Fluturasi de martie-aprilie 2011 (28)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Citat:
citat din mesajul lui dinora77

Hello si de la mine!!!
alina.n am vazut pozici cu printesa ta....ce scumpa eeee!!!! Si tu ai o burtica minunata!!!!
Am si o intrebare bineinteles ...adresata fetelor la a doua/treia sarcina. La cite saptamani a-ti nascut primul copilash? Am inteles ca prima sarcina se duce mai mult de 40 saptamani, dar vreau sa vad din experienta voastra.

Multumesc mult esti o scumpa, eu sa stii ca am nascut la 39sapt fix cu cezariana dar cred ca bebe mai statea in burtic ca inca nu dadea semne de iesire

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Citat:
citat din mesajul lui strumphitza

Of mai Deea, de ce imi faci tu pofta de mujdei ... eu parca-s innebunita dupa mujdei de cand sunt gravida ...as manca si cu paine goala ... suna bine pulpitele tale si corbica , poate bag si eu ceva mancare diseara ca tare am fost lenesa zilele astea si nu am gatit nika si am bolit, a mancat rece saracu barbat

Si salata aia de rosii cu ceapa suna bine alina.n , cred ca ma apuc sa fac cartofii cu salata sau poate niste castraveciori in otet sau poate cu mujdei ??

Deja imi ploua in gura , nu glumesc Ma duc sa imi fac ori balesc pana maine aici

BB on board!!! 12+

Pai dute ca altfel strici tastatura si pe urma cum mai vorbesti cu noi?

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

gata nani....bun a mai fost.
dino, si eu am nascut la 39 sapt. si ma bucur ca nu a mai stat inca o saptamana in burtik ca avea 3700 g deja.

mamica fericita de printesa si 16+ baietel

Mergi la inceput

cine face capitol nou????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui strumphitza

alina.n ai o papusica de fetitza sa va traiasca si sa fie sanatoasa cat despre burtica ta, wow... e maricica, la cate sapt? la mine abia se vede , nu cred ca a mai crescut deloc de cand am pus poze de dinainte de eco de 12 sapt... nu stiu de ce mi s-a bagat in cap o idee tare proasta ca bebe nu creste cum ar trebui, ca burtica nu creste, bb la eco sapt trecuta avea CRL 45mm si nu stiu daca e bine?? Oricum, pe 29 merg la eco cand ajung in Romania si o sa ma mai linistesc, pana atunci trebuie sa stau si sa astept

BB on board!!! 12+

strumphitza, stai linistita ca dupa 12,13 sapta incepe sa creasca in mod evident..iar modul de crestere si marimea burticii difera de la femeie la femeie, in functie de inaltime, greutate, structura osoasa, conformatie..sa nu crezi ca insinuez ceva, nici gand, vroiam doar sa te linistesc ca e normal ca la o fata mai micuta sau mai slabuta sau cu solduri inguste sa se vada mai repede si mai proeminent..asta e situatia, fiecare adapostim acolo un bebe si isi face si el loc cum poate cumnata mea cand a fost gravida se vedea la 3 luni ca la 5 ( are vreo 1.55 si 49 kg si e ingusta in solduri ) iar alte prietene cu solduri mai late la 6 luni abia aveau burtica..
tu nu-ti fa probleme, ca nu dupa marimea burtii se vede cat a crescut bebe, eu de ex in 40 sapt aveam o burtica tuguiata si relativ mica si s-a speriat si dr cand a vazut ce a iesit de acolo, un voinic de 3.8 kg..si toata sarcina a fost o burtica relativ mica iar bebe era dezvoltat cu 1-2 saptamani peste.. si linistestete..n-aveai de ce sa-ti mai faci griji ?

mami de Vlad 09.04.2009 si 14+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

dinora77, eu am nascut la 40 implinite, nastere provocata..altfel nu cred ca mai nasteam

mami de Vlad 09.04.2009 si 14+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulina_mica spune:

fetelor tineti pumnii
acush ma duc la eco
yasmi eu stau in soarelui, dar ne putem vedea si la mall: cine se mai baga la o intalnire in timi?
lauriciu,o fi bebele mai mic de la ovulatie mai tarzie, stai linistita

Gravidutza fericita 15+

Mergi la inceput

bulina tin pumnii. sa vii sa ne spui ce culare are carucirul!!

Mergi la inceput

bulina vb si cu ama si ne putem vedea vineri la un frappe eu joi ma intalnesc ca alta mamica de pe Dc de la cealalta odisee.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

burtici ce mai faceti?
acum ne-am trezit si noi. am tras un somnic ca am fost la plimbarica cu tati si cand ne-am intors ne-a luat un somn....

bulina asteptam vestile bune de la eco si poate culoarea caruciorului

S-a intamplat minunea mult asteptata16+

Mergi la inceput