Sept-Oct10 - Bv Crina, Alynta!Hai Luanashana!(163)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

donna multumim baby a stat cocotata sub stern inclusiv in travaliu. acum simt ca scap burta cand ma ridic din pat

mamici de baitei in dubii cu decalotarea ia bagati un ochi ACI si ACI io ma declar in cunostinta de cauza acu (in teorie evident) si nu voi incerca sa il decalotez. articolul asta e singurul care m-a convins poate si pt ca explica si medical razant

-----

Mami de roza + 38 s

Slava Tie, Doamne!

The colder the winter the warmer the spring

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 2ingerasi spune:

Mai3, super frumoasa burtica! E coborata! Cred ca te dor toate alea din cauza ei...dra nu mai ai mult...

Am pus si eu poze cu burtica mea. Are 38 s + 3 zile si peste o saptamana o sa descarc sacul si o sa tin bebelina in brate... Scuze de dezastrul din decor, dar asa e la noi in fiecare seara, jucarii si carti peste tot...

2ingerasi, mamica de nazdravan Matei Stefan (29.11.2007) si 38+ Antonia Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns botosel452 spune:

Citat:
citat din mesajul lui 2ingerasi

Mai3, super frumoasa burtica! E coborata! Cred ca te dor toate alea din cauza ei...dra nu mai ai mult...

Am pus si eu poze cu burtica mea. Are 38 s + 3 zile si peste o saptamana o sa descarc sacul si o sa tin bebelina in brate... Scuze de dezastrul din decor, dar asa e la noi in fiecare seara, jucarii si carti peste tot...

Aproape ca nu ti se vede burtica, spre deosebire de noi, celelalte!

Valentina36+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui botosel452

Citat:

Aproape ca nu ti se vede burtica, spre deosebire de noi, celelalte!

Valentina36+

Da, si e cam frustrant, ca voiam si eu sa se vada bine ca sunt insarcinata...dar atat pot eu, ce sa fac... Probabil si cantitatea mica de lichid si bebelina mica... Asa am fost si la Matei...Probabil asta e conformatia mea, desi am 1m70 si sunt lata in solduri... Oricum, e a mea si o iubesc,nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns botosel452 spune:

2ingerasi, nu conteaza exteriorul, ci interiorul sa fie sanatos.

Valentina36+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui botosel452

2ingerasi, nu conteaza exteriorul, ci interiorul sa fie sanatos.

Valentina36+

mersic, draga mea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns donna79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui maitreyi

donna multumim baby a stat cocotata sub stern inclusiv in travaliu. acum simt ca scap burta cand ma ridic din pat

mamici de baitei in dubii cu decalotarea ia bagati un ochi ACI si ACI io ma declar in cunostinta de cauza acu (in teorie evident) si nu voi incerca sa il decalotez. articolul asta e singurul care m-a convins poate si pt ca explica si medical razant

-----

Mami de roza + 38 s

Slava Tie, Doamne!

Super interesanta abordarea... am trecut acum la alte articole de pe site(in special privind nasterea naturala )
Daca stau sa ma gandesc bine, cea mai frumoasa poveste despre nastere am auzit-o de la o femeie care a adus pe lume un bebe de 4kg, fiind asistata doar de o asistenta, fara epiziotomie, fara anestezii etc. Ei si femeia asta fara cine stie ce studii, care sigur nu rupsese internetul citind aticole peste articole despre nastere, povestea cum durerile din travaliu i se pareau... minunate. E greu de reprodus, dar pe mine m-a miscat povestea, cred ca ilustra foarte bine nasterea 100%naturala, asa cum teoretic ar trebui sa o traim toate. Dar aici vorbim de cazuri ideale...

Donna 36+ cu Tudor Gabriel

Doamne, ajuta-ne sa mai crestem inca 2-3 saptamani in burtica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna_ivan spune:

maytrei ai o burtica mare si coborata - continutul sa fie sanatos.
2ingerasi ai o burtica mica si delicata ca fetita din interiorul ei
ramohd la tine nu se vede burtica dar se vede un baietel tare frumusel si fericit

am pus si eu o poza cu burtica la 35 saptamani pe care le implinim maine

34+ bebe mic
http://blog.photostories.ro/
poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anna_ivan

maytrei ai o burtica mare si coborata - continutul sa fie sanatos.
2ingerasi ai o burtica mica si delicata ca fetita din interiorul ei
ramohd la tine nu se vede burtica dar se vede un baietel tare frumusel si fericit

am pus si eu o poza cu burtica la 35 saptamani pe care le implinim maine

34+ bebe mic
http://blog.photostories.ro/
poze

pupicuti la burticutascumpa de 35 de saptamani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

Citat:

pai noi 2 nastem in aceeasi zi oare ajung pana pe 23? nu ma dor decat oasele bazinului cand ma ridic din pat si gafai la fiecare pas. in rest e chiar ok.

ti-am vazut si burtica micuta da' tot a iesit buricu' si vad ca si voi sunteti fani ikea

donna e un intreg curent AP asta...ai sa gasesti f multe topicuri si aici pe DC despre asta. eu nu sunt un parinte 100% AP. ca orice extrema nu mi se pare sanatos pt tot ce militeaza ei. insa un 80% tot sunt dar asta cred ca mai mult din bun simt si mai putin din teorie.

anna saru'mana numai burta e de tine ca esti slabaaaa

acu mi-am adus aminte ca intreba ieri cineva de grosimea saltelei. eu am luat una de 7 cm pt leagan pe care il va folosi pana pe la vreo 3 luni insa pt patul mare avem de 20. cand va trece la etajul de jos si va fi f aproape de podea ii va cam trebui o saltea mai groasa.

-----

Mami de roza + 38 s

Slava Tie, Doamne!

Mergi la inceput