Piatra Neamt, Perla Moldovei (83)
Raspunsuri - Pagina 8
ellinia spune:
Alexa, ma bucur ca esti de acord cu intalnirea, in principiu. Sa vedem cine se mai mobilizeaza. Criss, tu nu?
Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)
BazarGeneral
ellinia spune:
Fetelor, stiti cumva vreo curatatorie prin oras in afara celei de pe Ana Ipatescu?
BazarGeneral
crissandrada spune:
Crstina nu cred. Sunt cu finantele pe minus. Salariul care trebuia sa-l iau pe 11 nu a venit nici acum...
Bazar general DC
Criss de Alessia si Andrada
"Humor is mankind's greatest blessing" - Mark Twain (Umorul este cea mai mare binecuvantare a omenirii)
LoraG76 spune:
Helau!
Noi suntem la Roman si nu stim cand venim acasa, asa ca saptamana asta cred ca intalneala din punctul meu de vedere pica...plus ca depind de programul fie-mii asteia mici, deci e cam dificil. Dar daca o stabiliti vineri si e cald afara, incerc...nu promit ca si reusesc, insa.
Alexa, in ceea ce priveste alaptatul si mancatul din biberon, ti-a raspuns Laura.
Criss, mai stim si pe altii certati cu Ministerul de Finante, deci stim cum e...
Bolfosenia mea creste ca Fat Frumos... deja am trecut la hainele de 3 luni, celelalte nu-i mai vin. Chiar sunt curioasa cat o fi luat in greutate, ca de lungi s-a lungit sigur.
Poze inca n-am pus pe net, majoritatea nu le-am vazut inca, cele mai frumoase sunt la vara-mea, la Bucuresti, nu mi le-a trimis ca n-a avut timp...deci nu stiu cand ajung sa pun poze, scuze.
Va pup!
Lora, mami de Iustina si Adelina
Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei
Bazar umanitar DC - ajutati copiii
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
carmenstefi spune:
saluti fetele!!!!!!
supeeer pozicelee,LORA sa-ti traiasca bolfutaaa,sa o pupi mult din partea noastraaa si pe Iustina la fel,dar mai vrem pozici
fetele bag de sama o intalnire???ce frumos,profitati fetele sa va vedeti,de vremee
noi suntem bineeeee,multumim lui Doamne-Doamne
pupici carmen si stefii
allexa06 spune:
Salutare !
Avem un baietel dintos .In dimineata asta am observat ca dintisorii au reusit sa sparga gingia
http://community.webshots.com/user/allexa06
allexa,mami de baietei Razvan Ioan si Stefan Teodor
Laura25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui allexa06 Salutare ! Avem un baietel dintos .In dimineata asta am observat ca dintisorii au reusit sa sparga gingia http://community.webshots.com/user/allexa06 allexa,mami de baietei Razvan Ioan si Stefan Teodor |
Felicitari, coltzatzilor
Deci cum e? Bem un must impreuna sau nu? Cand, cine, unde?
Hai ca vin frigurile mari si merge apoi numai vinul fiert ..
Si tu poti intinde o mana - Actiunea 3 sate
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
ellinia spune:
Alexa, sa-ti traiasca dintosul!
Laura, eu as zice prezent.
Cica se schimba vremea, de maine chiar ca vine frigul , joi o sa fie dimineata - 4 grade.
BazarGeneral
allexa06 spune:
Multumim suntem tare mandri de dintisori,au iesit doi deodata, saracutul...
http://community.webshots.com/user/allexa06
allexa,mami de baietei Razvan Ioan si Stefan Teodor
aeperju spune:
Allexa felicitari!
Laura, sa-ti traiasca finuta scumpica si sa fiti toti sanatosi!
AM fost la IAsi ieri la control la o ecografie super amanuntita (o juma de ora a durat). COncluzia este ca e totul bine si a ramas tot fetita . Doamne ajuta sa fie totul bine!
Emma 21+ si Andrei (21.09.2007)