Dovlecei in sarbatoare *192* LMA Ioana si Sonia!!!
Raspunsuri - Pagina 23
raluk16 spune:
Luci imi plac la nebunie povestile! Tot e bine ca nu au lesinat cand l-au vazut, eu si la asta ma asteptam, din cauza emotiilor si a ochilor lui
Dana nu stiu daca la mine sau la alta Ralu te-ai referit cu sunatul, dar eu chiar am vrut sa te sun ieri , apoi m-am prins ca n-am unde... Sper ca ai avut o zi minunata!
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
suede spune:
Lucia
Ce sa le faci?Asa sunt parintii..si ai mei la fel.
Sa vezi cand nu-i pun nimic pe cap,ce drama e
Bine ati venit acasa
Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009
aidaciolac spune:
vai ce haiosi sunt , dar lu David ii place sau il enerveaza?
Citat: |
citat din mesajul lui lutoniana La noi e bine, suntem la Brasov si azi plecam la Braila. |
mda , deci duminica nu scamosez un Davidel
si distractie placuta!
anamaria1979 spune:
Luci vacanta placuta
Kawa felicitari pentru cozonacel, mergi la un control da-ne si noua de stire.
Noi am azi la grigore alexandrescu sa ne vada un ortoped infantil, binenteles ca era aglomeratie cu bon de ordine dar toata lumea intra cand avea chef mai scotea medicul cu un telefon din cabinet, stati ca vine cutarica care are prioritate, in fine am pierdut vreo 1.5h. Bine ca n-a durat mai mult. Marea consultatie a durat 3 sec a pipait putin piciorusele talpa si verdict n-are nimic sa revenim prin primavara la alt control daca mai merge pe varfuri. Ca la abator..binenteles ca la altceva nu s-a mai uitat.
Dana15 spune:
Multumim pentu urari, dragelor! sa fie sanatosi toti dovleceii dragi!
Ralu, da, la tine m-am referit..ai fost tare draguta cum mi-ai urat tu pe toate caile posibile
Luci am zambit cu gura pana la urechi la mesajele tale..parca-l vad pe tata zicandu-ti asa, spotit, ca a vazut el un magazin cu sosete de copilasi..ieftine, ca braga
ioi dargii de ei! imi inchipui ca nu se mai satura sa-l admire, sa-l iubeasca, sa-l pupaceasca...
Aida multumesc pentru linkul cu casca...
asa tare ma grabesc (ana este in dormitor si cred ca inca nu m-a auzit cum tastez)...si nu apuc sa scriu tot ce vroiam..in fine
Croco, nici nu ma mir de programul Amei..asa-i si ana..are zile cand doarme ianinte de pranz o ora si inca una pe la 5...dar sunt si zile (cum o prevad pe ce de azi) cand nu doarme pana la 3-4 dupa masa cand cand franta si neintoarsa pana la 18
mami de Ana Elisa (16.octombrie.2009)
anamaria1979 spune:
Laura superbe pozele din rhodos. Mihnea s-a blonzit s-au poate mi s-a parut mie dar are parul lungut la spate si foarte blondut. Mi-a placut poza in care doarme in carut cu un prosopel galben pe el. Are asa o moaca de boier care face ce vrea din parintii lui, am vazut ca in alta poza te chinuia talentul sa-l tii pe sezlong. Ma bucur ca ati avut asa o vacanta minunata.
Vik mi-a placut tortuletul foarte mult. Fetita are niste bulanase bune taree, e o dragalasa.
Nela am vazut-o pe ana cum se lupta cu porumbul. Ai fetita tare finuta
vik-cj spune:
Miha Felicitari! Da Doamne sa ai o sarcina usoara si la final un copilas la fel de dragalas ca Joshulinul!
Anamaria multumim de aprecieri!
Eu am intrat de fapt sa spun La multe lunite Ana, Alex si Rares!
Luto...esti mortala, ca de obicei. Bine ai venit in minunata noastra tara si vacanta placuta!!!!
Revin mai pe seara, va pup!
de printesa Isabela Maria - 15 septembrie 2009
Isabela
Danuta1979 spune:
Buna fetelor
Am intrat pe fuga ca sa va multumesc pt. urari. Avem niste emotii...!! Face fetita noastra 1 an. De fapt a facut dimineata la 07.40 cand mami si tati au felicitat-o.
Diseara facem petrecerea de ruperea turtei la un pub mai intim din zona. Am pus in sacosa obiectele pt. ales de pe tavita si acum ma pun pe umflat baloane:)
Am emotii pt. ca a trecut un an si fetita mea e deja domnisoara:)
Dana, mami iubitoare de Ioana Maria Alexandra (16.09.2009)
http://community.webshots.com/user/Danuta1979/albums/least-recent
Danuta1979 spune:
Miha, felicitari si sarcina usoara! Promitem ca te urmam si noi:)
Dana, mami iubitoare de Ioana Maria Alexandra (16.09.2009)
http://community.webshots.com/user/Danuta1979/albums/least-recent