Albinute & bondari de mar-apr '07 (148)
Raspunsuri - Pagina 12
ioanaradu spune:
eu am aranjat deja si o sa-l duc la fata care sta cu el si in celelalte zile. problema e ca la noi la gradi chiar sunt 99% copii care au bunici, matusi, parinti, etc care stau acasa.
apropo de asta: discutie de am avut-o cu o mamica de la bloc. imi zice: si nu puteti sa stati acasa?? o intreb ... cine? eu??? de ce sa stau acasa? pai sa aveti grija de copil ... dc nu are cine sa-l ia de la gradinita, mai bine stati acasa. si de aici a inceput sa-mi explice ca ei au stat AMANDOI acasa cu copilul pana a facut 2 ani. sa se bucure de familie!!! si era foarte mirata ca eu nu fac asta ... chiar asa ... de ce n-as face-o??? 
deci da ... cam asta e.
madybulancea spune:
Ioana si de unde a avut bani sa il creasca,ca indemnizatie nu au avut amandoi sigur sau lor le baga dumnezeu direct in traista?....

Poze Razvanelu vechi
poze razvanelu noi
Laina spune:
MADY, imi pare tare rau ca trebuie sa treci prin atatea probleme 
Nu o sa te incurajez cu vorbe, tu stii si singura ce trebuie sau nu trebuie sa faci sau sa gandesti, insa noi suntem alaturi de tine cu gandul. Macar cu un umar de plans se te ajutam si noi. Ai incredere in Dumnezeu, El stie ce-i mai bine pentru viata noastra, cea de aici si cea de dincolo!
TZUNA, sanatate multa la pitica!
KITTY, imi pare bine ca Giulicu' e multumita de activitati si tot ce mai fac ei pe acolo.
CARMEN...offf....mda, vesnica recompensa pentru ceva ce era de altfel normal sa faca din proprie initiativa...
Am avut si noi sedinta si evident ca ne-am dus cu Antonia in dinti cu tot , caci, la fel ca multe alte mamici, nu am cu cine sa o las. Insa a fost ok, in sensul ca sedinta s-a tinut in sala lor de clasa, iar picii s-au dus in sala de clasa a grupei baby cu una dintre ajutoare cat timp educatoarele au stat de vorba cu noi. Bine, normal ca se mai plictisea cate unul si voia la mami sau la tati, dar macar au fost oarecum supravegheati, distrati... Sedinta a constat intr-o explicare a regulametului gradinitei, ce trebuie facut, ce trebuie adus (adica ce fel de imbracaminte, ca trebuie semnata toata pentru a nu se pierde etc. Nu ne-au cerut nici un ban in plus), ce activitati vor mai face, care ar fi in mare programa...chestii din astea administrative.
Vedem de-acuma cum o fi, daca o mai fi nevoie sa o mai ajut cu ceva suplimentar, sa lucrez acasa cu ea la vreun capitol...imi place ca exista o comunicare foarte eficienta intre cadre/manager si parinti...
In sfarsit. Ne-o ajuta Dumnezeu sa fie bine. Cu raceli, fara raceli...asta-i viata. :)
Pup stupul!
carmenefr spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ioanaradu eu am aranjat deja si o sa-l duc la fata care sta cu el si in celelalte zile. problema e ca la noi la gradi chiar sunt 99% copii care au bunici, matusi, parinti, etc care stau acasa. apropo de asta: discutie de am avut-o cu o mamica de la bloc. imi zice: si nu puteti sa stati acasa?? o intreb ... cine? eu??? de ce sa stau acasa? pai sa aveti grija de copil ... dc nu are cine sa-l ia de la gradinita, mai bine stati acasa. si de aici a inceput sa-mi explice ca ei au stat AMANDOI acasa cu copilul pana a facut 2 ani. sa se bucure de familie!!! si era foarte mirata ca eu nu fac asta ... chiar asa ... de ce n-as face-o??? ![]() deci da ... cam asta e. A fost o data o printesa ... Emma! Bazar - Bogdan are nevoie de noi! Ioana mamica lui Matei Stefan 12.03.2007Matei, mami si tati te iubesc mult ... mult ... mult de tot! |
Numai p-asta n-o mai auzisem.
Probabil aveau parinti milionari si-i intretineau si pe ei, cat timp au stat cu copilul, 2ani.
Sau un parinte n-a beneficiat de indemnizatie ca nu lucrase(mama, spre ex) si-a stat tatal. Am un coleg care a procedat asa, dar isi dorea saracu' sa se intoarca cat mai repede la munca, din cauza banilor putini

tzuna spune:
BUNA!
Maria a stat acasa si azi deci a ratat miniexcursia la bradina botanica. Imi pare rau pt ea dar ma bucur sa vad ca e bine. Nu mai face febra, nu tuseste, nu-i curge nasul deci de maine la gradi sper.
Eu am fost azi la scoala, am avut ffff multi copii si galagiosi ca asa sunt dupa vacanta dar mi-a facut mare placere sa-i revad asa mai mari si mai destepti.
E un circ italian aici in Titan la Billa. Parca m-as duce si eu cu Maria. Aveti idee cum este? oare merita? Oare-i va placea? In timpul spectacolui animalele sunt batute sau mai stiu eu ce? Ca am copil milos....
madybulancea spune:
Fetelor....am si eu o intrebare e normal sa fie copilul, agitat dupa ce iese de la gradinita???razvan ma oboseste enorm dupa ce iese de acolo.
Laina multumesc ptr sustine, si tie carmen!
Poze Razvanelu vechi
poze razvanelu noi
ioanaradu spune:
mady ... DAAAA!!!!! SE POATEEEE!!!
la gradi matei e ... cuminte si intelegator.
cu fata care il ia, la fel. cel mai cuminte ... cel mai cel. cand apare ma'sa (adica eu ... muma padurii) da strechea in el. se tavaleste pe jos, urla, zbiara ... nu-l tine mult pt ca am aplicat time-out. ieri n-a mers si l-am bagat direct in masina si apoi acasa.
azi a mers cu time-out si vorbit CAAAALM in timp ce imi iesea fum pe urechi. 
mai tarziu va fac rezumat de la sedinta cu parintii.
cum zicea unul destept: prosti, dar multi? 
detaliez mai tarziu ...
madybulancea spune:
ioana uite asa si razvi....pe srada nu cred ca merge si el 2 metri cum trebuie...hai ca te astept cu interes cu sednta!maine avem si noi...stai sa le vezi cand le-ao propune sa nu se faca ca optional calculator!
Poze Razvanelu vechi
poze razvanelu noi
diana_jors spune:
Mie mi se pare normal sa se descarce cand ajung acasa
si noi avem tendinta sa facem asta de multe ori cand ne intoarcem de la serviciu
mai ales daca acolo ceva nu ne-a convenit, sau ne-a enervat, sau ne-a frustrat, sau ne-a umplut de orice alt sentiment negativ...
Diana
de
Alex (23 aprilie 2007)
"If you want to win something, run 100 meters. If you want to experience something, run a marathon." (Emil Zatopek)
When you cross that finish line - no matter how slow, no matter how fast - it will change your life forever. (Dick Beardsley)

Cu putin mov
12.03.2007