Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (65)
Raspunsuri - Pagina 4

mirela2 spune:
joi si eu merg
ca vineri vine mama cu vlad sa l duc la doctor +21
si mami de Vlad (12.12.1999)

bebelu86 spune:
deci suntem 3 care mergem joi
dc e ne vdm noi.si dc mai sunt fete care sa vina, le asteptam cu drag.
Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 23+ cu
Natalia Maria
SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!

Irinukaaa spune:
Lori ce dulce e Robert~! Sunteti o familie frumoasa!!!
Irina ~ 24+ cu
Shhhht! Cresc...

bebelu86 spune:
Laura te asteptam cu drag
Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 24+ cu
Natalia Maria

florintunde spune:
Hop si Eu..mai este capucino sau trebe sa-mi fac singura cafelutza?
aM avut o noapte de cosmar /de la 2-la 4 am avut dureri groaznice de burta,,,,ce o mai fi si asta?
Seara am luat si no spa si diazepam...imi creste uterul?Voi aveti dureri de burta asemanatoare cu cele de ciclu mens?..Acum iara n=am nimic.Am f curat si stau pe orizontala.
Am inceput gradi cu Mario...dragul de El a doua oara va face grupa pregatitoare..am zis ca al dau la scoala numai la anul ca e cam zburlit.E foarte silitor ai place matematica..numai nu se poate concentra mai mult de juma de ora
.
Si in 4 ani a avut 6 educatoare,le schimba din an in an..ca nu au titularizare..off tara asta a noastra frumoasa ..asa bine sunt organizate toate
====Este cineva din Brasov dintre voi burticute?Vrem sa mergem Sambata la shoping pt puiul meu..n-are pantaloni,n-are trening..toate au ramas mici.Plus imi trebuie si mie niste toale ca incepe scoala si pt mine pe 1 oct..si trebuie sa ma imbrasc normal.
Wow..ce m-am lungit cu vorba...
pupici
O zi buna si o saptamana plina de bucurii
Tunde 18 sapt
+Mami de Mario 04.03.2004
I am positive

florintunde spune:
In legatura cu Brasovul am vrut sa intreb dac puteti sa-mi dati un sfat unde sunt preturi mai decente asa cam pt buzunarul nostru...
nu vreau bluze cu 150 de lei!
Si mai departe de Brasov nu prea am rabdare sa merg..oricum si asa dus-intors sunt 300 km
Tunde 18 sapt
+Mami de Mario 04.03.2004
I am positive

andri31 spune:
buna fetele,
multumesc frumos pt gandurile voastre.
incerc sa nu ma gandesc numai la ce are bebe sid aca totusi imi fuge mintea akolo , ma gandesc ca la morfo o sa primesc vesti bune.
doloress , fetele care stiti , de ce se pierd sarcini asa de mari ? la 20-22 sapt?! incidenta e destul de mare , am auzit si eu de cineva (nu apropiat) care a pierdut sarcina la 24 sapt... cum se poate ? de la ce? de la sarcina efectiv ? din cauza mamei !?
haide sa ne fie bine , sa ne fie bebeii sanatosi... ne auzim...
mami 17+
lumina si putere
bebe dulce

florintunde spune:
Citat: |
citat din mesajul lui vas Buna dimi! Ce fac burticile? Noi doi la munca , dar o sa lipsesc putin ca-mi duc printesa la gradinita. In week-end m-am odihnit, a fost frumos. Am si eu o saptamana mai ocupata putin dar trece ea. Va pup. Aditza, bine ai revenit .Chiar sm intrebat de tine! 16+ Andreea , mamica Elizei 13.05.2007 poze2 bebelicu |
Sunteti foarte simpatici..m-am uitat la poze fetita ta e super scumpa...sa nu vb de parasutism...jos palaria

Tunde

I am positive

bebelu86 spune:
Andri mai bine nu sti...
eu una dc as sti ce si cum, cred k as fi super stresata.
asa, am grija cat pot de mine sa nu ridic, sa nu ma fortez deloc.
Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 24+ cu
Natalia Maria