Sept-Oct10 - Bv Crina, Alynta!Hai Luanashana!(163)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns donna79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui LoredanaB

Fetelor eu mi-am pierdut si cea mai mica speranta de a naste natural.
Lunea trecuta, analizele de urina de la clinica mi-au iesit nitriti pozitivi adica infectie cu E-coli.Am facut tratament cu antibiotic o saptamana si dimineata am fost la MF , am repetat analiza si infectia e inca prezenta. Trebuie sa merg la spital si stiu ca ma paste cezariana, am fost avertizata.Asa ca maine stiu sigur cand imi intalnesc bebelina, precis ma programeaza pt. cezariana in zilele ce urmeaza.

39+ cu Sarah Sophie + Eric Joshua(05.09.2008) o minune de la Dumnezeu!

Eric Joshua

Eu ma bazam pe cezariana, ca sa zic asa, si tu te plangi? Hai, glumesc acum, conteaza sa fiti amandoi bine, indiferent ce presupune asta. Bine ca ai aflat la timp de infectie.
Ia de aici cativa si multe , ai incredere ca va fi foarte bine! Sa vezi ce galerie agitata vei avea pe forum!

Donna 36+ cu Tudor Gabriel

Doamne, ajuta-ne sa mai crestem inca 2-3 saptamani in burtica!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui LoredanaB

Mai fetelor injectiile in coloana de abia le simti.Eu am simtit o mica piscatura si atat.In cateva secunde picioarele parca imi erau de plastelina.Nu mai simteam nimic.

Eric Joshua

imi imaginez...dar eu nu risc pt ca fac tratamentul cu heparina si exista riscul unei mici hemoragii la nivelul coloanei care sa duca ulterior la niste dureri de cap si spate... si parca n-as vrea sa nu ma pot ocupa de bebe pt ca-s capie de la o balarie de anestezie in coloana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clabuc spune:

Donna, si eu am nascut natural, fara epidurala acum 2 ani jumate. Nu stiu cum e si cu epidurala ca sa pot face comparatia, dar sa stii ca vei face sigur fata durerii, Doamne-Doamne ne da putere atunci sa rezistam si numai gandul ca in scurt timp iti vezi bebeul ce s-a jucat atat in burtica ta iti da puterea sa treci peste asta. Nue un capat de tara. Si de data asta tot fara epidurala voi naste, deci nu m-a speriat chiar atat de tare nasterea fara ea. Si sa stii ca stiu persoane (chiar cumnata mea) la care epidurala nu si-a facut efectul asa cum trebuie, adica au simtit dureri foaret mari. Acum e si o chestie subiectiva asta cu durerea: pentru cineva poate fi suportabila, pentru altcineva nu. Oricum, concluzia este ca atunci cand iti vei tine puiul sanatos in brate, nu va mai conta durerea prin care ai trecut.

LALY, cea mai fericita mamica din lume cu MARIA CLARINDA (18 martie 2008) si 36+ AMR 3

Poza preferata Clarinda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pianna spune:

Fulguta, la cursul de puericultura, ne-a zis ca aparitia brusca a unui val energie debordanta, cand ai chef sa stergi geamurile, speli covoare, muti mobila si altele din categoria grea e un semn de apropiere a "marelui moment" . E considerat semn de natura "psihologica" cica .
Asta se cam bate cap in cap cu teoria "pisica Evelinei", care mie personal mi se pare mai logica, dar ce stiu eu....

34+ cu

Mergi la inceput

Clabuc multumesc! Aveam nevoie de o incurajare!
Trebuie sa fie bine!

Acum "jucaria din burtica" imi da un "preview" la durerile nasterii cred. Nu stiu ce face dar imi trage cate o lovitura in col de ma indoaie. De fapt toate miscarile in ultima vreme sunt putin dureroase pt ca a crescut galuscutul si atinge cam toate organele. Dar imi e asa de drag sa-l vad activ si vesel...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguta28 spune:

Pai daca este semn de natura "psihologica", ma apuc sa "lucrez" la leneveala. Care-i faza cu pisica Evelinei? Am si eu una, macar sa-i urmaresc miscarile.

Citat:
citat din mesajul lui pianna

Fulguta, la cursul de puericultura, ne-a zis ca aparitia brusca a unui val energie debordanta, cand ai chef sa stergi geamurile, speli covoare, muti mobila si altele din categoria grea e un semn de apropiere a "marelui moment" . E considerat semn de natura "psihologica" cica .
Asta se cam bate cap in cap cu teoria "pisica Evelinei", care mie personal mi se pare mai logica, dar ce stiu eu....

34+ cu

uta28 este 36+ cu Mara Elena
------------------------------------------------
http://www.micaevents.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoredanaB spune:

Donna ai dreptate,important e sa fim amandoua sanatoase!
Dureri de cap si coloana am avut si eu cateva saptamani dupa cezariana, daca poti sa nasti fara epidurala e super.Majoritatea prietenelor au nascut cu epidurala si cand se apropiase momentul expulsiei nu stiau cand sa impinga.

Eric Joshua

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dalia

Buna dimineata!
Azi la ora 8 s-a nascut Veronica Elena - bebelina Crinei, are 3040g, 47 cm, scopr Apgar 9 si seamana cu mami
Bine ai venit pui mic, sa fii sanatos si sa-ti bucuri parintii!

Uraaaa! Sa cresti mare si sanatoasa bebe Vero! Sa-i bucuri pe mami si pe tati si sa le umpli sufletelele! Si refacere usoara Crinutei!

Cristina Toma Andrei/Alexandru 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Citat:
citat din mesajul lui fulguta28

Pai daca este semn de natura "psihologica", ma apuc sa "lucrez" la leneveala. Care-i faza cu pisica Evelinei? Am si eu una, macar sa-i urmaresc miscarile.

Citat:

34+ cu

Le povesteam fetelor acum multe capitole cum nu stiam eu cand va fata pisica...fiind la prima pisica si la prima nastere a ei. Mi-ar fi fost tare mila de ea sa o las sa fete singura, ca sa zic asa...as fi vrut sa fiu de fata. Asa ca am citit prin diverse surse de pe net cum ca unul din semne este ca pisica doarme foarte mult, cica se pregateste organismul ei de efortul travaliului. Si culmea ca a fost chiar asa...a dormit vreo doua zile aproape non stop, abia tin minte daca a mancat...dupa care a fatat.(cu mine langa ea ca fusesem pe faza si mi-am luat concediu vreo doua zile) Ei...faza tare e ca o colega de a mea tocmai spunea ca fiica-sa ce era prin sapt 38-39 de sarcina (nu mai stiu exact) doarme suspect de mult de vreo doua zile...am ras, i-am povestit faza cu pisica si surpriza...a doua zi fiica-sa a nascut.

Acum nu stiu daca e coincidenta sau nu, cert e ca pisica mea a devenit "legenda" de-acum...he he ...

36+ Victor Darian si mamica de Andreea Bianca

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui fulguta28

Citat:

34+ cu

Matza respectiva este gestanta. Foarte prolifica, se pare. Si cand se apropie momentul nasterii doarme mult. Deci... nu lucra inca la leneveala ca mai ai pana la termen.

Poate or fi doua categorii de femei in pragul nasterii, cele care "cuibaresc" si "pisicile somnoroase". Eu sper sa ma incadrez la a doua ca as prefera sa fiu odihnita cand nasc si nu lesinata dupa vreo doua zile de smotru

Mergi la inceput