Fluturasi de martie-aprilie 2011 (28)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns stefyapost spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxy_s

fetelor hai ca am pus 2 poze de la nunta numai atat ca restul nu-mi plac. ba am iesit cu gura cascata, ba cu ochii inchisi, ba ma strambam la soare

S-a intamplat minunea mult asteptata16+

esti o frumoasa!

cea mai fericita ce asteapta cea mai frumosa si sanatosa Christina 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

stefy

Mergi la inceput

ce fac frumoasele??? eu astazi nu ma sit extraordinar...ma doare putin burtica si cateodata imi da niste junghiuri usore jos....sa fie ceva grav????
ieri am stat cam mult in picioare ca mi-ati facut pofta de sarmale si le-am impachetat aseara....poate fi de la statul in picioare???

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

heeelloooo burtici dragi!!!

simo, ia ti mami concediu medical ca nu iti ridica nimeni statuie!! gandeste te mai mult la tine si la bb, copilasi.

roxy, mare e putin spus,,,,,,am fost uriasssaaaa si eu si burta. acolo aveam vreo 7-8 luni, era in august si eu am nascut in 31 octombrie....deci am mai avut inca 2 luni jumate de atunci.....am ajuns la 90 de kg!!!!! si din cazua burtii uriase si pt ca pana la 5 luni jumate nu am pus nici un kg si apoi am pus aproape 25 kg m-am "crapat" toata pe burta, nu vergeturi ci santuri-crapaturi...

roxy spuneai ca burta anaxenei a fost uriasa....pai poza ei e de la 40 de sapt....a mea de la 30-33 sapt.....
so, nu exista nici o parte frumoasa in asta cu kg multe....a ba da.....am mancat cat o purcica tot ce am vrut si al orice ora din zi-noapte...... si am nascut o buburuza minunata si superba de 3700 gr....si 54 cm...

merg sa citesc si revin!!!!

mamica fericita de printesa si 16+ baietel

frumoasa burticutza aia!!

Mergi la inceput

off stefy, ti-am facut pofta.
mai fetelor, este cam nasol cand vorbim de mancare si facem pofta. macar bine ca ti-ai facut si ai mancat. trebuia sa stai jos, chiar daca le faci mai greu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

test

Ana-Maria mami de Maria 19.06.2008 si 13+ bebe mic
Maria,povestea nashterii
Maria in culori

Mergi la inceput

stefy eu la cea mai mica durere sau intarire de burtica sau ceva iau un no-spa si stau intinsa si imediat trece.
cateodata simt ca o gogoloasa mica intr-o parte a burticii si este tare.

Mergi la inceput

anaxena ce faci?

Mergi la inceput

cine face capitol nou??

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui roxy_s

stefy eu la cea mai mica durere sau intarire de burtica sau ceva iau un no-spa si stau intinsa si imediat trece.
cateodata simt ca o gogoloasa mica intr-o parte a burticii si este tare.

astazi e prima oara cand am luat ca i-am zis mamei sa imi aduca din tara,dar parca mi-e teama si cu pastilele astea. stiu ca sunt acceptate in sarcina,dar totusi...

si in legatura cu poftele eu am mai spus odata si imi pastrez opinia...ar fi mai bine sa ne abtinem...sunt site-uri si forumuri speciale pt a discuta despre papa...si nu e chestia ca am obosit eu impachetand sarmale,dar poate nu pot face ca nu am varza sau orez....sau mai stiu eu ce....mai ales noia stea care suntem plecate din tara....credeti-ma ca nu-i chiar asa usor...

Mergi la inceput