Adoptie nou nascut
Raspunsuri - Pagina 2
asi spune:
Procedura nu e anevoioasa ,e chiar simpla fata de alte tari.Daca vrei sa ajuti un copil sa stii ca sunt o gramada de copii care pot fi ajutati si chiar au nevoie.
Ei sunt norocul meu : Razvan si Maria
Cand Dumnezeu iti inchide o usa , intotdeauna iti deschide o fereastra.
KoraPop spune:
Nici mie nu mi se pare chiar atat de greoaie procedura, depinde de noroc,mai bine zis de DD..., de cat de repede iti cunosti copilul...Noi la sfarsitul lui aprilie anul acesta am primit atestatul, in 5 august ne-am cunoscut copilasul ( a fost prima intalnire) si saptamana urmatoare il vom aduce acasa. Sigur ca mai urmeaza niste etape pana la finalizare, dar daca va fi acasa cu noi timpul va trece altfel si totul va fi bine. Cine vrea sa faca acest pas nu se sperie nici de birocratie, nici de altceva. Multa bafta!
Kora
CARPE DIEM!(Traieste clipa!)
xdidi spune:
salutare fetelor,
as avea si eu o intrebare, poti adopta daca nu ai casa ta propietate personala? si nici parintii nu ne pot ajuta pt ca locuiesc in alt oras.
va multumesc mult
didi
irina_g spune:
Citat: |
citat din mesajul lui xdidi salutare fetelor, as avea si eu o intrebare, poti adopta daca nu ai casa ta propietate personala? si nici parintii nu ne pot ajuta pt ca locuiesc in alt oras. va multumesc mult didi |
Daca stai cu chirie si ai un contract, nu cred ca e vreo problema din punctul de vedere al DPC.
Sunt persoane care stau cu chirie, sunt persoane care au o garsoniera. Sunt persoane care adopta singure. Cazuri si cazuri.
Trebuie sa faci dovada ca ai unde creste un copil atat locativ cat si fnanciar. De dragoste nu vorbim pentru ca se stie ca bebicii sunt inconjurati de multa, multa dragoste.
Succes
Irina si Mihai