FIV Europa (34)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns melisa28 spune:

Adijo , mie maine dupa amiaza imi vin rezultatele la analize , sper sa fie bune si abia pe 2 octombrie incep tratamentul.Se pare ca da am ramas cam singurele care facem FIV peste hotare in perioada asta.Bafta multa la tratament sa fie cu folos....

Elena74, ma bucur ca in sfarsit va apucati si voi de FIV si sunt sigura ca ai luat decizia cea mai buna, noi am mai vorbit si pe privat nu?
Legat de infectia care ti-au gasit-o normal ar fii sa te tratezi intai, dar tu faci cum crezi...uite eu cand am plecat la Viena exact in ziua aia mi-am luat rezulatul la analizele de secretie vaginala si mi-au gasit vreo doua infectii...:(...cand am ajuns la wunsch mi-au dat ei tratament pt ele dar in acelasi timp mi-au spus ca pot face FIV-UL si eu aveam acceasi teama ca si tine.

Fetelor voi ce mai stiti de sisipisi, stiu ca avea un necaz in familie ultima oara cand a postat...sper sa-i fie bine, iar daca ne mai citeste pe aici sa stie ca ne este dor de ea...si ca ne lipseste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melisa28 spune:

Adijo mi-a venit rezultatul la analize si vad ca sunt bune cred ca nu o sa fie o problema sa incep tratamentul...
Acum vreau sa ma ocup de cazare desi e cam dificil la noi , pt ca sotul meu nu prea are cum sa-si ia atatea zile libere de la munca, si inca nu-s lamurita in ce zile ar trebui sa fie el acolo.
Adijo tu pentru cate zile ti-ai facut rezervarea la hotel?

Intreb si celelalte fete care au facut deja FIV in Austria, cate zile v-ati luat fetelor?

Brunadia, o sa fie bine ai sa vezi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adria42 spune:

Bruni, hai cu beta maaaare!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

Citat:
citat din mesajul lui adria42

Bruni, hai cu beta maaaare!!!

adria daca ar fi dupa mine , as veni cu beta cat pt 2!
mai am de asteptat pana pe 27 daca nu ma invadeaza rusii!

"Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adijo spune:

Citat:
citat din mesajul lui shubulina

Buna ziua fete dragi.Vin si eu cu o rugaminte la voi,am fost sfatuita sa postez aici in speranta unui ajutor.
Sunt insarcinata in 21 de saptaman si am ureaplasma si mycoplasma pozitive...nu au trecut cu tratamentul de pana acum.Se pare ca singura speranta sunt Josamicina (wilprafen) sau Pristinamicina (Pyostacine),care nu se gasesc in Romania.
De aceea,ba rog pe cele care locuiti in afar,sau mergeti acolo pt FIV,va interesati si pentru mine?Va dau si reteta daca este nevoie,orice.Va rog mult de tot.
Va multumesc si va doresc multa sanatate si Doamne ajuta la toate!
Eu plec la Viena in 4 oct . Pot sa ma interesez daca nu iti e prea tarziu.
21+ cu

Cu Dumnezeu inainte!

Ana

Mergi la inceput

Se pare ca nu am scris cum trebuie raspunsul: Shubulina, eu plec plec pe 4 oct la Viena- daca nu iti e prea tarziu ma interesez eu de medicamente. Tinem legatura.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena74 spune:

Maine merg sa fac si mamografia, pe urma o sa le scriu sa ne programeze la consultatie.

Elenada, dupa tratament trebuie repetata analiza de ureaplasma inainte de fiv?

Mergi la inceput

Vai , stiu cum e in perioada asta... daca ti-e pofta de banane , deja te gandesti "poate sunt insarcinata!", daca ti-e un pic mai somn, la fel - gaseam si eu tot felul semne de sarcina , pt ca apoi sa zic " nu , nu pot fi insarcinata, sunt toate de la hormoni!". Pot sa-ti spun ca singura data cand am ramas, cam prin ziua a 10-a dupa transfer, mi s-a facut rau de la acetona, in ziua a 11-a am facut beta si a fost pozitiv; alte semne nu am avut - nu mi-a fost somn , sanii nu m-au durut, nu erau asa umflati( i-am avut si mai mari).Doamne ajuta!
Melisa , nu stiu nici eu cate zile sa rezerv- eu am zis ca deocamdata facem pe 7 zile si daca mai trebuie vorbim acolo- trebuie sa ne poata prelungi....

Mergi la inceput

Nu stiu ce-i cu mine in dimineata asta... prima parte a mesajului anterior ii era adresata lui Bruni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

adijo din pacate pt mine fiv 4 se opreste aici!, la 7zile de la et mi a venit cm..o sa sun azi la clinica sa anunt si intrerup tratamentul!
inca un gust amar
cand vin la bm poate ne intalnim , o sa incep demersurile pt un fiv in austria daca al meu e deacord pt ca mai am dreptul la inca o incercare aici dar nu o mai vreau nici gratis!
bafta multa fetelor si sa iesiti invingatoare din lupta asta!
fiv urile au pus stapanire pe viata mea de o buna bucata de vreme si nimic nu am facut ultimii doi ani, de 8 ani continua lupta asta la mine fara nici un rezultat!
sper sa mi revin urgent !

"Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir."

Mergi la inceput