Pufi dragalashi si isteti de ian-febr 2010 (135)
Raspunsuri - Pagina 14
lalitica2000 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Nik0le Am uitat sa va zic o faza tare. Saptamana trecuta candva, faceam ordine si curatenie prin casa cu mult entuziasm si ma intreaba Isa: "Mami, cine vine?". Io zic: "Nu vine nimeni, cine sa vina?" La care ea: "Pai si atunci de ce faci curat?" de Isabela si Irina (februarie 2010) |
danyelana spune:
Salutare, salutare
Am intrat in viteza sa va spun ca ne-am intors din vacanta, a fost super si Arthur s-a distrat de minune. Apa era asa calda si nu mai vroia sa iasa iar cand era pe nisip tot incerca sa-l bage in gura
In rest, Arthur creste, papa bine si orice ii dau, merge in 4 labe cu o viteza si vrea sa vada tot. E un curios si jumatate. Cu cine o fi semanand? Toata ziua il striga pe taica-sau iar pe mine mai rar
De cand ne-am intors am avut treaba (desfacut valize, spalat, calcat, aranjat, curat in casa) si parca tot nu se mai termina.
Sunt nerecuperata dar sper sa recuperez cat de curand.
la pufi si la mamici
Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010
"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire
Arthur, l'amour de papa et maman
lorex spune:
Si eu pe-aici, recuperez, recuperez...
dar m-am plictisit de recuperat, fac o pauza s ava scriu intai
am trimis-o pe bobitza bolfitza cu ta'su si unchiu;su afara sa se plimbe si am primit poza pe telefon cu bobi intre doua pahare de bere . Is cu capu' astia, au dus-o pe terasa!
azi i-am dat carne pt prima data1 am facut piure de legume in casa, predominant dovlecel si am amestecat cu un borcanel bio de la hipp cu curcan si porumb, am impartit in doua, o parte o las pe maine. Restul a papat tot si la sfarsit, i-am dat de pe fundul ceaunului ce nu a mai incaput in borcanel, gem din mere cu piersica facut de mine, dulce acrisor...ce i-a placut!
am observat cand ii place ceva nici nu misca in scaunel, cand nu prea e delicios papa, dar se foieste mult, cam cum povesteati voi pe aici .
ce sa mai spun..i-am dat mai mult de gura mamei soacre ca mereu ne bate la cap ca tinem copiul flamand ca tre sa-i dam mancare mai consistenta. drept urmare azi eram la ea si i-am facut mamaliga cu branza.mamaliga fara sare si cu branzica calcica. am mai pus si putina apa ca era cam groasa si a papat putin, era obosita si a inceput sa planga si nu stiam ce sa-i mai facem, i-am pus si lapte peste mamaliga aia ca nu mai aveam decat o linguritza, si saraca manca mamaliga cu branza intinsa cu lapte, de rasul curcilor, ca la sarcai...mi-era o mila de ea dar imi venea si sa rad! circoteca, cum spuneti voi. pana la urma am lasat tot si am fugit acasa unde a ras un bibe de LP si a adormit cu capul pe pieptul meu, neleganata...era rupta in concluzie!
sa nu radeti de mine, sunt uneori luata pe nepregatite
sincer, nu stiu ce sa-i mai dau de mancare. ma tot uit prin cartile astea cu retete si nimic nu ma incanta..
am salvat si meniurile de la voi dar parca-s prea complexe pt ea...probabil ca trebuie sa-mi fac, again, curaj...
of, ba e buna banana, ba nu-i buna
ba ii bine sa dai carne, vegetarienii spun ca nu-i bine
ba e bun oul, ba are colesterol, ba n-are
mai nou si Lp are aluminiu..
innebunesti...trebuie sa nu ma mai gandesc la asta...
apropo, ati auzit de mama aia care si-a gasit copilul cu suzeta lipita de gura cu leucoplast? parca la maternitatea din timisoara...ii pusese o asistenta ca "palngea prea tare"
of...mare-i gradina ta Doamne!
revin..
_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...
01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure..
_
lorex spune:
citat din mesajul lui cris.dogarel m-am plans ca ema nu merge, dr am uitat sa zic ca danseaza. se batzaie cand sta in fund si se leagana fata-spate cand ii pun cantecele de copii de pe cutiuta muzicla. intre melodii se opreste si apoi o ia iar. deci, io zic ca e dans Cris, mami de Ema, my lucky 13 si Ana |
asta-i f tare!!!!
abia astept s-o vad si pe bobitza dansand
citat din mesajul lui cris.dogarel mi s-a facut pofta si am pus si eu poze. am trimis invitatie pe mailul comun. |
chiar ma gandeam ca n-am vazut-o demult.abia astept sa merg sa admir fete frumoase!
BF io nu dau cu oua din mai multe motive...fiecare cum crede, studiile recente zic ca e ok orice (fara alcooale), hrana/alimentele sunt extrem de diverse pe glob, semn ca specia noastra e ff adaptabila (ca sa nu zic ca putem manca orice kkt, totuna e), hrana data cu dragoste poate fi, constient sau nu, "nepotrivita", dar nu e nociva pt un bb iubit si ingrijit, etc, etc. "singura" mea preocupare e sa fie cat mai "acasa" gatita, cantitatile sa fie mici(adica sa nu incerc indopatul),varietatea cat mai mare (sa nu se mire la nik mai tarziu). cred ca e importnat si ca sunt la nr.2...totul "pare" mai usor, mai flexibil Cris, mami de Ema, my lucky 13 si Ana |
sunt de acord cu tine!
ce inseamna "cantitati mici"?
ca mie mi se pare ca iuria mananca prea mult
cateodata face burta mare
nu stiu daca e normal
sau poate is eu cu capul
poate ca mananca normal..
cam 150 de grame de papa solid la o masa la 6 luni jum e ok?
_
_
lorex spune:
citat din mesajul lui miremia Si pt ca pisicuta mea plange din cauza gingiilor dureroase...here I am! Presimt o noapte alba alba. Vikinga impartaseste-ne dieta. Mi-am dat seama ca lipsesc cateva fete din peisaj. Cris_m spuneai ca o sa ne saturam de tine cand incep copiii scoala dar nu te vad pe aici. Rox_y ne-a parasit, evyme s-a mutat si a uitat de noi, dastefa nu ne mai da niciun semn, lady a disparut, alicredo unde esti? Si mai sunt si elena_iulia, annais, carmita, sagetuta, elefantica..... Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010) AMR 6 kg |
YASMINE...
_
_
lucia2000 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui lalitica2000
ce frmusel e teodor in pozele astea noi...un adevarat barbatel... Lali de David luptatorul nostru |
Multumim frumos
lorex spune:
citat din mesajul lui miremia Am pus poze in album cu intalnirea de azi....enjoy! Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010) AMR 6 kg |
crap de invidie..
cand m-am uitat la poze ascultam si o melodie lina de bebe si m-a cuprins asa o melancolie cand v-am vazut adunate asa la un loc, cu bebeii pe paturica cum se jucau toti acolo, ca mi-au dat lacrimile!
ce mult mi-ar fi placut sa fi fost si bobitza printre ei.
surpriza a fost sa-l vad pe patriot, ce dor imi era de el!
de ce ne-a parasit andrelina?
si de moldovean imi era dor sa-l vad..ce-a papat bun acolo?
e frumos ca maica-sa. si puiul de grec la fel. si patri seamana din ce in ce mai mult cu andrelina..si kiti e dulce foc, actor se face!
bobitza e invidioasa foc pe Mara ca a fost inconjurata de atatia barbatzei bine! norocoas-o!
ce de-a gazele dom'le, una si una.Frumoase foc!
da! sunt mandra de colegele mele de odisee!
_
_
lorex spune:
citat din mesajul lui vikinga Am pus si eu poze, dar is de-o luna, asa ca neaparat sa revin cu noutati. Astea-s de luna trecuta pe 18august cind a inceput Aldo scoala. (Si eu-s 4-5kg mai slaba ca acolo, ca-s la o dieta buna si vad ca am ritm bun.) Frumos ca v-ati intilnit! Cine-mi zice si mie parola ca am uitat-o, bitte. In rest pe Letizia o iau peste tot cu mine, dimineata cind duc copii la gradi si scoala, imi e mult mai simplu de cind nu mai folosim scoica, cam de o luna ca nu mai incapea cum trebuie acolo. Acum o scot mai usor din masina, sta frumus si ea in brate, ce mai cele mai bune partenere. Nopti buna si mai ales linistite [b]Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Letizia, Nadja si Aldo |
seamana cu tine Leti, nu?
si Aldo ce-a mai crescut!!!!
of, tare mandra tre sa fii cu asa niste comori!
despre diversificare poti sa ne mai spui, pe noi ne intereseaza subiectul!
_
_
miremia spune:
citat din mesajul lui lorex
crap de invidie.. cand m-am uitat la poze ascultam si o melodie lina de bebe si m-a cuprins asa o melancolie cand v-am vazut adunate asa la un loc, cu bebeii pe paturica cum se jucau toti acolo, ca mi-au dat lacrimile! ce mult mi-ar fi placut sa fi fost si bobitza printre ei. surpriza a fost sa-l vad pe patriot, ce dor imi era de el! de ce ne-a parasit andrelina? si de moldovean imi era dor sa-l vad..ce-a papat bun acolo? e frumos ca maica-sa. si puiul de grec la fel. si patri seamana din ce in ce mai mult cu andrelina.. bobitza e invidioasa foc pe Mara ca a fost inconjurata de atatia barbatzei bine! norocoas-o! ce de-a gazele dom'le, una si una.Frumoase foc! da! sunt mandra de colegele mele de odisee! _ Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele... 01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure.. _ |
Poate ne vizitati o data sa se joace si bobitza cu pufuletii de Bucuresti. N-aveti niciodata drum pe aici?
Jiji a baut un fresh.
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)
AMR 6 kg
lorex spune:
citat din mesajul lui tomaca
Lorex-ule unde esti? Nu te lasa Bobotza p-afara? 1. Continuam sa le dam lapte, ce am putea sa le facem? Macar cu aceeasi marca doar s-au obisnuit cu o anumita cantitate de aluminiu (haz de necaz). Daca stau sa ma gandesc mai bine, cred ca e o bomba de marketing. Daca este genocid european, nu ar face chiar nimeni nimic? 2.M-am uitat dar nu scrie firma in interior. Orim sunt tare bune, 20-30 lei setul 3.Am scris despre avocado si banana. Am citit despre conopida ca cel mai bun gust il are zdrobita impreuna cu morcovi fierti sau unt (si nici nu boare burta daca este zdrobita). Vreau sa citesc despre alimente superioare si inferioare. 4. Care este marca sacupui de dormit? varsta lui Tudor mami tomaca si bebe Tudor Ioan |
zdrobita si cruda? sau o mai si fierbem? cred ca doar cruda te referi. dar intreb sa ma asigur!
pe sacul de dormit scrie atat: bebe bleu, paris
PS:de ce nu e si buturel printre pufuleti acolo la intalnire?
_
_