Fluturasi de martie-aprilie 2011 (28)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

scrish, chiar asa asemanare ??? Inca odata felicitari pentru bebe jucaus si sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos

Ally, deci de acum stiu, nu mai iti vorbesc ca sa nu iti dau din raceala mea

Ma duc si eu la nani dar nu mai pot de atata ce stranut si suflu nasu`...deja ma ustura

Noapte buna burtici!!!

BB on board!!! 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Citat:
citat din mesajul lui strumphitza

Oare are ceva daca iau un paracetamol simplu ca vad ca ma doare si capu acum si ochii in cap ???

BB on board!!! 12+

da este permis paracetamolul in sarcina

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauriciu_25 spune:

sal fetelor,nu stiu daca mai gasesc pe vreuna dintre voi aici sa ma linisteasca....azi am fost la eco si mi a zis ca e tot bine pana acum,doar mai trebuie sa faca o comparatie intre analitica si eco pentru a determina daca este risc de sindrom dawn(si asta o sa mi spuna doctorul meu sapt viitoare,k aici sunt mi de doctori la care te trimit)...dar eu am ramas ingrijoata deoarece in 31 am avut ultima eco si dupa ecograf varsta era de 11s si 4 zile,dar normal dupa UM erau doar 10s si 5 zile,iar acum cand normal maine ar trebui sa intru in saptamana 13 dupa UM,la eco spune ca varsta e de 12s si 2 zile,deci e mai mic ,oare de ce?pe foaia ce mi au dat o scrie clar ca marimea e normala in f-ctie de varsta,dar eu am ramas ingrijorata...
oricum in rest era tare jucaus bebele meu drag,chiar mi a spus doctorita ca danseaza

12 saptamani de fericire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

neata fete
Ieri nu am reusit sa intru nici macar la prima ora de la serviciu...e o perioada tare aglomerata si simt ca am obosit. Prin urmare imi pregatesc un concediu medical sa vedem dc imi da dr saptamina viitoare..

AM vazut poze cu fete frumoase care mai de care
Yasmi, nu e mare burtica,e numai potrivita..si la Roxy la fel...dar cit esti de slabaaaa..N-o sa ai probleme sa-ti revii dupa sarcina,asta e sigur.

Cit despre tocurile lui Deea...ce daca poarta?? O data la un eveniment nu mi se pare tragic...eu la prima sarcina am purtat aproape zilnic. Iar sciatica imi joaca feste si cu tocuri si fara...

Ally sper ca mi-ai motivat absenta sunt tot ingretosata, dar sper ca nu mai e mult.

Bun venit noilor fete, ma bucur ca avem 2 perechi de gemenasi!! sarcini usoare si la termen pe cit se poate (la gemeni e mai greu la termen...si eu si sora mea suntem la 7 luni nascute)...

Nici nu mai stiu ce am citit si ce as mai comenta, dar va las si va doresc o zi buna.

PS Burtica mea a crescut simtitor.

Simona, mami de baieti David si Matei si 14+
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Lauriciu, nu fii ingrijorata, evolutia lui bb nu e constanta, nu tb sa-ti faci griji. de aceea si ei se nasc unii mai devreme, altii mai tirziu fata de termen...fiecare cum e pregatit.Succes la interpretarea analizelor!

Simona, mami de baieti David si Matei si 14+
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanda80 spune:

buna dimineata.ma pregatesc sa plec la munca.poate din oct.reusesc si eu sa imi iau concediu medical,desi aici e f greu.moasa mi-a spus ca pot munci pana in ultima zi(poate nasc la munca).o zi buna tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea99 spune:

Neatza burtici!!!
spun si eu bun venit noilor burticoase ...sarcini uroare , griji putine si bebei la termen....
imi cer scuze dar nulele nu vi l-am retinut....
ieri doar am citit putin si nici acum nu pot citit tot ca imi e rau....
Strumfule, de ce ai raspandit virusii pe forum.....ma doare gatul de numai pot....am amigdalita dreapta ,parca ar fi invelita in glashpapir (daca zic bine) si nara tot dreapa imi gurge ca un robinet...
doamne nici nu stiu cum m-a luat

tu sper ca esti mai bine.....ai inceput sa faci bagajul?
am citit ieri ca ai un nou chirias.....pai tu cu matze si cu soricei....imi si imaginez scene din tom&jery----tu cu matura dupa soarece si matele dormind----
si eu am avut soricei cand m-am mutat....doamne cati mai erau in garaj...ba unul intrase in casa dar intre peretii de rigips...am zis ca daca e sa aduci pe cineva la o stare de demanta in mai putin de o zi, il inchizi in camera si bagi in pereti 1-2 soricei....
era asa de mic dar facea un zgomot infernal
am scapat de ei nu cu grausor sau alte nebunii de otrave, ci cu niste aparate cu ultrasunete....unul nu mai e in garaj acum....
cand le-am dat grausor veneu si mai multi ...il mancau instantaneu....poate mureau dar ne disperase ca tot fugeau prin garaj

Ally si Ama hai ca mai e putin si va vedeti si voi puiutii la eco....
eu ma oftic acum ca nu am starea sa citesc ca sa stiu ce mai faceti toate

ce bine ar fi ca la toate sa ni se intample cum mi s-a intamplat mie ieri
adica primesc un tel...venit la d-na doctor...si in mai putin de 2h l-am vazut pe samburica-zbenguica
a fost si fiicamea cu mine si asa emotionata a fost...se uita ea atenta si comenta cu doctora ...si doctora foarte amabila ii explica ei acolo ce se vede
eu nu prea l-am vazut bine ca nu mi-a mai indreptat monitorul spre mine, dar ce pot spune e ca s-a miscat si a facut tumbe continuu
2poze mi-a dat dar nu l-a putut prinde de loc....
eu parca sunt ingrijorata acum ca prea se misca asa mult
daca nu l-am prinspt 2 secunde in pozitia aia in care chiar arata ca un nou nascut....cand cu capul in jos, cand cu spatele...parca nu imi mai dedeam seama ce -i la mine in burtica
e mare zic eu ca-i bine are 7cm.....si tot in urme e fata de UM...azi eu fac 14s...el are 13s+4z

mi-a interpretat si analizele si sunt nu bine...foarte bine cele din TORCH....mi-a zis ca asa dau unele laboratoare si daca scriu acele valori si la IGM asta inseamna ba ca am fost vacinata , ba ca am facut candva....in functie de cat sunt ele...
Dt e bine...risc scazut
am urmatoaRE vizita pe 20 octombrie si mi-a dat sa fac si niste analize
voua cele care ati trecut in trim2 va dat asa ceva...
cele de sange...banuies ca anemie Ca colesterol cum am eu probleme....
sumar urina si urocultura
sa repet toxo Igm....ca cica nu am facut niciodata si e bine de controlat?!!
si lama...nu stiu ce tot o da ea cu asta ca eu si asa nasc cezariana
pe 20 cotombrie nici nu vroia sa ma programeze...cica dupa morfofetala ne vedem ca sarcina ta e perfecta...eu ...vai abia pe 10-11 noiembrie....nuuuuuuu ca stiti ca sunt mai paranoia si daca nu mai vin pana atuci cred ca inebunesc

am intrebat-o si de spital si a zis ca totul e bine si se va deschide cat de curand
mi s-a parut destul de deschisa si de vorbareata si m-a linistit
pana acum zic ca nu o mai schimb...dar tot nu mi-a dat telefonul ei
fetele va pup....ma ridic si ma duc sa mai stau in pat...intre timp mi-am facut si ceaiul

sanatate va doresc si aveti grija de burtici

ps ..sper sa recuperez ce ati scris , ca parca ma simt aiurea sa nu stiu cum va simtiti

------------------------------------------------
mama de domnisorica fitzoasa (14.12.'99) in asteptarea unei (sper ) alte fitzoase 13+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lauriciu_25

sal fetelor,nu stiu daca mai gasesc pe vreuna dintre voi aici sa ma linisteasca....azi am fost la eco si mi a zis ca e tot bine pana acum,doar mai trebuie sa faca o comparatie intre analitica si eco pentru a determina daca este risc de sindrom dawn(si asta o sa mi spuna doctorul meu sapt viitoare,k aici sunt mi de doctori la care te trimit)...dar eu am ramas ingrijoata deoarece in 31 am avut ultima eco si dupa ecograf varsta era de 11s si 4 zile,dar normal dupa UM erau doar 10s si 5 zile,iar acum cand normal maine ar trebui sa intru in saptamana 13 dupa UM,la eco spune ca varsta e de 12s si 2 zile,deci e mai mic ,oare de ce?pe foaia ce mi au dat o scrie clar ca marimea e normala in f-ctie de varsta,dar eu am ramas ingrijorata...
oricum in rest era tare jucaus bebele meu drag,chiar mi a spus doctorita ca danseaza

12 saptamani de fericire

Nu cred ca trebuie sa te ingrijorezi ,bb-ii cresc fiecare in felul lui si nu vor exista niciodata aceleasi dimensiuni fixe pt toate burticile la un anumit nr de sapt., marja din cate imi amintesc eu poate sa fie de pana la 2 sapt +/- pt a fi in grafic asa ca stai linistita

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca77 spune:

dau din una-n alta. prima oara am scris un mesaj dar am uitat sa ma loghez si evident ca l-am pierdut. m-am apucat sa scriu un altul si nu stiu cu am reusit dar l-am postat la capitolul trecut. cred ca-ti trebuie putin talent ca altfel nu iese. stau si eu si ma minunez...pe zi ce trece imi descopar noi talente!

Mergi la inceput

Zic si eu neata ,da pe unde umbla vorbaretele noastre ca e cam liniste pe aici.

Azi dau eu cafea/ceai/ness/lapte/capucinno fiecare ce-i pofteste inimioara.

Eu nu prea am dormit caci Naty si-a dereglat rau programul de nani asa ca abia a adormit aseara la 11 si dimi la 7 era in picioare
Acum e la plimbare asa ca am zis sa vad ce mai faceti voi, v-am pus si cateva poze in album cu burtica si cu Naty

18+

Mergi la inceput