Sept-Oct10 - Bv Crina, Alynta!Hai Luanashana!(163)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Klarisse spune:

Mai3..sunt asa de in plop, nici nu stiam ca exista produsele de care zici. Am sa le iau si am sa folosesc in toata casa..ca sa fim noi siguri.

Klarisse graviduta 36+ Matei

http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png
AMR 3 s pana la marea intalnire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramohd spune:

Buna si de la noi! mai intru si eu din cand in cand ca sa nu ne uitati. Multi bebelusi au sosit intre timp. Felicit toate mamicile, Sabu, Be_one, Andreea, Crina, Alynta, refacere rapida va doresc si sa va bucurati de bebei.
In ultima vreme am contractii dureroase dar neregulate, mi s-au umflat picioarele si mainile si imi simt degetele de la maini amortite. V-ati confruntat si voi cu asa ceva? degete amortite?
Fug sa mai citesc din urma...cat reusesc..

Ramona 36si mama lui Andrei Cristian 26.01.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns botosel452 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramohd

Buna si de la noi! mai intru si eu din cand in cand ca sa nu ne uitati. Multi bebelusi au sosit intre timp. Felicit toate mamicile, Sabu, Be_one, Andreea, Crina, Alynta, refacere rapida va doresc si sa va bucurati de bebei.
In ultima vreme am contractii dureroase dar neregulate, mi s-au umflat picioarele si mainile si imi simt degetele de la maini amortite. V-ati confruntat si voi cu asa ceva? degete amortite?

Eu daca stau in pat mai mult timp si nu umblu, nu mi se umfla picioarele.
In schimb, mainile, adica degetele arata ca niste...mici monstrii. Si de cateva saptamani imi amortesc peste noapte si ma dor ingrozitor dimineata, pana le pun in miscare

Valentina36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tutz spune:

Bravo Alynta si Crinuta !!!! Bun venit bebelusele

pt fetele care mai adauga azi o saptamana la semnatura
Ana- ma bucur pt rezultatele bune
Botosel - atatea kg imi doresc si eu pt pufoasa mea, sa stau linistita ca deja a depasit limita minima.

Hai Luanashana
Luana -ma pui in priza, DPN-ul meu este la 4-5 zile de al tau!!!
Cred ca e timpul sa invat sa folosesc sterilizatorul si sa-mi sterilizez pompa de sani, si sa-mi pregatesc bagajul de spital.. off..
De n-as avea durerile astea de bazin si de col.. am impresia ca copila mea ma desface de dinauntru.. e normal oare, sau se pregateste de ceva? (contractii nu am, doar dureri oribile de bazin si de col)

Tutz 36+ cu Julia la purtator

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui botosel452

Buna dimineata !

Valentina36+

Botosel, si la mine la 36 sapt., avea bebele tot 2700 gr si doctorul zicea ca e in urma cu dezvolarea...adica e cam mic..statistic vorbind.
La mine, la prima sarcina, copilul nu a mai pus mare lucru in greutate in ultima luna, dar poate ca nu e valabil in toate cazurile.
Eu sper sa nu vina mai repede si sa mai ia in greutate, sper ca si fetita ta sa faca la fel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tutz spune:

Citat:

Citat:

Eu daca stau in pat mai mult timp si nu umblu, nu mi se umfla picioarele.
In schimb, mainile, adica degetele arata ca niste...mici monstrii. Si de cateva saptamani imi amortesc peste noapte si ma dor ingrozitor dimineata, pana le pun in miscare

Valentina36+

parca vorbiti d emine. Ieri noapte m-am trezit ca nu-mi simt nici un deget de la mana stanga. Cu picioarele nu am nimic, inca port pantofiorii de dinainte de sarcina..

Tutz 36+ cu Julia la purtator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

Citat:
citat din mesajul lui Klarisse

Mai3..sunt asa de in plop, nici nu stiam ca exista produsele de care zici. Am sa le iau si am sa folosesc in toata casa..ca sa fim noi siguri.

Klarisse graviduta 36+ Matei

http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png
AMR 3 s pana la marea intalnire

v-am zis ca am avut un bebelus la ATI intoxicat cu VAPORI de la domestos si de atunci is nitel atenta...as merge chiar pe bio insa is cam greu de procurat rapid daca ai nevoie de ceva si n-ai timp de comandat pe net sau mers pana in centru...

dezinfectantul de la chicco e cel pt biberoane si tetine si miroase a lamaie. pe langa bibe si tetine zice pe el ca e si pt suprafete. avand in vedere ca dezinfecteaza ceva ce bebe baga in gura am tras concluzia ca e bun si pt spalat pe jos cand s-a apuca sa linga parchetul si il folosesc de cand era baby mica si pt mobila, etc. wc-ul, chiuveta si cada cu igienolul pe eticheta caruia zice ca e bun si pt olite iar geamurile cu solutie obisnuita. daca faci curatenie constant nu vad sa iti trebuiasca ceva mai puternic ca doar nu stam in cocina.

-----

Mami de roza + 38 s

Slava Tie, Doamne!

The colder the winter the warmer the spring

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LUANASHANA spune:

Sunt in sala de travaliu, contractii nu prea am, am avut 3 pana acum, nu foarte dureroase, colul e inchis, nu am dilatatie, bebe nu prea mai are lichid, daca nu se intampla nimic pana la 18,00 intru in cezariana. iar bebe pare mai mic ecografic decat calendaristic. da sa vedem ca si ecografiile mai dau erori, important e ca a spus ca e sanatos.
Va multumesc pentru gandurile bune si va mai dau vesti cand pot

36+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui donna79

Danaisa multumim pentru vestile bune de la Crina.

Fetele, am si eu o intrebare: intervalul de la nastere pana la momentul in care ti se aduce bebe la san depinde de tipul de nastere, starea mamei, politica spitalului sau de alti factori? Poate e o intrebare stupida, dar ma gandeam, daca vad ca se intarzie, sa cer eu copilul sau fac ei cum e mai bine?

Donna 36+ cu Tudor Gabriel

Doamne, ajuta-ne sa mai crestem inca 2-3 saptamani in burtica!

Buna Donna,
Eu l-am nascut pe Andrei, baiatul meu mai mare, seara la ora 19.00. Pe la ora 22.00 m-am dus sa vad copilul ca nu mi-l adusese in salon si m-au repezit asistentele...ca ce caut eu in picioare sa ma duc sa stau in pat ca mi-l aduc dimineata..ce-i drept copilul era pus la oxigen. Asa ca m-am intors in salon, a doua zi dimineata, foarte devreme, vine o asistenta cu mai multi copii, eu dormeam, baga capul pe usa si intreaba daca am lapte. Eu raspund: nu stiu ca nu m-am controlat. Raspunde si ea sec: Bine! si pleaca cu tot cu copil...am primit copilul abia mai tarziu in jurul pranzului....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns botosel452 spune:

Citat:

Citat:

Buna dimineata !

Valentina36+

Botosel, si la mine la 36 sapt., avea bebele tot 2700 gr si doctorul zicea ca e in urma cu dezvolarea...adica e cam mic..statistic vorbind.
La mine, la prima sarcina, copilul nu a mai pus mare lucru in greutate in ultima luna, dar poate ca nu e valabil in toate cazurile.
Eu sper sa nu vina mai repede si sa mai ia in greutate, sper ca si fetita ta sa faca la fel.

M-am uitat mai devreme pe net si cam asta este,cica, greutatea la 36 sapt.
Dar chiar asa...cam mic....?
Inseamna ca cele 18 kg puse, le-am cam pus degeaba. Trag speranta ca va fi bine si ca nu va fi prea mare, sa pot naste natural.

Valentina36+

Mergi la inceput