Raceli dese
Raspunsuri - Pagina 3
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/getik1/getik1.jpg)
getik1 spune:
Aparatul cu aerosoli, sau nebulizatorul, este un aparat cu o mascuta, care se pune pe fata, sau are un dispozitiv de bagat direct in gurita, sau unul de bagat direct in nasuc, prin care copilul (sau adultul, ca e bun si pentru adulti)inhaleaza doctoriile respective.
Doctoriile sunt transformate in aburi.
Nu stiu daca explic prea bine
Cauta pe internet nebulizator sau aparat aerosoli.
Sunt 2 tipuri, unul cu ultrasnete, care este ff silentios si unul normal, cu piston, parca.
Cel normal, care e putin mai galagios, este insa si mai bun, in sensul ca poti folosi mai multe tipuri de medicamente cu el, mai dure decat serul fiziologic sau altele de genul acestuia.
Eu i-am cumparat evei modelul cu ultrasunete, pt ca la ea nu e cazul sa folosesc unul mai complex si pentru ca eu ii fac evei aerosoli numai cand doarme, ca altfel nu sta.
Si cu celalat tip de aparat nu prea poti face in timpul somnului, ca se trezeste, fiind mai galagios.
Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)
BAZAR UMANITAR
[/quote]
mersi mult de tot
getik mamika de
mika minune ariana-ioana 29.12.2009
ary poze si ary povestea unui aricy
poze nunta
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
alex_andra spune:
Citat: |
citat din mesajul lui elaga Noua, dr ne-a recomandat Beres Drops pentru imunitate, dar eu cred ca alimentatia e foarte importanta. Cand este racit eu il indop cu compot de visine, pentru ca este bogat in vitamina C. Racelile ii trec foarte repede si raceste destul de rar. http://mamasiiubita.blogspot.com/ |
O sa incerc si aceasta varianta, mai ales ca noi avem in casa compot de visine facut in casa, de fapt eva bea destul de des, dar e drept, ca de vreo 2 saptamani nu a mai baut.
Mersi frumos
![](pupic.gif)
alex_andra spune:
Acum am o alta problema; parintii mei vor sa plece la tara, care este in zona de deal, aproape de campulung, pentru cateva zile, cu eva.
Tinand cont de faptul ca ei stau cu ea cat timp eu si sotul meu suntem la servici, nu am cine sa o las acasa, in bucuresti, deci, clar ar trebui sa mearga cu ei.
Sau ei sa nu mai plece deloc, desi pleaca cu treaba acolo.
Stau si ma gandesc: oare aerul de acolo nu i-ar face mai bine?
sau, pe de alta parte: acolo e mai frig, mai curent, oare nu i-ar face mai rau?
Deus spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui alex_andra
O sa incerc si aceasta varianta, mai ales ca noi avem in casa compot de visine facut in casa, de fapt eva bea destul de des, dar e drept, ca de vreo 2 saptamani nu a mai baut. Mersi frumos ![]() Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009) BAZAR UMANITAR |
macese, catina, merisoare, lamai, mere, altele combinate cu legume(morcovi, telina)= naturale =astea au vitamina C...in principiu cam tot ce este preparat termic isi pierde o mare parte din nutrienti:-)
Din pacate, dintre toate vitaminele, vitamina C este cel mai usor distrusa la contactul cu diferiti factori de mediu. Astfel, ea este deosebit de sensibila la caldura, prin fierbere si prajire, de la caz la caz, putandu-se pierde 30 pana la 90% din continutul initial al alimentelor. De asemenea, e sensibila la lumina si la aer (oxigen).
Concluzia = sucuri naturale!
![](punk.gif)
devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
http://oscarfriends.wordpress.com/
"Daca abatoarele ar avea pereti de sticla, am fi cu totii vegetarieni." Linda si Paul McCartney
Deus spune:
racim si facem gripa fiindca luam pacostea:-) din hiper/super/mini market, de la gradi/scoala, din autobuz/tramvai/metrou...daca cineva stranuta se imprastie "bucuria" pe cativa m buni!
Aerul curat, apa, sucurile naturale, mancarea santoasa, sportul... cateva elemente ajutatoare pentru cresterea imunitatii. Daca are posibilitatea sa mearga la aer curat nu o tine in poluarea din oras, ce veselie pentru plamanii ei:-))
devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
"Daca abatoarele ar avea pereti de sticla, am fi cu totii vegetarieni." Linda si Paul McCartney
Lillo spune:
Aerul curat ii va face bine, chiar daca e mai rece.
Un exudat faringian si unul nazal i-ai facut? Eu am avut o surpriza neplacuta sa constat ca fetita mea avea un stafilococ in nasuc care o facea mai sensibila. Pentru imunitate folosim vitamine (in special vitamina C) si un siropel cu echinaceea si propolis.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
softurela spune:
citat din mesajul lui alex_andra mamagiulie nu cred ca e o alergie, pentru ca si tuseste productiv atunci cand raceste. De data asta inca nu e cazul, e adevarat. adra_bel, intr-una din raceli (nici nu mai stiu care, cred ca a doua) am folosit si sinupret. La ultima raceala mi-a zis ca are infectie in gat. Atunci doar facea febra 39 si ceva, fara tuse, fara muci. Marea mea problema este ca nu am un singur doctor. De fapt nu am un pediatru constant:( Stiu, va trebui sa rezolv aceasta problema cat mai repede. Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009) BAZAR UMANITAR |
Ti-a zis medicul ca daca are tuse productva nu e pe fond alergc ?
La fiica-mea debuteaza cu muci si se termina cu tuse productiva si seaca.
Secretiile nazale cum sunt ? Galbene sau albe-apoase ?
Mami de fetite: Diana (15.dec.2007) si Bianca (15.iun.2010)
Nasterea unui Miracol: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=134518
ali spune:
Si eu i-am dat lui Andrei anul trecut Septilin si vit C picaturi si am avut succes cu ele.
Cand am cumparat anul asta Septilin, sa incep din nou sa-i dau, si am citit pe prospect ca e plin de parabeni m-am ingrozit. Adica eu am grija la alimentatie sa fie pe cat posibil cat mai naturala si de fapt toate medicamentele si chestiile astea pentru imnunitate sunt pline de sonservanti sintetici.
Sunt derutata acum.Vreau sa-i dau ceva pentru imunitate dar nu mai stiu ce.
ali
Mama fericita de Andrei
Deus spune:
citat din mesajul lui ali Si eu i-am dat lui Andrei anul trecut Septilin si vit C picaturi si am avut succes cu ele. Cand am cumparat anul asta Septilin, sa incep din nou sa-i dau, si am citit pe prospect ca e plin de parabeni m-am ingrozit. Adica eu am grija la alimentatie sa fie pe cat posibil cat mai naturala si de fapt toate medicamentele si chestiile astea pentru imnunitate sunt pline de sonservanti sintetici. Sunt derutata acum.Vreau sa-i dau ceva pentru imunitate dar nu mai stiu ce. ali Mama fericita de Andrei |
parca-s o moara stricata:-) ma iertati!
sucuri naturale din fructe si legume, miere, aer curat, mancare sanatoasa , apa nu sucuri acidulate, sport, somn suficient, usturoi si nu ii infundati cu medicamente de cand dupa ce ati incercat tratamentele naturiste! medicamentele pt copii sunt foarte pacatoase...pline de chimicale plus ca le creste rezistenta si in viitor Doamne fereste de altele mai grave. Normal ca nu vorbesc de cazurile in care nu avem ce face si trebuie sa apelam la medicamente!
In piata gasiti fructe si legume cate vreti, faceti-le suc in fiecare zi si in timp se obisnuiesc sa-l bea chiar si cei mai mofturosi. Mere, morcovi, o felie de telina, 1 portocala, 1 felie de sfecla, fructe de padure daca gasiti cumparati si puneti la congelator!...sunt atatea variante care pot sa va ajute copilasii.
Ce este cel mai important: copilasii fac ce vad la parinti: daca tata stramba din nas cand primeste un suc natural si face glumite ca-i cresc urechi de iepure, normal ca nici ei sa nu vrea sa-l bea!Daca mama nu mananca usturoi fiindca miroase atunci nici copilul nu o sa manance. Indiferent de ce credeti despre usturoi si fructe/legume nu o spuneti cu voce tare...:-))
Sanatate multa!
![](floare.gif)
devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
ali spune:
Deus,nu am dat nimic de capul meu.Toate la recomandarea dr pediatru.Si anul trecut fiu-meu manca fructe.Aveam o masa de fructe.De 2 luni nici nu mai vrea sa se uite la ele si nici la sucuri.Peste vara pepenele rosu a fost singurul fruct care l-a mancat.Da,mananca miere , usturoi sub forma de mujdei dar nu cred ca e suficient.
Asa ca in cazul asta trebuie sa gasesc o solutie pentru al ajuta.
Sper ca faza asta cu fructele sa fie doar o etapa si sa ne treaca, mai ales ca ne straduim sa-i facem pofta mancand in fata lui.
ali
Mama fericita de Andrei