Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (65)
Raspunsuri - Pagina 4
mirela2 spune:
joi si eu merg

ca vineri vine mama cu vlad sa l duc la doctor
+21 
si mami de Vlad (12.12.1999) 
bebelu86 spune:
deci suntem 3 care mergem joi 

dc e ne vdm noi.si dc mai sunt fete care sa vina, le asteptam cu drag.
Ralu si buburuza va 
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
23+ cu
Natalia Maria
SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!
Irinukaaa spune:
Lori ce dulce e Robert~!
Sunteti o familie frumoasa!!!
Irina ~
24+ cu 
Shhhht! Cresc...
bebelu86 spune:
Laura te asteptam cu drag 

Ralu si buburuza va 
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
24+ cu
Natalia Maria
florintunde spune:
Hop si Eu..mai este capucino sau trebe sa-mi fac singura cafelutza?
aM avut o noapte de cosmar /de la 2-la 4 am avut dureri groaznice de burta,,,,ce o mai fi si asta?

Seara am luat si no spa si diazepam...imi creste uterul?Voi aveti dureri de burta asemanatoare cu cele de ciclu mens?..Acum iara n=am nimic.Am f curat si stau pe orizontala.
Am inceput gradi cu Mario...dragul de El a doua oara va face grupa pregatitoare..am zis ca al dau la scoala numai la anul ca e cam zburlit

.E foarte silitor ai place matematica..numai nu se poate concentra mai mult de juma de ora
.
Si in 4 ani a avut 6 educatoare,le schimba din an in an..ca nu au titularizare..off tara asta a noastra frumoasa ..asa bine sunt organizate toate

====Este cineva din Brasov dintre voi burticute?Vrem sa mergem Sambata la shoping pt puiul meu..n-are pantaloni,n-are trening..toate au ramas mici.Plus imi trebuie si mie niste toale ca incepe scoala si pt mine pe 1 oct..si trebuie sa ma imbrasc normal.
Wow..ce m-am lungit cu vorba...
pupici
O zi buna si o saptamana plina de bucurii

Tunde
18 sapt
+Mami de Mario 04.03.2004 
I am positive
florintunde spune:
In legatura cu Brasovul am vrut sa intreb dac puteti sa-mi dati un sfat unde sunt preturi mai decente asa cam pt buzunarul nostru...
nu vreau bluze cu 150 de lei!![]()
![]()
Si mai departe de Brasov nu prea am rabdare sa merg..oricum si asa dus-intors sunt 300 km

Tunde
18 sapt
I am positive
andri31 spune:
buna fetele,
multumesc frumos pt gandurile voastre.
incerc sa nu ma gandesc numai la ce are bebe sid aca totusi imi fuge mintea akolo , ma gandesc ca la morfo o sa primesc vesti bune.
doloress , fetele care stiti , de ce se pierd sarcini asa de mari ? la 20-22 sapt?! incidenta e destul de mare , am auzit si eu de cineva (nu apropiat) care a pierdut sarcina la 24 sapt... cum se poate ? de la ce? de la sarcina efectiv ? din cauza mamei !?
haide sa ne fie bine , sa ne fie bebeii sanatosi... ne auzim...
mami
17+
lumina si putere
bebe dulce
florintunde spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui vas Buna dimi! Ce fac burticile? Noi doi la munca , dar o sa lipsesc putin ca-mi duc printesa la gradinita. In week-end m-am odihnit, a fost frumos. Am si eu o saptamana mai ocupata putin dar trece ea. Va pup. Aditza, bine ai revenit .Chiar sm intrebat de tine! 16+ Andreea , mamica Elizei 13.05.2007 poze2 bebelicu |
Sunteti foarte simpatici..m-am uitat la poze fetita ta e super scumpa...sa nu vb de parasutism...jos palaria

Tunde
18 sapt
I am positive
bebelu86 spune:
Andri mai bine nu sti...
eu una dc as sti ce si cum, cred k as fi super stresata.
asa, am grija cat pot de mine sa nu ridic, sa nu ma fortez deloc.

Ralu si buburuza va 
Marriage Ticker
24+ cu
Natalia Maria