Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (65)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns djlaura01 spune:

Citat:
citat din mesajul lui shubulina

Am avut sangerari si eu,am fost si racita si cand am sunat dr mi-a zis sa merg sa ma vada urgent.La pat efectiv n-am stat tot timpul,numai ca m-am ferit de efort.
Tie ce ti-a dat sa iei exact?

19+ cu

Cu Dumnezeu inainte!

Ana

pai miadat utrogentanul si nospa si sa stau numai in pat intinsa nu in fund sau in picioare am voie doar la toaleta asta pana pe 16 cand ma duc la control in total 2 saptamani

djlaurao1 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shubulina spune:

Ioi mama,schimb semnatura si-mi dau seama cat de putin mai am...Abia astept,ma simt ca un porc,sunt grea si ma misc extrem de greu...

20+ cu

Cu Dumnezeu inainte!

Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shubulina spune:

DjLaura,eu zica ca daca tu esti nelinistita,sa suni dr si sa-i spui exact ce crezi tu,anume ca ai citi prospectul si ca acolo scrie vaginal...de ce ti-a dat el oral?O sa vezi ca o sa-ti spuna.Si fa cum a zis,stai numai in pat..asta este...atata sacrificiu sa facem si noi.O sa uitam toate "nepacerile",sunt absolut sigura.

20+ cu

Cu Dumnezeu inainte!

Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vas spune:

ROXX, LA MULTI ANI !!!!!!! Sa fii sanatoasa si la anu sa serbezi cu bebelicul in brate.

Andreea , mamica Elizei

13.05.2007
poze2

bebelicu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui shubulina

DjLaura,eu zica ca daca tu esti nelinistita,sa suni dr si sa-i spui exact ce crezi tu,anume ca ai citi prospectul si ca acolo scrie vaginal...de ce ti-a dat el oral?O sa vezi ca o sa-ti spuna.Si fa cum a zis,stai numai in pat..asta este...atata sacrificiu sa facem si noi.O sa uitam toate "nepacerile",sunt absolut sigura.

20+ cu

Cu Dumnezeu inainte!

Ana

da ai dreptate asa o sa fac vb cu dr ,iar referitor la statulin pat asa am facut decand m-am externat din spital

djlaurao1 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fluturas2010 spune:

La multi ani!!!! sa fii fericita si sa ai sarcina usoara....

fluturas 19 + fetita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciudatica spune:

La multi ani!!! Tot ce-ti doresti!!!

23+

Mergi la inceput

la multi ani azi e si ziua sotului meu

djlaurao1 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Dj laura sa-ti traiasca..si sa fiti fericiti

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 24+ cu Natalia Maria

SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!

Mergi la inceput

Multumim multfetelor eu ma bag la un somnik cas treaza de la 6 si nu mai pot de somn

djlaurao1 13+

Mergi la inceput