Preturi ecografii

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

la medlife doar DT e 195

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 24+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dudu200705 spune:

Da...la CMU e 200. Acelasi pret.
Din cate am auzit laboratoarele Synevo sunt mai bine cotate. Parca Medicover lucreaza analizele la Synevo.
La Dr. Iosup, la cab particular eco sunt:
Trim.1 400 ron
trim 2 450 ron
Trim 3 400 ron

Mami de Dudu (05.10.2007) si 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamaryllis spune:

La Diagnosis, la Pop, morfofetala de trim. II costa 600.
Radulescu mai lucreaza si la Medlife, dar nu cred ca va puteti programa decat pt luna ianuarie, caci pana atunci are programari...

23+
incepand cu anul 2010 voi fi fericita de copilas sanatos!

MTHFR C677T heterozigot, proteina S 51%, PAI 4G/5G heterozigot
Am avut un vis: mergeam pe o plaja iar Dumnezeu pasea alaturi de mine, iar pasii ni se imprimau pe nisip, lasind o urma dubla... Atunci mi-a trecut prin minte ideea ca fiecare din pasii nostri reprezentau o zi din viata mea. M-am oprit ca sa privesc in urma... Dar am observat ca in unele locuri in loc de doua urme nu mai era decit una singura.Am revazut filmul vietii mele. Locurile in care nu se vedea decit o singura urma corespondeau cu zilele cele mai intunecate ale existentei mele: zile de neliniste si de rea-vointa, zile de egoism sau de proasta dispozitie, zile de incercari si de indoiala, zile de nesuportat... Zile in care eu fusesem de nesuportat. Si atunci intorcindu-ma spre Domnul am indraznit sa-i reprosez: Totusi ne-ai promis ca vei fi cu noi in toate zilele! De ce m-ai lasat singur in zilele cind aveam cea mai mare nevoie de Tine? Iar Domnul mi-a raspuns: Dragul meu, zilele pentru care n-ai vazut decit o singura urma de pasi pe nisip sunt zilele in care te-am purtat pe brate...
Dupa Ademar Barros, poet brazilian.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

Eu am platit la Fortis - la dr. Iosup eco de 12 sapt - 250RON
Pentru morfo-fetala de 22 sapt am programre la Alcosan - dr. Albu de la Giulesti - si costa 400RON + 80RON daca vrei DVD.

20+

Mergi la inceput

M-am programat la CMU baneasa pe 27 oct.
200 ron eco 2D pt trim 1
300 ron eco 3D/4D pt trim 1
Apoi voi face dublu test tot la ei, dimineata urmatoare. Pret 200RON.

Am sunat si la Medlife pt dublu test => 195RON... asta-i pretul.

Mami de Dudu (05.10.2007) si 8+

Mergi la inceput

Madalina, dublu test ai facut? Imi poti spune, te rog, unde si cat te-a costat?
Dr Tutunaru iti urmareste sarcina?

Merci!
Mami de Dudu si 8+

Mergi la inceput

Fetelor, voi cate ecografii ati facut in primul trimestru?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanaw spune:

Eu am facut prima eco la euroclinic si m-a costat 160 ron, apoi am facut morfologie fetala trim 1 la polisano si am dat 270 ron. Eco de 16 saptamani +triplu test le-am facut tot la polisano si m-a costat 220+120 adica 340 ron. urmeaza sa fac morfologia de trim 2 fie la euroclinic fie la medical city si inca nu stiu pretul.. daca stie cineva... :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ioanaw

Eu am facut prima eco la euroclinic si m-a costat 160 ron, apoi am facut morfologie fetala trim 1 la polisano si am dat 270 ron. Eco de 16 saptamani +triplu test le-am facut tot la polisano si m-a costat 220+120 adica 340 ron. urmeaza sa fac morfologia de trim 2 fie la euroclinic fie la medical city si inca nu stiu pretul.. daca stie cineva... :)

La Medical City e 540 ron, am sunat si am intrebat. Este enorm. Eu o voi face la Academica unde e 460 ron

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucutza77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dudu200705

Madalina, dublu test ai facut? Imi poti spune, te rog, unde si cat te-a costat?
Dr Tutunaru iti urmareste sarcina?Merci!
Mami de Dudu si 8+
Dublu test am facut eu de curand, la Medicover si m-a costat 146 de lei (vorbesc de analiza de sange, ecografia se plateste separat). 13+Poze:
http://picasaweb.google.com/grigore.raluca/ConcediuLaVienaSiBudapesta#

Mergi la inceput