FIV Europa (34)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sisipisi spune:

Fetelor, dragele mele, sunt intr-un vartej nebun. Maine plec in Ro. Tatal meu e pe moarte. Si sambata ar trebui sa ma apuc de stimulare. Vai de viata mea! Nu stiu incotro sa o mai apuc......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

sisipisi offf, imi pare rau :(
dar nu poti sa incepi totusi stimularea?
adevarul ca ar trebui sa fi intr o forma cat de cat buna cand incepi si dupa..desi nu reusim intotdeauna..

cristal multumesc mult!
de mult timp nu te am mai vazut, ce mai faci?

fetelor va multumesc din suflet pt sustinere, eu fac tot ce pot sa fie bine..

arina cad faci testul?

melissa bafta multa si tie!

adijo sa incepi cu dreptul ,bafta!

"Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adijo spune:

Bruni, sa dea Dumnezeu sa fie bine ; sa stea lipiti de tine 9 luni !
Sisipisi, imi pare tare rau de necazul ce a dat peste tine; sa fii puternica , sa iesi cat de repede din treaba asta.Cred ca tu vei stii cel mai bine daca poti incepe stimularea- daca iti va mai sta capul la Fiv...
Balanta , mersi de informatie- dar n-are nimic daca fiola de suprefact ramine deschisa 10 zile? Ma gandeam ca intr-o seringa e mai ok pt ca ii poti pune un capacel, in fiola se poate varsa etc,.Tu cum te simti?
Arinaceva vesti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

adijo, Suprefactul ce l-am folosit era intr-un flacon cu dop de cauciuc, care mentinea flaconul bine inchis si izolat de aer, nu intr-o fiola la care sa ii detasez varful. Cred insa ca nu e bine sa pastrezi un flacon deschis mai mult de 2 saptamani. Eu sunt ok, multumesc.
sisipisi, imi pare rau...
brunadria, felicitari pt embrioni, sa fie cu noroc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrutaf spune:

balanta_tm multumesc de sfat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_B spune:

Sisipisi,
sa te intareasca Dumnezeu sa treci prin cumpana asta! sanatate multa tie si familiei tale! poate ca nu e totul pierdut...

Bruni,
ti-am urmarit odiseea si iti doresc sa fie cu noroc, sa te vedem cu carucioare la semnatura!

Bafta la toate fetele care sint in focuri! si celor care asteapta testul beta!

Eu fac astazi eco de trimestrul I pentru dublu test si am niste emotii...n-am mai facut eco de 3 saptamani - am fost si in vacanta, si in plus, am vrut s-o mai raresc cu ecografiile, ca facusem multe pana in saptamana 9. Sper sa fie bine gagalice, doamne-ajuta!

Gabi +11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisucmic spune:

Citat:
citat din mesajul lui Gabi_B

Sisipisi,
sa te intareasca Dumnezeu sa treci prin cumpana asta! sanatate multa tie si familiei tale! poate ca nu e totul pierdut...

Bruni,
ti-am urmarit odiseea si iti doresc sa fie cu noroc, sa te vedem cu carucioare la semnatura!

Bafta la toate fetele care sint in focuri! si celor care asteapta testul beta!

Eu fac astazi eco de trimestrul I pentru dublu test si am niste emotii...n-am mai facut eco de 3 saptamani - am fost si in vacanta, si in plus, am vrut s-o mai raresc cu ecografiile, ca facusem multe pana in saptamana 9. Sper sa fie bine gagalice, doamne-ajuta!

Gabi +11

Gabi draga
bine ai revenit! Chiar zilele trecuta intrebam de tine la Odiseea de aprilie! Mult succes la eco! Ieri mi-am luat si eu analizele de DT, si peste 2 saptamani fac ecografia. Doamne ajuta!

Multe succese tuturor fetelor in focuri! Va fi bine!

Pupici

Pisuc Mic

Ce minune de la Dumnezeu! 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

gabi, pisucmic gravidute frumoase!
venim si noi la odisee ,dar asa mai incetuc

arina ceva noutati? cum te simti?

"Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arina21 spune:

Fetelor, imi cer scuze ca am disparut asa in ceata , dar n-am avut nici timp sa scriu.

Ideea e ca nu am reusit nici de data asta, am facut ieri beta care a iesit 0.6. Asta e...Nu ma simt in niciun fel, nici deprimata, nici dezamagita, nici fericita, nici nimic. Nu sunt suparata pe nimeni, nici pe Dumnezeu (!), nici pe doctori, nici pe sot, nici pe soarta...Poate in mod paradoxal, ma simt linistita, pentru ca stiu ca am incheiat un capitol si de acum incolo pot sa-mi vad de viata si sa ma mai concentrez si pe altceva.

Sisipisi, iti doresc tot binele din lume! Sa dea Dumnezeu sa fie bine.

Bruni, sa stii ca m-am gandit la tine si iti tin pumnii sa fie cum e bine. Cum te simti?

Adijo, Melissa

Bombi, ramasesem datoare cu un raspuns. Analiza aceea HALO de care ti-am povestit se face pentru a stabili daca e necesara folosirea IMSI. Citez de pe site-ul Wunsch: "IMSI stands for Intracytoplasmic Morphologically selected Sperm Injection. This means that spermatozoa are analysed at a 6000-time magnification and only those sperms will be used for injection into the egg which may lead to the best outcome.
The „Wunschbaby-Zentrum“ is one of the first Austrian institutes which offers this method especially for patients with failed IVF-attempts.
Poate va ajuta cu ceva genul asta de investigatie, merita sa-i intrebi. Va doresc multa bafta!

Bafta multa fetelor!

Arina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa220972 spune:

Arina21

Timpul vindeca ranile, acorda-ti timp.

Mutatia C677T-heterozigot, Mutatia A1298C-heterozigot, gena PAI1-4G/5G-homozigota. O sarcina oprita din evolutie la sapte saptamani.

Mergi la inceput