Raceli dese
Raspunsuri - Pagina 9
![](images/user_woman.png)
alex_andra spune:
Citat: |
citat din mesajul lui softurela Pana la urma am aflat ca are pneumococ dar acum ne luptam cu sterlizarea lui. Sunt convnsa ca daca il sterlizam nu o sa mai raceasca decat la banalele viroze/gripe. Mami de fetite: Diana (15.dec.2007) si Bianca (15.iun.2010) Nasterea unui Miracol: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=134518 |
softurela,
Cum ai descoperit pneumococul?
ca sa stiu ce alte investigatii as putea face
![](pupic.gif)
Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
alex_andra spune:
fi-mea alearga dezbracata prin casa si nu ma lasa sa o imbrac
LE: avea ea un motiv pt care nu vroia sa se imbrace:primul kk la olita
Deus spune:
daca eu as simti ca mi-e cald si ca ard mi-as dori sa umblu dezbracata:-)))
si noi ca si toate animalele stim instinctiv ce sa facem cand suntem bolnavi: sa dormim, sa nu mancam, sa bem eventual putina apa...sa lasam corpul sa se vindece!
dar , din pacate nu-l ascultam si in cazuri in care nu este nevoie ii dam antitermice, siropuri, haine groase, altele si altele...si el nu mai lupta fiindca nu are de ce...la tura urmatoare avem o sansa- sa crestem doza si sa stam la spital.
devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
http://oscarfriends.wordpress.com/
"Daca abatoarele ar avea pereti de sticla, am fi cu totii vegetarieni." Linda si Paul McCartney
alex_andra spune:
Deus, doamne fereste, sper sa nu:(
Si cred ca nu, pentru ca sa stii ca am bagat la cap tot ce mi-ati zis si incerc sa fiu pe zi ce trece cat mai buna, invat si eu aceasta "meserie" zilnic, invat din greseli si sper sa ajung intr-o zi sa numar cat mai putine greseli
Vreau sa fiu o mama cat mai buna, nu din punctul meu de vedere, ci din al copilului meu si in fiecare seara, crede-ma, stau si analizez ce am facut in ziua respectiva, unde am gresit,unde am facut bine, unde mai am de lucrat.
alex_andra spune:
Fetelor, mai ajutati-ma, va rog, in urmatoarea problema:
Maine la 7.40, eva e programata pentru exudat.
Cu cat timp inainte nu are voie sa manance?
Apa are voie sa bea?
Eu as vrea sa-i dau un pic de laptic pe la 12 noaptea.
Deobicei ea mananca sera la 9, cand se culca si dimineata la ora 7, la trezire.
Azi, la 8 seara plangea "nani,nani", asa ca i-am dat lapticul, pe care l-a mancat doar jumatate si la 8.30 dormea.
De aceea as vrea sa-i dau un pic, pe la 12.
In mod normal nu i-as da, dar ma gandesc ca nu o sa mai manance pana dupa 8 dimineata....sa nu-i fie totusi prea foame.
Voi ce ziceti?
katalyna spune:
alexandra, e ok sa-i dai laptele la 12, stai linistitita. nu e bine ca inainte sa mergeti, adica dimineata sa serveasca nimic pentru ca nu-i face analiza, nici apa, nici nimic.
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Scrisori pt Mos Craciun&page=1" target="_blank">k1.jpg
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/getik1/getik1.jpg)
getik1 spune:
andra la policlinica de langa tine pe langa faptu ca nu iti ia bani la consultatie cum se comporta cu Eva? ti se par medicii buni?sau sunt delasatori?
getik mamika de
mika minune ariana-ioana 29.12.2009
ary poze si ary povestea unui aricy
poze nunta
alex_andra spune:
Citat: |
citat din mesajul lui getik1 andra la policlinica de langa tine pe langa faptu ca nu iti ia bani la consultatie cum se comporta cu Eva? ti se par medicii buni?sau sunt delasatori? getik ![]() ![]() ary poze si ary povestea unui aricy poze nunta |
doctorii sunt foarte draguti, dar relativ pe fuga, stii, nu stau la taclale cu tine, desi nu asteapta nimeni la usa, ca sa zici ca mai au pacienti.
I-am facut si analizele de 2 ori acolo, din degetel i-am luat sange, si fetele de acolo au fost f dragute.
De dimineata i-am luat secretie din nasuc si exudat, asteptam rezultatele.
Deocamdata nu mai are febra, dar muci si tuse rupta la greu.
alex_andra spune:
tocmai am vazut reclama, aici , pe forum, la Immunomix, cica 100% natural, bio, etc, pt copii.
A folosit careva ?