BIOGENESIS FERTILITY CENTER(20)
Raspunsuri - Pagina 10
catalina2307 spune:
Am dat si crema si supozitoare - mi-a dat dr. fam ceva permis in laptare- dar deocamdata nici o ameliorare. Imi ies ochii din orbite. Cel mai tare ma enerveaza ca alaptez f f greu.Imi vine sa vars de durere cand stau in fund.
cora79 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui catalina2307 Am dat si crema si supozitoare - mi-a dat dr. fam ceva permis in laptare- dar deocamdata nici o ameliorare. Imi ies ochii din orbite. Cel mai tare ma enerveaza ca alaptez f f greu.Imi vine sa vars de durere cand stau in fund. Catalina |

"DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS"
AleDutulescu spune:
incearca sa stai pe o parte. prietena mea asa alapta. punea bebelu pe o perna si ea statea pe o parte. pe langa creme incearca si o .. rugaciune. :D va face bine cu siguranta!
catalina2307 spune:
cora - se asorteaza cu alaptarea?
ale - care rugaciune crezi ca da mai bine la hemoroizi? Una asa in general sau este ceva special?
Las' ca Doamne Doamne sigur are alte preocupari mai importante decat hemoroizii mei. Mie mi-a acordat suficienta atentie si pt. asta ii multumesc zilnic.![]()
cora79 spune:
Catalina,din pacate in prospect nu scrie nimic referitor la perioada de alaptare
,dar crema de galbenele ai incercat?
catalina2307 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cora79 Catalina,din pacate in prospect nu scrie nimic referitor la perioada de alaptare ![]() |
Da, frectie la picior de lemn.In sarcina m-a ajutat f. mult. De data asta nimic nu mai amelioreaza....
cora79 spune:
Cata,sora mea le-a folosit si ea dupa nastere,dar ea a alaptat foarte putin
,incearca bai de sezut de 3-4 ori pe zi si crema de galbenele,trebuie sa functioneze

Esti o fata puternica si curajoasa,doar n-or sa te doboare niste amarati de hemoroizi![]()
AleDutulescu spune:
rugaciune generala draga mea. sa te ajute sa treci peste aceasta problema si sa poti avea grija de bebel fara sa te consumi. un Doamne ajuta si un Tatal nostru rezolva, doar sa le faci din inima. plus ca banuiesc ca o mai zici din cand in cand