Fluturasi de martie-aprilie 2011 (28)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

cred ca vb singura pe aici, nimeni nimeni?

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

neata burticute
simo ce faci?? ma gandeam eu ca n-ai timp de noi. ia-ti concediu macar o saptamana sa vezi ce bine este acasa, ai si tu timp de una si de alta.

bb_yasmi burtica nu se vedea din fata ca era si rochia neagra, dar din profil da. se vedea asa ca un tugui, mai ales dupa ce am si mancat, si ma strangeau si strampii sus. nu stiam cum sa-i mai indoi.

deea ma bucur tare mult ca bebele este bine si jucaus si analizele foarte bune. am tot zis si eu ca merg sa repet toxoplasmoza si n-am mai ajuns.

lauriciu asa este, nu trebuie sa-ti faci griji. nu mereu o sa fie la fel ca dimensiuni bebele. creste ba mai repede mai mai sta si el putin sa se odihneasca. important este sa fie totul bine, sa se dezvolte normal si sanatos ca diferenta aia de cateva zile nu este relevanta.

alina.n si eu sunt pe aici. acum m-am trezit si l-am trimis pe al meu la piata sa ia legume. si pana una alta trebuia sa intru eu putin sa vad ce faceti

toate burticile.

S-a intamplat minunea mult asteptata16+

Mergi la inceput

bb_yasmi burtica de la iasmi a fost foarte frumoasa si nu mi s-a parut deloc mare, exagerata. a fost normala. cate saptamani aveai acolo? eu zic sa nu-ti faci griji nici cu kg ca acum stii cum sa te controlezi. si burtica daca o sa se faca mare, mare nu-i nimic, o sa scada ea la loc dupa nastere
uite , la anaxena da, mi s-a parut ca a avut un burtoi mareeee, chiar mare mi s-a parut burtica ei

Mergi la inceput

alina.n ce scumpete de fetita ai. si ce burtica frumoasa, se vede
oricum cred ca daca facem poze cu ceva negru burtica se vede mai mica. eu asa am observat. pai am facut poze cu tricou alb si se vede tare iar cu ceva negru nu prea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

roxy multumesc ,da sa stii ca in negru se mai estompeaza formele eu aseara am iesit la plimbatrre si asa s-a nimerit sa fiu imbracata la poza

yasmi frumoasa burtica

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Buna ziua burtici!!!

Dar cata liniste este astazi...Nu am avut probleme cu cititul pt ca aseara cand am iesit eu eram la pagina 15-16 ai acum scriu la 17.

Simonelu, neaparat baga concediul ala medical sa te mai odihnesti.

Roxy mama, tu la cat te culci ca dupa ora 20.30 nici urma de tine??

Strumpitz, degeaba nu mai vb cu mine acum...ca deja am luat raceala

Yasmi, tu unde esti...vre-un frappe ceva???

Andreea, de tine chiar nu mai stim nimic de vineri....ce se intampla??

Nu stiu ce sa mai fac de mancare pt astazi....ca am si o lene imensa
vA

Ally , 11 bebe

Mergi la inceput

ally ma-i prins . cam pe la 20.30 sunt in pijamale la desene si apoi abia mai reusesc sa vad un film ca si adorm.

ally eu azi am pofta de cartofi prajiti si am si pus sa fac

strumphitza ce-ti face soricelul chirias ? plateste chiria la timp??

Mergi la inceput

roxy

Ally , 11 bebe

Mergi la inceput

Viss, maine este ziua cea mare pt voi .

Nu ma plang pt ca numai maine nu-i poimaine si vad si eu bebelinu meu iubit

Ally , 11 bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Buna dimineata fetili!

Ce spuneti nou in afara de inca o burtica racita?!
Eu aseara am suflat nasu cat nu am suflat cred ca de vreo cativa ani, ma ustura tot , ma si gandeam ca nu o sa dorm mai deloc... ma fosaiam ca un gansac si vorbeam ca lupu... dar am dormit cat de cat ok, m-am trezit de multe ori pentru pipi ca ieri am baut cantitati industriale de ceai , dar ok ... sper sa nu fac febra si sa ma ia iar azi cu robinet la nasul meu si durere de ochi in cap Deja mi-am facut un ceai si ma alimentez

Deea , felicitari pentru zbenguila si rezultate bune Nu ne-ai spus cum o cheama pe fitzoasa ta mica sau nu mai retin eu ca-s baba??

alina.n multumesc de raspuns, in caz de forta majora o sa bag si un paracetamol, dar trebuie sa bag multa lamaie pana maine seara, cica joi dimineata am tren spre Paris si eu sunt asa morcovita

Roxy, nu stiu daca mai e acasa chiriasul sau nu Am ras cu pofta cand te-am citit ... ieri am lasat usa deschisa sa iasa dupa cum spuneam si azi noapte am inchis usa la bucatarie si am lasat matzele numai aici sa stea sa il prinda daca iese, dar nu stiu daca mai e soricelul sau nu ...eu acum sunt iar in bucatarie ca mi-am facut ceai si mi-am adus laptopul inapoi pe masa ca mie imi place aici ca am multa lumina si stau in scaun, pe canapea in living nu stiu de ce dar ma enerveaza sa stau , e cam tare si ingusta si trebuie sa imi intind picioarele pe chestie din aia de pui in fata si nu imi place Daca o mai fi sau nu soricelul aici si iese nah asta e ... o sa mai inchid matzele aici pana o fi sa il prinda... acum sunt afara ca de cum am intrat in bucatarie amandoua ma mieunau sa le dau drumul afara si le-am dat de fata buna ce sunt

Ally, cum stai cu raceala?? Vad ca tu tot pe mine ma acuzi ca v-am dat guturai dar eu nu impart la altii asa lucruri rele

Azi trebuie sa imi fac manichiura , pedichiura , sa fac lista cu ce sa imi pun in valiza si nu am nici un chef si vremea asta e gri si sta sa ploua ...sper la Paris sa fie ceva mai bine decat la Londra .

BB on board!!! 12+

Mergi la inceput