Fluturasi de martie-aprilie 2011 (28)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monas spune:

pisumic: raspund cu intarziere fata de cum scrieti voi pe aici:) merci mult pt informatie, si eu ma gandeam sa luam doua patuturi, sa nu se apuce cumva sa se certe si sa se zgarie:)
mie seara mi-e rau rau si nu mai sunt in stare sa intru sa va citesc de acasa. ca sa scap de rau, la 9 sunt in pat si adorm odata (sau inainte) cu gainile:). azi sunt f bucuroasa ca am descoperit ca daca maninc smantana cu paine nu-mi mai este asa de rau. doamne ajuta sa ma tina!cand citesc la voi ca ii vedeti pe bebei cum se zbenguiesc in burtica la eco,,abia ma stapanesc sa am rabdare inca doua saptamani pana la ecografia mea.
mai intreba cineva de analize. si eu am facut o dita-mai lista...nu am inteles mare lucru din ele si abia astept peste o saptamana sa merg la dr mea ce -mi urmareste sarcina, sa vedem ce spune. sper sa fie bine.
va pup pe toate si revin in fucntie de cum pot de aici de la serviciu.

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

alina.n ai o papusica de fetitza sa va traiasca si sa fie sanatoasa cat despre burtica ta, wow... e maricica, la cate sapt? la mine abia se vede , nu cred ca a mai crescut deloc de cand am pus poze de dinainte de eco de 12 sapt... nu stiu de ce mi s-a bagat in cap o idee tare proasta ca bebe nu creste cum ar trebui, ca burtica nu creste, bb la eco sapt trecuta avea CRL 45mm si nu stiu daca e bine?? Oricum, pe 29 merg la eco cand ajung in Romania si o sa ma mai linistesc, pana atunci trebuie sa stau si sa astept

BB on board!!! 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

heeelloooo burtici dragi!!!

simo, ia ti mami concediu medical ca nu iti ridica nimeni statuie!! gandeste te mai mult la tine si la bb, copilasi.

roxy, mare e putin spus,,,,,,am fost uriasssaaaa si eu si burta. acolo aveam vreo 7-8 luni, era in august si eu am nascut in 31 octombrie....deci am mai avut inca 2 luni jumate de atunci.....am ajuns la 90 de kg!!!!! si din cazua burtii uriase si pt ca pana la 5 luni jumate nu am pus nici un kg si apoi am pus aproape 25 kg m-am "crapat" toata pe burta, nu vergeturi ci santuri-crapaturi...

roxy spuneai ca burta anaxenei a fost uriasa....pai poza ei e de la 40 de sapt....a mea de la 30-33 sapt.....
so, nu exista nici o parte frumoasa in asta cu kg multe....a ba da.....am mancat cat o purcica tot ce am vrut si al orice ora din zi-noapte...... si am nascut o buburuza minunata si superba de 3700 gr....si 54 cm...

merg sa citesc si revin!!!!

mamica fericita de printesa si 16+ baietel

Mergi la inceput

alina arati superb!!!!! tu sapt asta ai intrat in luna a5-a?? eu mai saptamana viitoare si intru si eu in luna a5-a.... target 60,5 kg maxim. azi dimi 59,6 kg! tu cum stai cu kg??

simo, cum stai cu kg??

bulina nu mi-ai spus in ce zona stai???

deea nu ai aflat ce sex are balerina din burtica???

Mergi la inceput

nah ca ati intrebat de mine....si cand am aparut.....ati plecat voi....hmmm....hmmm....

sa va mai pove de printesa mea, ce mi-a mai cantat ieri?????
"little monckey, jumping on the bed"
'move your fingers, clap your hands".....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Alina, subscriu si eu ca-mi place tare si cum arati si burtica.
BB_yasmi, nu m-am mai cintarit...nici de asta nu am mai avut timp...dar sigur am 60 jumate...tinta ta pt 5 luni...o sa ma cintaresc miine dimi si-ti spun. Eu te-am vazut in costum de baie in pozele din Antalia si nu am vazut crapaturile despre care spui tu...EU am ca si tine f multe vergeturi si crapaturi cum spui tu, desi la Matei am luat 18 kg si am ajuns la 74 nu la 90...dar el a avut 4.200 si burtoiul a fost imens...AM sa va pun pozici.
DUpa ce nasc si termin cu alaptatul as vrea sa fac ceva..o dermabraziune ceva...poate nu chiar operatie, dar ceva tb sa fac...Si deja mi se vad unele vergeturi movalii asa...nu stiu de ce sunt movalii ca recente e clar ca nu sunt.

Simona, mami de baieti David si Matei si 15+
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

madutza cuma fost calatoria????? ai ajuns cu bine???

andreeea esti bine??? ai cam lipsit ieri....azi dimi....

ama ce mai pregatesti bun astazi???

msBB]/b]...ce faci??? cum mai e cu buburuza cu gradi??

[b]iony, dinora, magnolia, cristina_ph, copiloi, bebe nati,ruxandra, miki, spiridusa, danami, catank, cami-antonia, madutza, leeloo,,,,,,etc
ce faceti fetelor????

Mergi la inceput

simo, pai nu se mai prea vedeau. am slabit multtttt, s a strans pielea si am fost si mult la solar. aaa si faceam de ceva timp aerobic intens, tae bo, pilates, plus dieta si multtaaaa apa. aaa uitasem sa iti spun ca eu am incercat ceva pt aceste vergeturi-crapaturi , nu mai tin minte cum se numea procedura, dar costa destul de mult, cam 150-160 ron 30 minute/sedinta. a fost apa de ploaie.....o porcarie...acum in schimb am inceput sa ma dau aproape zilnic sau la 2 zile cu ulei de migdale si cu ulei de masline facut de soacra mea acasa (deci nu din magazin).. sper sa nu mi se mai rupa pielea. tu doar pe burtica ai, nu??? asa si eu.
dar eu stiu cauza la mine, am "explodat" dintr-o data cu cele aproape 25 de kg....nu au fost puse treptat...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Nu stiu ce sa zic. Eu inainte sa ramin iar insarcinata am facut vreo 4 luni aerobic, si slabisem binisor aveam 55...si tot se vedeau mai ales in lumina. Eu nu-mi mai permit costum din 2 piese
Dar nu-i bai, gasim noi o solutie, sa fie bb lusii sanatosi.

Simona, mami de baieti David si Matei si 15+
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

fetelor multumesc pt laude

yasmi da am intrat in luna 5 si am 60kg pana acum e ok, ca doar tre sa ne mentinem in club nu?

simo si da naspa cu vergeturi/crapaturi de astea imi e si mie teama , la prima sarcina nu am facut decat 2 carapaturi mici pe o parte a burtii care nu se prea vad dar acum parca e maimare burticul .
fetelor eu am folosit cu succes uleiul de masline e si mai ieftin si nici nu contine nimic periculos pt piele ba dincontra va face pielea ff frumoasa si acum am inceput sa il folosesc.
dar sa va dati si pe copase si pe sani pt ca in geneeral cam toata zona de la sani pana la genunchi e predispusa asa ca nu numai burtica e atacata.

strumfule lasa ca te faci tu bine pana pleci, continua cu miere si lamaie si propolis...aa nu mi-ai raspuns ce-ti mai face gradina ? ce flrori frumoase ai pe acolo?

ama ce ne faci azi bun de papa? eu la fel ca si roxi azi pap cartofi prajiti cu salata .

18+

Mergi la inceput