Piatra Neamt, Perla Moldovei (83)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Neatza!
Am inceput saptamana cu ploi si vreme urata. Nu stiu voi, da' eu n-am chef de nik, poate doar de stat in pat si dormit.
Lora, ce-ti fac printesele? Cum evolueaza Adelina? Poate le mai faci niste poze cand ai timp! Te invit eu la o "Alba ca Zapada" cand apuc sa o fac !

Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)

BazarGeneral

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

'Neata!
Stiu, e amiaza, dar eu tot in pijamale si nespalata...acum doarme si profit, dar fug rapid la treaba - asezat hainute in sifonier si facut mancare.
Cristina, sunt bine amandoua, una la gradi, una acasa, doarme cu burta-n sus. O sa mai fac poze si-o sa mai pun si pe site, promit. Doar sa apuc. Stefan ce face, e bine?
Vineri era asa frumos afara si ma gandeam c-ar fi mers o intalneala, da' voi...nimic!
Gata, fug la treburi, pa!

Edit: am mai pus poze noi:
http://family.webshots.com/photo/2952031550099413604lzJQyd

Lora, mami de Iustina si Adelina

Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei

Bazar umanitar DC - ajutati copiii

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexa06 spune:

Salutare !
Am vazut poze cu strumfita E frumoasa foc Mai dar, ce de-a par are !
Restul fetelor pe unde sunteti ?
Noi ne-am luat masina,de vreo cateva zile o tot probam , de joi si pana acum am facut aproape 900 km .Razvan e foarte incantat,i-a pus si nume,o cheama Baghera ( pt ca este neagra )

http://community.webshots.com/user/allexa06

allexa,mami de baietei Razvan Ioan si Stefan Teodor

Mergi la inceput

Alexa, felicitari pt. noua masina, s-o stapaniti sanatosi si sa faceti cat mai multi kilometri fara probleme cu ea! Daaa, fie-mea are cam mult par, asa e!

Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei

Mergi la inceput

Multumim .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

Lora, sa-ti traiasca fetitele frmoase!

Allexa, felicitari pt masina!

Noi suntem bine, ne-am refacut dupa o raceala urata cu o tuse...beah. Acum e la gradi si sper sa nu mai raceasca ...macar o perioada .

Numai bine!

Emma 22+ si Andrei (21.09.2007)

Mergi la inceput

Buna dimineata !
Am venit si cu o cafeluta ,e calda
Emma - multumim mult !Ce mai face burtica ?Cum te mai simti ?

Mergi la inceput

'Neata!
Hop si eu la o cafea. Azi chiar am baut una mica, pen'ca bolfosenia din dotare m-a tinut treaza de la 3 jumate asta noapte...de ce credeti? A molfait aproape non-stop la tzatzele mele...manca, logic...acum doarme de sparge. As dormi si eu, dar e venit un nene care pune boiler si apoi plecam pana la tara.

Emma, multumim! Ai incercat sa-i dai bronhovaxom pentru imunitate? La noi a avut rezultate f. bune la 3-4 ani. Vrem poze cu burtica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dllc_mell spune:

buna dimineatza...si eu p'acia....pe la moldovencele mele:P

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

Da, i-am dat bromvohaxom dar nu mi-a palcut cum a reactionat si am ajuns la septilin si catina facuta de noi.

Burtica e bine. fata e foarte vioaie, pe 27 am iarasi control la Iasi si speram sa fie totul bine. Ma misc greu, ma doare spatele, de-astea care va sunt cunoscute deja. Dar macar ma simt mai bine, pot manca aproape orice si e alta viata cand nu ai greturi. Cu pozele mai greu, cu ritmul asta alert am sa incerc sa fac cateva sa vi le arat.

Numai bine!

Emma 22+ si Andrei (21.09.2007)

Mergi la inceput