BIOGENESIS FERTILITY CENTER(20)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Rock68 spune:

Multumesc de gandurile bune tuturor:-)
Nici nu stiti cat ma ajuta sa stiu ca-i pasa cuiva necunoscut de problemele mele!
Dar ca sa nu mai fiti necunoscute pentru mine, intr-adevar mi se pare o idee extraordinara sa ne intalnim: facem un fun club dr D, ce ziceti? Asta daca ne trebuie neaparat un motiv:-)
Eu aveam 3 colege cu care ma intelegeam foarte bine in facultate si cu care am devenit prietena; cu ele ma intalnesc si acum cel putin de zilele noastre de nastere, adica de cel putzin 4 ori pe an.
Hai sa vedem cand si unde putem sa ne adunam si s-o comitem. Cred c-am fi o gasca pe cinste:-)

Cata, m-am hotarat deja sa fac dry test peste 2 saptamani cand voi face si eco de 12 saptamani. Iar daca piticul va dori sa traiasca pana la 17 saptamani voi face amniocenteza.

Va pup pe toate si abia astept sa ne vedem:-)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didi32 spune:

Nu stiu daca v-amintiti de mine, ma mai bag in seama din cand in cand. Va citesc aproape zilnic si mi-ar place sa va cunosc pt ca si pe mine m-asteapta un FIV, dar nu ne-am hotarat inca ce si cum. Adica niste informatii direct de la sursa mi-ar prinde ff bine. Deci ma-nscriu si eu pt intalnire daca nu aveti nimic impotriva.

in devenire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rock68 spune:

Cocolyso, vezi ca ti-am trimis un PM:-)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella28 spune:

Neatza , principeselor! Voiam doar sa va zic ca ar fi ffff frumos sa ne intalnim, sa ma puneti pe lista! O iau pe Rock de manutza si venim unde ziceti voi!

Ale, tin pumnii

mutatie hetero MTFR C677T, 1 sarcina oprita in evolutie la 5-6s obtinuta prin FIV iun-2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

cioc cioc ... ete ca ma var si io in discutie

din ce am retinut eu ...

ingeras era pe canapeluta in dreapta cu un tricou verde (sper sa nu gresesc)

rock,inalta slaba si blonduta ..si fff zambareata ..doamne ajuta sa fie bine cu bebelica pana la capt

ale draguta de ea ... emotii avea ea ..dar iti spun eu ca sosulica era la fel de emotionat ca tine , am trecut noi pe langa el la intrare ...era numai ganduri ..iar cand te-am vazut cum mergeai cand ai iesit de la ET mi-am amintit de mine dupa IA ..parca nu vroiam sa zgudui bebelacii

coco, nu stiu daca zic bine ce zic , brunetica in zona pe langa ingeras pe canapeluta de langa geam

ha ha ..si acum io care sunt ?

ady, catasi pt printesa anastasia ....

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

MTHFR C677T genotip heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Mai fetelor voi ati stat in picioare ca in autobuz ca nu prea vad unde ati avut loc toate.
georgia - te pup fata draga, ma bucur ca ai scos nasul la lumina.

Eu trec prin momente nasoale tare. Am facut o criza de hemoroizi cum nu imi imaginam ca poate exista.Stau si ma intreb ce ar fi fost de fundul meu daca as fi nascut natural.

Deci, pe cand intalneala ? :D
Ati spus, ati spus :)).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Ella un pupic maree imi era dor sa te citesc.
Deci stabilim intilnirea da? Undeva unde nu se fumeaza, ca poate ne face marea placere sa vina si micuta Anastasia
Rock imi pare rau de bb1, dar ma rog pt bb2 sa fie sanatos si sa va bucure toata viata
Coco e brunetica dragutza care va fi mamica pina de Craciun.
Georgi ce ma bucur ca scri aici.... Stai linistita ca descopera repede fetele cine erai si tu.... nu scapi
Catalina si micuta Anastasia pt fiecare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Citat:
citat din mesajul lui adrianaady

Deci stabilim intilnirea da? Undeva unde nu se fumeaza, ca poate ne face marea placere sa vina si micuta Anastasia

Da, da, da si daca se poate nu f departe de Cotroceni, Dr. Taberei pleeeeeeeeease.

Sar'mana aditza ca te gandesti si la noi.Pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Intotdeauna cu mult drag Catalina
Fetele de stau prin zona sa propuna ele ceva, eu din pacate nu stiu f bine zona.... Deci asteptam propuneri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AleDutulescu spune:

si eu pledez tot pt dr taberei :D
doar sa nu fie zilele astea ca sunt tintuita la pat :D
si pe dupamiaza? dupa 6 jum? sau sambata?
propun tratoria, casa rustic, hard rock, pe acolo :D

fetele!!!! daca am facut ET pe 19, cand sa fac beta????

Mergi la inceput