Crestini de pretutindeni uniti-va!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

La noi a fost evanghelia asta: “9. Catre unii care se credeau ca sunt drepti si priveau cu dispret pe ceilalti, a zis pilda aceasta:

10. Doi oameni s-au suit la templu, ca sa se roage: unul fariseu si celalalt vames.

11. Fariseul, stand, asa se ruga in sine: Dumnezeule, Iti multumesc ca nu sunt ca ceilalti oameni, rapitori, nedrepti, adulteri, sau ca si acest vames.

12. Postesc de doua ori pe saptamana, dau zeciuiala din toate cate castig.

13. Iar vamesul, departe stand, nu voia nici ochii sa-si ridice catre cer, ci-si batea pieptul, zicand: Dumnezeule, fii milostiv mie, pacatosului.

14. Zic voua ca acesta s-a coborat mai indreptat la casa sa, decat acela. Fiindca oricine se inalta pe sine se va smeri, iar cel ce se smereste pe sine se va inalta.”

Ma gandesc ca se potriveste multora, ca des citesc 'vai, ce norocosi suntem ca asta si cealalta, vai ce bine de noi, nu ca ceilalti care asa si pe dincolo...

Crinuta si minunea ei

Fara Dumnezeu nimic nu e.
Cine se increde in sine, cade rau!

www.youtube.com/watch?v=RapW4MuYFXk&feature=related" target="_blank">Divine Mercy

www.arcb.ro/index.php?option=com_content&view=article&id=2894&Itemid=419" target="_blank">Monseniorul Vladimir Ghica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laina spune:

Crinuta...ma gandesc ca nu-i rau sa spui "vai ce bine de noi.." in sensul de "multumesc Doamne pentru toate binecuvantarile tale"

Noua ni s-a vorbit din Marcu 1:21-28 (Vindecarea demonizatului). Si ne-a atras atentia ca versetele vorbesc despre cel ce avea demon ca despre un om din cadrul bisericii, un om care venea la adunare de fiecare data, care era parte din biserica, dar care se multumea sa stea si sa isi ocupe locul, fara a ASCULTA Cuvantul si fara a-si lasa inima patrunsa de Dumnezeu. Si ne-a mai spus pastorul ca in Biserica Lui Hristos trebuie sa ne asteptam sa se intample minuni, pentru ca Hristos este in mijlocul adunarii in Numele Sau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle-usa spune:

in urma cu citiva ani am citit seriile Left Behind-de Tim Lahaye si Jerry Jenkins.
Aceste serii cu tema biblica despre sfirsitul zilelor noastre au aparut si in Rom. cu numele de Supravietuitorii.

Sunt foarte frumos scrise foarte caprivante,nu-mi mai venea sa las cartea din mana.

Am pus linkurile cu info despre aceste serii:

http://www.leftbehind.com/

http://www.kerigma.ro/carti.php?detalii=20960

michelle

Mergi la inceput

How great is our God!
Chris Tomlin

http://www.youtube.com/watch?v=0OsyiGgSlqY&feature=related

michelle

Mergi la inceput

Duminica aceasta am continuat din Romani 15:1-3, in care Pavel vorbeste despre unitatea care trebuie sa fie in Biserica.

Trebuie sa-i acceptam pe cei care nu cred, asa cum si Isus ne-a acceptat pe noi, dar trebuie sa le vorbim cu confidenta si prin comportamentul nostru, prin umilinta sa le fim exemplu.

Sa nu traim doar pentru noi ci sa ne gindim si la ceilalti si sa-i ajutam .

Unitatea din Biserica este cea ce-i place lui Dumenzeu si prin ea ii aducem slava.

michelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mama42 spune:

Citat:
citat din mesajul lui patou

eu v-as povesti toata predica de duminica trecuta despre importanta rugaciunii, dar ma rezum doar la cateva idei:

Daca vreti un sot mai bun, rugati-va pentru el, daca vreti o sotie mai buna, rugati-va pentru ea, daca vreti un pastor mai bun rugati-va pentru el.

www.pasipecaleacredintei.wordpress.com" target="_blank">pe cont propriu

Foarte adevarat!!!

Mergi la inceput

ce-l mai de pret cadou care poti sa-l faci copilului tau este sa-ti iubesti sotul/sotia.

michelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Adica ce intelegi tu prin crestini???Pentru ca stiu de la soacra mea,care e baptista,ca doar ei sunt crestini si nu si noi,cei ortodocsi sau catolici.

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)

2 sarcini oprite din evolutie la 5s si 7s-MTHFR C677T heterozigot, PAI1 4G/5G genotip heterozigot

In cartea vietii, un înger a scris despre nasterea copilului meu. Apoi, închizand cartea, a murmurat: "Prea frumos pentru acest pămant!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Citat:
citat din mesajul lui RAMONELLA

Adica ce intelegi tu prin crestini???Pentru ca stiu de la soacra mea,care e baptista,ca doar ei sunt crestini si nu si noi,cei ortodocsi sau catolici.

2 sarcini oprite din evolutie la 5s si 7s-MTHFR C677T heterozigot, PAI1 4G/5G genotip heterozigot

In cartea vietii, un înger a scris despre nasterea copilului meu. Apoi, închizand cartea, a murmurat: "Prea frumos pentru acest pămant!"

Ce ziceam eu ca nu toata lumea e pregatita pt. a fi misionar? Uf!

Pentru parinti, de dragul copiilor

"Omul care a inventat distractia a fost copilul" - din jurnalul unei mămici de băietel.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui RAMONELLA

crestini=toti cei care cred in Isus Christos si il urmeaza.

Nu este adevarat ce spune soacra ta.
Acestea sunt religii crestine: baptista , penticostala, catolica, ortodocsa, evanghelica...
Crestini sunt si cei nascuti din nou, care nu fac parte dintr-o denominatiune religioasa.

S-a mai discutat despre asta...in alte mesaje....nu intru in detalii

michelle

Mergi la inceput