Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (65)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Ralu ai incercat sa bei cate o cafea cu cofeina dimineata? Poate ajuta. Multa sanatate!

Am mai vazut pozici frumoase, cu gravidutele noastre, burtica de Irinuka, apoi pozicile noi cu Melanies, Simis, Florintunde, burtici frumoase de Bb_yasmi si djlaura, am revazut-o si pe Ziki, ce-ti seamana fetita, perfect!

Am mai pus si eu cateva pozici cu burtoiul, ma simt imensa deja. La PAtrick am facut tare putine poze cu burti si-mi pare rau, acum m-am hotarat sa fac cel putin una pe saptamana. Ca e ultima data cand am burtica (sper)

Andri nu stiu de ce sunt atatea pierderi de sarcini mari in ultima vreme, din ce-am citit inamicul numarul unul e stressul in ziua de azi. Asa spuneau si asistentele la NICU, unde am stat cu PAtrick, sunt foarte multe nasteri premature in ultima vreme, era o asistenta de vreo 60 de ani, gata de pensie si a zis ca ea ca in ultimii ani n-a vazut atatia prematuri niciodata.
La o sarcina de 20 de saptamani, nu mai e vorba de anomalii cromozomiale, sunt sarcini viabile in general, deci sunt alti factori. Prietena mea de exemplu avea o problema la uter, dar care n-a fost depistata ani de-a randul, a pierdut 3 sarcini, dintre care ultima cum ziceam la 20 de saptamani. Abia un doctor bun a descoperit si i-a facut operatie, iar acum e OK.
Deci fetelor, multa liniste si relaxare, stressul nu e bun deloc. Stiu ca nu ne putem abtine sa nu ne facem o mie de griji, insa trebuie putin efort de vointa. INcredere si optimism si nu mai bagati in seama toti binevoitorii de la servici.

Mami de pitic Patrick(29.04.2008) si -18+ cu posibil
Victoria, fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lili_g spune:

Ralu, ai grija. Daca ai tensiunea mica mie dr (inainte de sarcina) imi spunea sa mananc un pic mai sarat - sare fara iod -in sarcina nu e chiar bine...
Am patit si eu o data in sarcina ceva similar...parca ma lovise cineva in ceafa, daca ma ridicam din pat ameteam instant si nu ma mai puteam tine pe picioare...Nu era tensiunea ca am mers la dr...mi-a spus ceva de niste cristale din ureche care au legatura cu echilibrul si din cauza vreunei miscari bruste s-au dezechilibrat...o poveste, n-am crezut-o eu chiar caci nu mai auzisem de asa ceva...Dar in 2-3 zile mi-am revenit si n-am mai avut asa niciodata.
E bine de mers la dr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinukaaa spune:

Doloress ce frumoasa burtica si baietel ai tu,,,
Simis, Melanies ne bucuram sa va si vedem. Va asteptam cu cat mai multe pozici!

Ralu' banuiesc ca nu ai tensiometru acasa, ca era bun sa stii "cu ce ai de aface". Suna totusi dr, nu e de glumit cu asa stari.

Patricia, Lori multumim pentru listute! Pe mine personal m-ar ajuta sa spuneti si ce fel de tetine/ biberoane, lapte praf ar fi mai de calitate si ar trebui sa le avem initial la indemana.

Are cineva balansoar din acela electronic pentru bb - merita luat? Sau se foloseste doar 2-3 luni si apoi nu mai ai ce face cu el? O parere mi-ar folosi...

Irina ~ 24+ cu

Shhhht! Cresc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Citat:
citat din mesajul lui vasilasanita

Cine a facut gem sau dulceata de mure?
Imi poate da o reteta care a iesit?

20+ cu
Dumnezeu ne va ajuta sa fie bine!

dulceata se face ca si oricare dulceata..curatat..cate kg de mure ai ,pui atita kg de zahar...pui asa..un strat fruct unu de zahar si repeti procedura..
Eu fierb mult ..pana fac proba pe lingura rece sa vad cat e de groasa..effffbun
nu trebe nici un conservant
le pui la culcus sub paturica ..bine acoperit..si le scoti dupa 2 zile ce s-a racit.Le pui in borcan fierbinte ..inca cat e oala pe foc...

Tunde 18 sapt +Mami de Mario 04.03.2004
I am positive

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bebelu86

hai k era sa o comit..
noroc k eram cu sotu k altfel....

m-am dus binemersi la magazin...facem cumparaturi..intru la croitorie sa vad dc poate sa imi modifice niste pantaloni
in secunda 2...pacane urechile, ma ia ameteala, negru in fata ochilor...
am pus imediat pe vine sa nu cad..
drum de 2 min pana acasa..cred k am facut 15.
mba ma lua, iar ma lasa..
acu stau la pat
ai grija de tine

Acolo sa stai!
poate ti-a scazut calciu..sau vreo probl cu tensiunea...si Eu stau in casa .in pat cu laptop in brate

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 24+ cu Natalia Maria

SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!

I am positive

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Cel mai probabil este vorba despre www.romedic.ro/hipotensiunea-arteriala/hipotensiunea-ortostatica" target="_blank">hipotensiune ortostatica, este frecventa in sarcina (dar nu numai) la persoanele hipotensive. Asigura-te ca iei magneziu macar 200 mg/zi - in zile proaste poti lua si mai mult, manaci suficient de sarat, nu esti niciodata deshidratata si mai bea cate o cafeluta din cand in cand. Evita desigur sa te ridici brusc sau sa treci de la non-efort la efort brusc.

Ioana cu Katja (30 martie 2004),Serghei (2 mai 2006) si www.youtube.com/watch?v=jioYwuky3tk" target="_blank"> Gruia (DPN ian.2011).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Burtici mari si mici eu va parasesc plec acasuta. gata programul pe ziua de azi. Poate intru mai tarziu sa vad ce ati mai scris.

Laura

22+ cu

Mergi la inceput

Doloress;multumim de complimCHIAR ACUMA AM PUS POZE CU NOI SI PEISAJUL DE LA NOI DE LA MUNTE...VA INVIT CU MARE DRAG PE TOATE LA UN GULAS ADEVARAT..LA CEAUN

I am positive

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Irinuka depinde mult de copil, sunt copii care stau zile intregi in balansoare, copii care nu stau deloc... PE noi ne-a trecut cu bine de perioada dintilor. Erau nopti integi, sau jumatate de nopti cand dormea numai in balansoar la viteza maxima. Cred ca se trezea cu creierii tulburi, dar cum il opream sau il dadeam mai incet incepea sa urle si pana nu-l puneam la loc nu se oprea. Asta vreo 6 luni asa, de pe la 6 luni pana pe la 1 an, de-acum era prea mare pentru balansoar, mi-era si frica sa nu se rupa cu el. Am dat o gramada de bani pe baterii.
Dar stiu si copii care nu au stat deloc. Noi avem aici diverse site-uri cu tot felul de lucruri din astea la second hand, sunt super utile, daca nu vrei sa dai o gramada de bani. NU stiu in Romania daca sunt. Sau uite, bazarul asta pe DC, si asta e o idee buna.

Mami de pitic Patrick(29.04.2008) si -18+ cu posibil
Victoria, fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!

Mergi la inceput

BEBELU;eu de 4 luni am tensiunea 90 pe 60...si nu pot mai mult nicicum
Dr zice ca nu-i problema ...

I am positive

Mergi la inceput