Sept-Oct10 - Bv Crina, Alynta!Hai Luanashana!(163)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mari_paun spune:

morning fetele , laptic si painica cu margarina si gem.

Hai Alynta, Hai Crina

eu am inceput ziua dedimineata, am pregatit-o pe Ema de scoala...adormita total...a luato invatatoarea , dar am niste emotii sa vad cum se descurca azi...de nu va inchipuiti...

am spalat vase...mai am cateva, am de dat cu aspiratoril si curatat aragazul ca zici ca e dupa razboi...la 10 am programare la manechiura si pedichiura si la 4 plec la Bucuresti, sa vedem ce zice medicul...
va doresc o zi buna si nastere usoara fetelor care azi sunt in ...focuri

BAZAR GENERAL PE DC
ajutati la terapia pentru Ema pe DC

Ajutati-ma sa inteleg lumea!
BLOG

Mari,37+ PETRU si mami de bomboana EMA

AMR - 9zile...vedem ce zice medicul azi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oramona spune:

La MULTI ANI Flo_rinutza, sa ai parte de o nastere usoara si un bebe perfect.
Si niste motate:
HAI CRINA
HAI ALYNTA
HAI LOREDANA , parca ea ne-a anuntat ieri ca a inceput sa elimine din dop.
Fetelor sa aveti parte de nasteri usoare, refacere rapida si bebei mancaciosi si necolicosi.

Pe voi fetelor va servesc cu o cafeluta, laptic, iaurt , ochiuri, cascaval, putina pastrama si niste rosii si ardei. Pofta buna.

Am reusit si eu ieri sa-mi cumpar cate ceva pt bagajul de spital, la insistentele taticului, devenit cam temator ca se apropie momentul.Cei drept e ca de vreo saptamana cred ca am contractii dureroase, nu dese dar sunt, ca ma cam doare burtica seara.
Va si va doresc sa aveti parte de o zi minunata.

mamica de Maria Lavinia si 36+ cu Elena Elisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Am vazut un bebelin simpatic foc, de Mariuk!

Lora, mami de Iustina si Adelina

Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei

Bazar umanitar DC - ajutati copiii

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Neata fetelor!!
MARI,ORAMONA multumim pt papica!! Chiar n-am mai mancat de mult painica cu gem!!

hai,Alynta!! hai Crina!!!hai Loredana!!

Eu ma imbrac sa ma duc dupa rezultate!!Off,ce chef am! Va si o zi buna sa aveti!

LORA abia astept poza!!

Ana36+ Maia Elena lu' mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

LORAG mai insista totusi pe alaptat, o sa se regleze "productia", sunt convinsa. Multi pupici tie si Adelinei!

MARI PAUN multa bafta azi la dr...sa ne dai de veste daca ramai pe acolo. Sunt convinsa ca Ema se va descurca si va evolua minunat si anul asta.

Si eu am emotii cu gradinita, ambele educatoare au nascu (una in august si una joi) si infirmiera s-a mutat la alta grupa. Asa ca si Bia are echipa nou nouta la gradi...sper ca va fi bine. Maine am sedinta cu parintii, ma bucur ca e atat de devreme sa pot merge eu.

36+ Victor Darian si mamica de Andreea Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Flo_rinutza la multi ani!! Nastere usoara,bb sanatos,multa sanatate si tot ce-ti doresti!!

Ana36+ Maia Elena lu' mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Eveline, insist! Si Iustina are o educat. noua, f. tanara si frumoasa, dupa cum a zis ea.
Ana, am pus poze.
Mari, bafta la medic!

Lora, mami de Iustina si Adelina

Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei

Bazar umanitar DC - ajutati copiii

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LUANASHANA spune:

Fetele cred ca mi s-au rupt membranele acum o ora, ca de atunci tot curge un lichid incolor inodor in cantitati considerabile, m-a luat din somn, am simtit doar cum a facut pac si am avut o mica contractie, dar pana acum nu am mai avut, am sunat-o pe dr mea de la Polizu si mi-a zis ca e clar ca mi s-au rupt membranele. Acum incerc sa ma adun sa plec spre \filantropia.
Contactele mele sunt in google docs.
Mi-e un [pic cam teama sa nasc printre straini, iar la \isis constanta parca nu m-as mai duce cu membranele rupte.
\pana plec de acasa va mai tin la curent.Am sa plec in vre-o ora.
Fetele care au mai nascut, la cat itmp dupa ruperea membranelor incep contractiile?

36+

Mergi la inceput

LORA, sa nu te mai plangi, arati tare bine, nici nu s-ar zice ca ai nascut de curand, iar tu nu ai burta ci o burticuta . Si fetele tale sunt superbe. Am fost si eu duminica in parc, imi pare rau ca nu te-am zarit.
Mari Paun, asteptam vesti de la medic, totul va fi bine

Mergi la inceput

Uite ce de vesti, scoatem repede niste motate , HAI LUANASHANA, nastere usoara si un bebe perfect.
Azi iar e ziua bebelusilor

Mergi la inceput