Fluturasi de martie-aprilie 2011 (28)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns salo_sama spune:

Sarumana strumphy si eu sunt multumita de cum a iesit nunta si ma uit cu drag la poze. Eu nu-s stresata de kg, ca nu ma simt grasuna, mi-e de sarcina sa nu mi-o ia corpul razna in urmatorele luni daca pana acum o fost cuminte. dar vorba ta nu conteaza bebe sa fie sanatos.
eu am umblat azi tota ziua prin oras am avut o intalnire cu un tip sa mai aducem ceva modele noi de papuci in magazin si abia ce am intrat si eu in casa. Sunt putin stresata ca mi-au iesit niste pete rosii pe degetele de la mana, ca o iritare si nu stiu de la ce. Si imediat ma gandeam la listerie sau toxo si am si sunat-o pe doctorita, care m-a certat ca astea nu se manifesta asa si sa nu ma mai gandesc la bolile astea ca astea trebuiau tratate inainte de sarcina nu acum...pfff Maine ma duc sa-mi reiau toxo si vad eu dupa cum arata.
continuu sa citesc sa recuperez ca sunt vreo 10 pag de citit
la reuzire fetele

Simona, viitoare mamica extrem de fericita, 15 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

scrish felicitari pt vestile bune!!! cat despre sexul bebelului, eu zic ca e prea devreme. pusesem un link acum ceateva zile in care scria si era exemplificat cu poze ca sexul bebelusului din burtik arata la fel pana la 11 sapt. arata ca si de baiat....:)

miki, nu as renunta la dr meu. el e colaborator la clinica particulara.

aveti dreptate si voi, pt 3 zile 1300 e e cam multicel....oricum mai am timp sa ma hotarasc.

anaxena tu sapt viitoare ai programare la dr?

mamica fericita de printesa si 16+ baietel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

roxy , am vazut burticu'...nu a mai crescut asa tare. a mea pare mai mica decat a ta, nu??

mamica fericita de printesa si 16+ baietel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Roxy deci asa "pretena" imi esti , ha ? Dupa ce ca iti dau locul sus pe masa tu nu vrei si faci mofturi

anaxena, Dl Chitz a iesit de 2 ori , s-a avantat pana aproape de usa dar din pacate era inchisa si nu a iesit si a 2a oara la 2 min dupa ce s-a bagat la loc in culcusul lui iar a iesit si se uita la mine stand in 2 picioare si de atunci nu l-am mai vazut, dar am si fost plecata ceva timp din bucatarie, poate o fi iesit ca am lasat usa deschisa sa pofteasca `mnealui frumos pe usa afara daca mai iese.
Il astept pe sot ca a spus ca o sa cumpere o capcana sau niste otrava de la veterinar, ceva si pentru matze oare nu gaseste ? Daca m-ar auzi ce spun eu aici despre "odraslele" lui mi-ar servi mie oleak de otrava

salo_sama, eu sunt sigura ca la mine hormonii o sa o ia razna si mai tare decat pana acum la sarcina, dar ce poti sa faci, sa te pui cu natura ?

Mi-am mai facut un ceai si il beau fierbinte acum si m-am mai si incalzit, nu am baut atata ceai si mancat miere si lamaie de multi ani

BB on board!!! 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

bb_yasmi nu stiu ce sa zic daca a ta pare mai mica. nu mi se pare mai mica.

S-a intamplat minunea mult asteptata16+

Mergi la inceput

bb_yasmi lasa ca are timp burtica sa creasca pana la 9 luni.

Mergi la inceput

bb_yasmi v-am vazut si eu acum, ce frumustete de fetita ai! sunteti doua frumoase si mi-ati starnit dorul de TM. am facut facultatea la TM si am avut ani frumosi acolo..tre sa fac sa mai vin pe-acolo de dragu vremurilor bune

Mergi la inceput

cred ca devin o ipohondra, de la petele astea am impresia ca ma mananca toata fata, pielea peste tot locul..uff imi vine sa ma bat singura

Mergi la inceput

salo_sama dar numai pe mana ti-au iesit? nu este vreo iritatie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyadyazuza spune:

scrish felicitari pt vestile bune iti doresc sa ramana la fel de bine pana la termen
azi iar mi-a fost si mie grata. nu am mai avut demult stari din astea deci inseamna ca bebicu meu creste

13+ http://www.youtube.com/watch?v=tG8cd9WXkNw

Mergi la inceput