Viatza in Germania (cap. 63)
Raspunsuri - Pagina 3
Alina spune:
'neatza fetele!
dau cine nu a baut inca...
Susse,eu stau mai la sud si tot am antena mare.Nu mai stiu exact cit are,vreo 85-90 pe-acolo.Si eu zic ca mai bine iei una mareee,depinde mult de pozitie,in apartamentul in care am stat,la ploi mai puternice sau vint,pierdeam transmisia,acum niciodata.
Nici eu nu am vazut mesajele despre aspirator sau socru.
Panseluta,sapt viitoare as putea avea citeva ore sa ma plimb prin Hamburg.Cam ce imi recomanzi?Vreau sa zbor München-Hamburg si apoi iau trenul pina la Cuxhaven.Apropo,daca e cineva in zona si are chef,ne putem vedea.Eu merg la Cuxhaven la un concurs si stau 3 nopti,simbata dupa amiaza sunt libera.
Noi cred ca am inceput cel mai tirziu scoala,ieri dar am si luat cel mai tirziu vacanta.Succes tuturor scolarilor!
kariguld spune:
Vic, bafta lui Aldo cu scoala! ce repede trec anii....
in capitolul precedent a scris o fata, nu mai stiu cum se numea, care este insarcinata in doua luni si momentan e in Romania. intreba ceva de asigurari.
vreau sa-i spun (nu mai tin minte daca ia spus cineva) ca intra pe asigurarea sotului ei si va primi repede cardul de sanatate, dupace se va fi mutat la sotul ei. indicat si bine ar fi sa faca pasul cat mai repede. si inca un aspect, tot pentru ea. banuiesc ca in Frankfurt (cred ca am retinut bine ca acolo se muta) este biserica romaneasca ortodoxa (la noi in Nurnberg este). poti merge acolo sa cunosti alti romani, sa-i intrebi una-alta, te ajuta cu informatii, te poti imprieteni cu alte fete romance.....
Bazar general pe DC
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
Speranta si incredere pentru David
_M-am nascut pentru succes!
sunshine2009 spune:
cred ca fata nu stie de capitol nou...
harnici la de 40 de saptamani
Cresterea in greutate
helbi spune:
Nu este biserica ortodoxa in Frankfurt, ci in Offenbach am Main (care e lipit de Frankfurt).
Biserica Ortodoxa Sf. Nicolae, Backstraße 16, Offenbach:
http://biserica.comeurom.net/
In Frankfurt e o biserica greceasca, unde, din 2 in 2 duminici se tin si sluje in RO, insa preotul e contestat de biserica ortodoxa (e ceva reformat, din ce am inteles). L-m cunoscut, oare ok ca am, nu prea le are cu slujbele (asta pt ca pot face comparatie cu Preotul Stefan din Offenbach). Slijba in Offenbach e duminica de la 10.
susse spune:
Da, am ajuns si noi la concluzia ca o farfurioara nu ne-ar ajuta cu nimic :). Acum suntem pe la 1 m. Cele care aveti dolce/digi, cum va uitati la canale nemtzesti? Ca noi negociem sa luam 2 receivere si antena cu motorash de schimbare de sateliti (is 20 de grade intre cel nemtzesc si cel romanesc).
Oricum is curioasa cum o sa arate pe balcon, fie el si foarte mare, ditmai farfuria ;).
O zi buna tuturor! (la mine plouaaaaaaaa si e tare urat afara)
Anduc spune:
Buna fetelor,
Am vazut capitolul nou:) dar n-am mai apucat sa scriu pe forum, seara cad lata de oboseala...am inteles ca dormi mult in primele luni
Ne grabim deja sa facem toti pasii, informatiile voastre imi sunt f utile.
Va anunt cand ajung in Frankfurt cu prima ocazie, cine e in zona si doreste/are vreme sa ne cunoastem si personal, mi-ar placea mult.
Anda
tumpi spune:
Adriana, felicitari, sa va traiasca fetita,refacere rapida si asteptam vesti de la tine.
Susse, eu am antena de 80 e ok,desi al meu vrea una mai mare acum.
Cat de HD stiu ca ne-am interesat si noi dar nici Digi nici Dolce nu emit pe satelit decat pe cablu.
Cat de asigurarea de sanatate,cred ca si acum poate sotul(sorry n-am retinut numele fetei de intreba) sa anunte ca din data de sotia lui va veni si sa fie trecuta pe asigurarea lui.
Pentru cursuri, exista si cursuri pt mamici cu copii mici.Mamele merg la curs copii raman la un fel de cresa in incinta scolii.In pauza mergi si ii dai sa pape, sa vezi ce face, etc.
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
susse spune:
Daca mai studiez mult, ma fac meseriasa in sateliti, unghiuri si altele...noroc ca sunt prin domeniu ;)
De unde suntem noi, digi e nitel problematic, ne-ar trebui antena f mare. Ptr dolce, acoperirea e muult mai buna, deci ar merge ci cu antena de 80, in loc de 100 sau 110.
Dolce are sigur HD, ca tocmai ce le-am studiat pagina. E drept ca nu ofera decat ptr tvr1, hbo, protv, un descovery si un program de sport ceva.
helbi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui susse Daca mai studiez mult, ma fac meseriasa in sateliti, unghiuri si altele...noroc ca sunt prin domeniu ;) De unde suntem noi, digi e nitel problematic, ne-ar trebui antena f mare. Ptr dolce, acoperirea e muult mai buna, deci ar merge ci cu antena de 80, in loc de 100 sau 110. Dolce are sigur HD, ca tocmai ce le-am studiat pagina. E drept ca nu ofera decat ptr tvr1, hbo, protv, un descovery si un program de sport ceva. |
Studiaza tu bine de tot pb. si apoi vin direct la tine si intreb, caci ma intereseaza si pe mine
Anduc, eu stau in Frankfurt si, in masura in care stiu/pot te ajut cu info. Activeaza-tzi PM is mai vb.
Christel spune:
Citat: |
citat din mesajul lui susse Daca mai studiez mult, ma fac meseriasa in sateliti, unghiuri si altele...noroc ca sunt prin domeniu ;) De unde suntem noi, digi e nitel problematic, ne-ar trebui antena f mare. Ptr dolce, acoperirea e muult mai buna, deci ar merge ci cu antena de 80, in loc de 100 sau 110. Dolce are sigur HD, ca tocmai ce le-am studiat pagina. E drept ca nu ofera decat ptr tvr1, hbo, protv, un descovery si un program de sport ceva. |
Asa, asa, studiaza, dar vreau sa te intreb ai intrebat propietarul daca iti da voie s-o montezi? Asociatia de locatari, sper sa nu dai peste dobitoci ca la mine(scuze dar nu ma pot abtine) Iti da voie in balcon, parca ai zis ca vrei s-o montezi?
Intreb sa n-ai probleme ca mine, cu mers la avocati si pe la toti tampitii dupa aprobari, eu inca stau cu antena in boden(in sacosa)si cu receiverul in cutie sper ca pana la Craciun s-o vad montata.