Fluturasi de martie-aprilie 2011 (28)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Yasmi, ti-am vazut pozicile... dulce rau printesa ta...si tu arati foarte bine, la fel si burtica. Nu se observau cele 25 de kg, chiar ti-a stat bine....

Ally , 11 bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyadyazuza spune:

eu stiam ca ai voie de paracetamol simplu dar in nici un caz de ala sinus

13+ http://www.youtube.com/watch?v=tG8cd9WXkNw

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

ally sar'mana acolo nu aveam inca +25 kg....aveam vreo 18 cred. eram enormaaaaaaaa......cat un elefant...:)))

mamica fericita de printesa si 16+ baietel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Noapte buna yasmi !!!

M-as duce si eu la nani dar e cam devreme si daca ma bag acum in pat am ce ma zvarcoli pana dimineata

Mai bag niste bombonele de supt si niste ceai cu multa lamaie si miere si las raceala sa isi faca damblaua, nah asta e ... ce sa fac ? Stau si indur , ca de nu eram insarcinata ma tratam de la primul simptom cu ceva pastile, dar acum... nu se poate desi de la moasa si la doctorul de familie am auzit ca pentru dureri mici de orice fel pot sa iau linistita paracetamol simplu dar nu mai mult de 2 pastile pe zi, dar las si eu asa raceala asta in pace , poate trece si fara nici un paracetamol si numai cu lamaie si miere ...

Ally, sa stii ca nu ti-am trimis eu raceala, cred ca e de la sandalutele alea de ieri, eh ? Nu doresc la nimeni asa raceala si senzatii Te pup, ai grija de tine

BB on board!!! 12+

Mergi la inceput

Yasmi,

Strumpitz, nu este de la sandalute....am vorbit prea mult cu tine si mi-ai trimis........hai ca ne revenim noi...sanatate multa

maine este marti...paana joi mai am putin

Ally , 11 bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

acum chiar am plecat.....

mamica fericita de printesa si 16+ baietel

Mergi la inceput

ok Lavinia, somn usor....pupici printesei

Ally , 11 bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scrish spune:

buna seara fetelor! va multumesc tuturor pentru mesajele frumoase, astazi chiar am avut o zi deosebita si am colindat pe la familii sa le povestim si lor, acum seara au venit prieteni in vizita, e asa frumos cand vezi ca lumea se bucura cot la cot cu tine...

strumphi multumesc din suflet, esti o draguta!!! daca iti spun ca esti aproape leita cu prietena mea cea mai buna ma crezi? e incredibila asemanarea, cand am vazut prima oara poza ta am ramas traznita:)) la mine durerea de gat de acum cateva zile s-a transformat intr-o raceala de toata frumusetea, ma tratez cu lamaie si portocale:( doctorita mi-a spus azi ca am voie paracetamol simplu doar in cazul in care fac febra...si din fericire nu am facut. ah si mi-a marit si doza de acid folic, m-a trecut pe 5mg...

bb_yasmi, am vazut ca joci remy pe net, si eu sunt mare amatoare, poate jucam intr-o zi impreuna:)

va pup si va doresc somn usor! eu ma retrag cu sotul sa ne uitam la finala us open...deh, d-ale barbatilor:)) noapte buna!

10+

Mergi la inceput

scrish, felicitari pt vestile bune de la eco..., ma bucur ca te-ai linistit

Ma retrag si eu ca vad ca am ramas singura...Va pe toate si va doresc o seara linistita cu un somn usor si fara intreuperi....pe maine burtici

Ally , 11 bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyadyazuza spune:

noapte buna fetelor somnik pufos
ma bag si eu la tv dar in nici un caz nu pot dormi la ora asta
am o pofta imensa la ora asta de varza murata parca ii simt si gustu nu mai pot de pofta ce ma fac eu??
insanatosire grabnica fetelor racite

13+ http://www.youtube.com/watch?v=tG8cd9WXkNw

Mergi la inceput