FIV Europa (34)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns melisa28 spune:

Sa vedem poate totusi reusim sa-si ia concediu medical, prin alt doctor , daca aia de familie nu ne ajuta.
Oricum a spus ca va merge cu mine indiferent cum, pentru ca eu nu ma voi descurca la clinica , in sensul ca nu voi intelege mare lucru din ce-mi fac acolo.

Tie parca spuneai ca ti-a iesit TSH , aiurea nu?
Eu nu mai tin minte de ce tu ai apelat la FIV , imi amintesc ca sotul tau e ok, si atunci unde e problema?
Ma gandeam poate o sa reusiti pe cale naturala daca nu aveti de fapt nici o problema.Am o prietena care nu a ramas insarcinata mult timp si pana la urma a depistat cauza avea prolactina marita si dupa un tratament de 1 luna de zile cu nu stiu ce pastile a ramas imediat, poate daca si la tine e vorba doar de TSH, o sa reusiti natural.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns auravenin spune:

sisipisi
cei de la Giulesti mi-au zis sa pun la frigider solutia deja preparata (in cazul in care am facut deja jumatate).
dc. flacoanele sunt sigilate nu vad de ce sa le tii la frigider.
pai ce, la farmacie asa le tin?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adijo spune:

Sisipisi condoleante.Imi pare rau ca a trebuit sa treci printr-un astfel de eveniment nefericit. cu sigurantas TSH-ul a iesit asa de mare din cauza stresului din aceste zile.Iti doresc sa-ti revii cat de repede si sa te vedem cu burtica curand!
Bruni incearca sa te detasezi putin de aceasta problema cu infertilitatea. Dupa cum ai spus tu de 2 ani nu ai mai facut nimic decat analize, injectii si Fiv-uri. Poate ca acest stres continuu si dorinta prea mare de a avea un copil ACUM te-a impiedicat sa-l ai. Incearca sa te ocupi de altceva si printre altecele mai fa si un FIV. Eu cred ca noi aici gresim: lasam ca aceste tratamente sa ne ocupe tot timpul , tot sufletul si sa ne manance toata energia. Nu trebuie sa ne lasam pagubase, Doamne fereste! Dar trebuie sa ne bucuram si de celelalte lucruri frumoase pe care viata ni le poate oferi; si poate , o data, ne va oferi si un bebe..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Elena eu nu am mai repetat analiza. Ama facut mult mai tarziu analiza cand eram insarcinata si a iesit negativa dar imediat dupa tratament nu am mai repetat. bafta

Bruni imi pare tare rau.

bafta muta fetelor in focuri

elena fericita de pitici pretiosi Ana Maria & Matei Stefan - 18 iulie 2009

Piticii mei iubiti

[url=http://www.diaet-ticker.de] www.ketoforum.de/diet-ticker/pic/weight_loss/87240/.png" border="0"> [/url]
CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adria42 spune:

Bruni, imi pare tare, tare rau! Eram sigura ca de data asta o sa reusesti...Dar nu te da batuta, ia-ti o perioada de relaxare si uita cateva luni de FIV-uri!

Sisipisi condoleante! Sa iti revii cat mai repede dupa aceasta incercare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adria42 spune:

Melisa, Adijo, sa fie FIVul cel norocos!

Mergi la inceput

Sa te auda Dumnezeu Adria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adijo spune:

Buna dimineata fetelor!Eu am terminat aseara primosistonul- sunt in asteptarea ciclului. Sper sa nu-mi faca vreo surpriza! Daca totul merge ok duminica incep stimularea.
Melisa daca nu te descurci cu engleza e mai bine sa vina sotul tau cu tine. Ati reusit ceva cu concediul?
Elenada , Adria va multumim ca sunteti alaturi de noi!

Mergi la inceput

Astazi o sa vorbeasca la munca sa vada ce e de facut , are 4 zile de concediu fara plata si i-ar mai trebui practic una ca sa poata prinde o saptamana completa cu tot cu weekend.
Asa noi trebuie sa fim acolo intr-o sambata pe 23 oct si ne-am intoarce duminica 31 august, am prinde si weekendurile , dar oare pt mine e suficient de stat doar 8 zile?...cei de la wunsch mi-au zis sa-mi iau intre 8-9 zile .

Adijo iti tin pumnii sa fie bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sisipisi spune:

Mi-a raspuns Ana ca cica ii pare rau ca mi-a crescut TSH sub tratament si ca daca iau vitamine cu Iod. Pai am luat ca ei mi-au recomandat. E adevarat ca nu am gasit nici Pregnavit nici Femibion aici, dar am cumparat echivalentul recomandat de farmacisti.

Si ma streseaza ideea ca iar trebuie sa controlez TSH, nu din cauza de intepatura ci din cauza ca nu pot obtine rezultatul in timp util. Cat am fost in RO am reusit prin niste cunostinte sa primesc rezultatul in aceeasi zi, dar aici ce naiba o sa fac? Dupa ce am oprit primosiston mi-a venit ciclul joi si am recoltat vineri. Daca iesea bine, sambata incepeam stimularea. Daca aici imi vine la fel ciclul nu am nici o sansa sa aflu rezultatul pana sambata.
M-am saturat ca de mere padurete de toata povestea si complicatiile astea. Am plecat de la un TSH 3,1 absolut normal si am luat porcaria aia de medicament ca sa ajung la TSH 5,6, iesit din limite. Daca nu le dadeam banii pe medicamente va jur ca as fi renuntat. Dupa moartea tatei, nereusita lui Bruni (eram 100% sigura ca o sa reuseasca), sutele de teste facute si viata noastra controlata cum spuneati si voi de FIV, mi s-a luat!!!!!!

Mergi la inceput