Aspirante optimiste > 20 ani (572)
Raspunsuri - Pagina 3
bebelu86 spune:
pai e normal sa se transdorme in chist dc luat duphastonu fara sa astetpti sa treaca ovulatia.
de ce nu iti faci niste teste sa vezi candai sigur ovulatia?? si abia dupa sa incepi sa iei duphastonu. k atunic normal k isi face treaba cum trebuie
dar dc ti l-a dat dupa ureche, fara analize nimic, bineinteles k ai ajuns sa ai pcos.
eu zic sa mergi la un medic calumea.care isi da interesu, iti face mai intai niste analize amanuntite si abia dupa iti da un tratament.
Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 23+ cu Natalia Maria
SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!
Ingerash_Mic spune:
bebelu pai ultimul medic la care am fost mi-a zis sa monitorizez ovulatia.. nu a zis omu` "nu lua duphaston" a zis k nici nu ma ajuta nici nu ma impiedica.. m-a lasat sa aleg eu.. dr am luat-o logic... si am luat decizia de a nu mai lua duphastonul.. astept sa vad cum decurg lucrurile.. imi iau TB si fac si teste de ovulatie
"Cu speranta si rabdare mergem mai departe..."
Ingerash_Mic spune:
a! si analize se dau dupa cel putin un an de incercari pe cale naturala
bebelu86 spune:
eu le-am facut la 3 luni dupa ce am inceput proiectu bb
mai ales k incepusem sa ma dereglez si trebuia sa aflu cauza..
si atunci le0am facut pe toate.
deci...dc e un medic care isi da interesu, ti le face si mai dvrm.
Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 23+ cu Natalia Maria
bebelu86 spune:
ma rog..pana la urma tu faci cum crezi
eu doar mi-am zis parerea.
oricum sunt multe chestii care se cam bat cap in cap
eu nu sunt medic, nici nu am cunostiinte ff multe in dom medicinii
dar am aflat si eu multe in tot timpu de cand ne-am pus pe treaba si nu ti-am zis nimic cu rautate.
sa dea Domnu sa fie cu noroc cat mai repede si sa vina bb.
si sa nu fie nevoie de analize
Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Ingerash_Mic spune:
bebelu nu am zis ca spui cu rautate... doar ca stiu ca am tot fost pe la medici si toti au zis acelasi lucru.. dupa un an pot sa-mi dea sa fac analizele.. mai ales ca am luat si antibebe atati ani.. analizele le pot face si eu de capul meu dar ma costa destul de mult acum.. am zis sa las sa gtreaca si cateva cicluri fara sa iau nimic.. cunosc fete care au cicluri lungi si PCOS si totusi au ramas insarcinate.. greu dar s-a rezolvat
p@ulici spune:
Bebelu ma bucur ca sunteti bine amandoua, asa sa fiti pana la termen.
Ingeras mic si mie mi se pare mult prea mult 73 de zile. Stiu ca e greu financiar, dar cred ca mai important e un bebe sanatos decat banii. Cat despre un ciclu atat de lung eu stiu ca nici nu e bine sa ramai insarcinata ca pot aparea probleme de sanatate la copil. Investigheaza inainte.
Gena MTHFR Mutatia A1298C Genotip HOMOZIGOT Tratament: Clexane 0.4, Utrogestan 2/zi, O fetita nascuta prematur si devenita ingeras la 12 zile 12h 55 min, Supravegheata de dr. Heim Manuela Satu Mare
Avem un ingeras care ne vegheaza de sus... Este fetita noastra Gabriela Catalina 27.04-09.05.2010
Povestea ta printesa...povestea noastra O viata ... nascuta din doi
bebelu86 spune:
sa dea Domnu Paula sa fie bine pana la final
si sa va ajute si pe voi sa mergeti cat mai repede la odisee
Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
gabyv spune:
acum, depinde si de dr. pt ca si mie mi-a zis ca nu facem nici un fel de analiza pana nu trece minim 3 luni... apoi mi-a zis la fel,ca dupa terminarea Ac-urilor sa ma astept la cicluri f luni de pana la 70 de zile ... deasemenea si mie mi-a vb de chisturi care se pot forma, zicand ca multe din cele care au luat ac-uri ani la randul, pot face imediat chisturi, daca sunt predispuse. Ingeras si eu zic ca daca ajungi pana la 75 de zile si tot nimic (nici menstra si nici test pozitiv) sa treci pe la medic, macar sa vada si sa fii tu impacata ca e ok.
Will you love me in the December as you do in May, Will you love me in the good old fashioned way? When my hair has turned all gray, Will you kiss me then and say, That you love me in December as you do in May?
felicityhope spune:
Buna ziua dragutelor,
Eu nu am citit/intrat de mai bine de o saptamina.S-au anuntat bondareii de mai-iunie? Mi-e mi-a venit mai devreme luna asta (26 zile).Totul a fost pe stres si suparare.