Sept-Oct10 - Bv Crina, Alynta!Hai Luanashana!(163)
Raspunsuri - Pagina 2
mari_paun spune:
morning fetele
, laptic si painica cu margarina si gem.
Hai Alynta, Hai Crina

eu am inceput ziua dedimineata
, am pregatit-o pe Ema de scoala...adormita total...a luato invatatoarea , dar am niste emotii sa vad cum se descurca azi...de nu va inchipuiti...
am spalat vase...mai am cateva, am de dat cu aspiratoril si curatat aragazul ca zici ca e dupa razboi...la 10 am programare la manechiura si pedichiura si la 4 plec la Bucuresti, sa vedem ce zice medicul...
va doresc o zi buna si nastere usoara fetelor care azi sunt in ...focuri
BAZAR GENERAL PE DC
ajutati la terapia pentru Ema pe DC

Ajutati-ma sa inteleg lumea! BLOG
Mari,
37+
PETRU si mami de bomboana EMA
AMR - 9zile...vedem ce zice medicul azi
oramona spune:
La MULTI ANI Flo_rinutza, sa ai parte de o nastere usoara si un bebe perfect.
Si niste motate:
HAI CRINA 

HAI ALYNTA 

HAI LOREDANA 

, parca ea ne-a anuntat ieri ca a inceput sa elimine din dop.
Fetelor sa aveti parte de nasteri usoare, refacere rapida si bebei mancaciosi si necolicosi.
Pe voi fetelor va servesc cu o cafeluta, laptic, iaurt , ochiuri, cascaval, putina pastrama si niste rosii si ardei. Pofta buna.
Am reusit si eu ieri sa-mi cumpar cate ceva pt bagajul de spital, la insistentele taticului, devenit cam temator ca se apropie momentul.Cei drept e ca de vreo saptamana cred ca am contractii dureroase, nu dese dar sunt, ca ma cam doare burtica seara.
Va 

si va doresc sa aveti parte de o zi minunata.
mamica de Maria Lavinia si
36+ cu Elena Elisa 
LoraG76 spune:
Am vazut un bebelin simpatic foc, de Mariuk!

Lora, mami de Iustina si Adelina
Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei
Bazar umanitar DC - ajutati copiii
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
ana_25 spune:
Neata fetelor!!
MARI,ORAMONA multumim pt papica!! Chiar n-am mai mancat de mult painica cu gem!!
hai,Alynta!! hai Crina!!!hai Loredana!!
Eu ma imbrac sa ma duc dupa rezultate!!Off,ce chef am! Va
si o zi buna sa aveti!
LORA abia astept poza!!
Ana
36+
Maia Elena
lu' mama
eveline spune:
LORAG mai insista totusi pe alaptat, o sa se regleze "productia", sunt convinsa. Multi pupici tie si Adelinei!
MARI PAUN multa bafta azi la dr...sa ne dai de veste daca ramai pe acolo
. Sunt convinsa ca Ema se va descurca si va evolua minunat si anul asta.
Si eu am emotii cu gradinita, ambele educatoare au nascu (una in august si una joi
) si infirmiera s-a mutat la alta grupa. Asa ca si Bia are echipa nou nouta la gradi...sper ca va fi bine. Maine am sedinta cu parintii, ma bucur ca e atat de devreme sa pot merge eu.
36+ Victor Darian si mamica de
Andreea Bianca
ana_25 spune:
Flo_rinutza la multi ani!! Nastere usoara,bb sanatos,multa sanatate si tot ce-ti doresti!!

Ana
36+
Maia Elena
lu' mama
LoraG76 spune:
Eveline, insist! Si Iustina are o educat. noua, f. tanara si frumoasa, dupa cum a zis ea.
Ana, am pus poze.
Mari, bafta la medic!
Lora, mami de Iustina si Adelina
Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei
Bazar umanitar DC - ajutati copiii
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
LUANASHANA spune:
Fetele cred ca mi s-au rupt membranele acum o ora, ca de atunci tot curge un lichid incolor inodor in cantitati considerabile, m-a luat din somn, am simtit doar cum a facut pac si am avut o mica contractie, dar pana acum nu am mai avut, am sunat-o pe dr mea de la Polizu si mi-a zis ca e clar ca mi s-au rupt membranele. Acum incerc sa ma adun sa plec spre \filantropia.
Contactele mele sunt in google docs.
Mi-e un [pic cam teama sa nasc printre straini, iar la \isis constanta parca nu m-as mai duce cu membranele rupte.
\pana plec de acasa va mai tin la curent.Am sa plec in vre-o ora.
Fetele care au mai nascut, la cat itmp dupa ruperea membranelor incep contractiile?
36+
oramona spune:
LORA, sa nu te mai plangi, arati tare bine, nici nu s-ar zice ca ai nascut de curand, iar tu nu ai burta ci o burticuta
. Si fetele tale sunt superbe. Am fost si eu duminica in parc, imi pare rau ca nu te-am zarit.
Mari Paun, asteptam vesti de la medic, totul va fi bine 
36+ cu Elena Elisa 
oramona spune:
Uite ce de vesti, scoatem repede niste motate 

, HAI LUANASHANA, nastere usoara si un bebe perfect.
Azi iar e ziua bebelusilor 

36+ cu Elena Elisa