FIV Europa (34)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sisipisi spune:

Am fost la doctor. Mi-a marit doza de Euthyrox, la 75 micrograme. Mai am aproximativ 3 saptamani pana la urmatoarea menstruatie. Pana atunci.
Pupici tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sisipisi spune:

adijospor la zugravit. EU cred ca ai tu asa o presimtire ca vine bebe si iti pregatesti cuibul.
Asta se cheama nesting. Peste 9 luni +/- cateva saptamani o sa fie un pui mic acolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adijo spune:

Fetelor, nu stiu exact ce va urma . Insarcinata nu sunt, am prestat doar in perioada in care am luat primosiston - deci dupa ovulatie( mi-am facut si un test de urina - e negativ).De altfel nici nu imi doream sa fi fost- am citit ca suprefactul poate da malformatii. Maine dimineata voi face analizele hormonale si eco , le voi trimite la clinica si voi vedea...

Mergi la inceput

Am citit pe niste forumuri americane ca e posibil sa nu-mi vina ciclul deloc! Daca FsH, LH si Est. sunt inhibate suficient( au valori mici) se incepe stimuarea fara ciclu! Oricum eu ma simt ca inainte de ciclu: sunt balonata , ma doare usor burta si sanii sunt inca umflati..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oanamares spune:

Buna ziua!
Dragele mele,in curand voi merge si eu la Viena la clinica Wunschbaby Zentrum.
Am tot incercat sa fac IA in tara,dar pana la urma voi ajunge tot la Fiv,dar de data asta la Viena.Am incredere mult mai mare in medicii vienezi decat in cei romani.
Mi-am facut analizele pe care mi le-au trimis,mai putin APC- Rezistance,pt ca cei de la laborator nu au stiut ce reprezinta analiza aceasta.
Am niste emotii....nu mai am rabdare pana voi merge la ei.Sper sa fie bine,sa fie blanzi si draguti si sa imi faca,in final,un bb.

Mergi la inceput

Oana , bafta! Sa ne ajute D-zeu! analiza respectiva se poate face la Synevo - rezistenta la proteina C activata ( APCR)- cred ca este lab. Synevo la Constanta.

Mergi la inceput

Adijo, da este Synevo in Constanta,dar eu nu am deloc incredere in rezultatele lor.Am patit-o de mai multe ori.Analize facute la ei,cu un rezultat si refacuta in alte 2 laboratoare,cu alte rezultate.

Pana acum nu am citit nimic despre acesta clinica.Acum,cand ma uit in urma la ce ati mai scris voi,fetelor,vad ca nu prea sunteti multumite.Nu ii considerati profesionisti? Noi vrem sa mergem acolo crezand ca sunt cei mai buni. Fiv nu se face cu Profesorul? Noi la el avem programare.
Off,m-am mai "desumflat" acum...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melisa28 spune:

Buna oana,eu am afirmat nu ca nu sunt profesionisti...eram dezamagita de nereusita unei fete de aici, si la fel ca si tine tot citind in urma am vazut ca multe fete nu au reusit, dar in acelasi timp au fost si fete care au reusit.
Cum probabil stii sanse de reusita sunt 20-25%, e si normal sa fie cat mai multe fete cu nereusite decat cu fiv reusit.
Voi ce probleme aveti de a-ti apelat la FIV?
Ti-ai facut deja programarea spui cu profesorul?..cand trebuie sa fii acolo...
Nu ai de ce sa ai emotii intalnirea va dura 1 ora si ceva 2, indicat ar fii sa mergeti amandoi, iar de vorbit vorbesc foarte calm , probabil te vei intoarce si cu schema de tratament acasa, cu medicamentele daca vrei sa le cumperi de la ei...
Nu stim nici noi care clinica e cea mai buna din Vienna, dar tine mult si de noroc zic eu., si mai ales de ce vrea Dumnezeu.
Bafta !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

oana, cel mai bine e ca dupa consultatie, pe baza impresiilor, sa decizi daca faci sau nu FIVul cu cei de la Wunschbaby.
Parerea mea este ca daca dupa prima consultatie vei avea indoieli, nemultumiri, sa te gandesti sa vizitezi si o alta clinica, sa compari si sa alegi ce simti ca e mai bine pt tine.
E greu de spus care e cea mai buna clinica din Viena. Probabil ca nimeni nu iti poate da raspunsul asta...

Mergi la inceput

M-am mai linistit. Problema noastra este,aparent,sotul.Motilitatea spermatozoizilor e foarte proasta.Chiar daca nr e mare,se pare ca nici unul nu se misca suficient de bine si repede.Analizele mele sunt toate bune.Se pare ca nu sunt probleme. Ne chinuim de peste un an,am facut 2 IA fara succes si,in concluzie,suntem foarte dezamagiti.
Programarea o avem pe 3 noiembrie. Sper din tot sufletul sa fiu pe aceeaso lungime de unda cu ei pt ca nu as vrea sa batem drumul de pomana.Mi-am pus toata speranta in sistemul medical austriac si sper sa fie bine.

Mergi la inceput