Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (106)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

Citat:
citat din mesajul lui heidy

Buna fetelor...

Imi cer mii de scuze ca am lipsit atat de mult din odisee, dar am fost in concediu plus cateva alte probleme din fericire nu legate de sarcina/sanatate.

Joy, felicitari pentru burtica ..
JoAnn, ai grija de tine si de fetite..

si celorlalte fete si sper sa ma primiti innapoi in grupul vostru.

bine ai revenit

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 30+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns heidy spune:

Astazi trebuie sa dam de baut ca am facut 28 de saptamani.
Am pus si cateva poze mai noi pe picassa.

28+ Tudor Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Joann, suntem alaturi de tine! Nu mai ai mult si o sa vezi fetele, atunci vei uita cat de greu a fost.

Heidy bine ai revenit!

MIRUNA cu Emanuel si bebe Iustin 31 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns heidy spune:

Multumesc de urare mirunam!
JoAnn curaj, totul o sa fie f f bine. O prietena f draga mie a nascut acum 1 saptamana prin cezariana de urgenta si nu avea decat 27 de saptamani sarcina. Are 2 fetite micute de 700g, si, desi la inceput m-a cutremurat vestea, acum doctorii sunt optimisti si fetitele evolueaza bine. Ma rog in fiecare zi sa fie totul bine si o admir cat de curajoasa este si numai Dumnezeu stie ce e in sufletul ei.
Curaj mult, si noi suntem cu toate langa tine.

28+ Tudor Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunset_zuzi spune:

Citat:
citat din mesajul lui douradoudou

Citat:
citat din mesajul lui tigrutz

Doura, Celesta, Andreeac, Alexa 1985 multumesc pt urari, va invit pe absolut toate sa serviti o felie de tort,o prajiturica un suc sau o bere

Alexa,eu la Vlad am folosit Sanosan, am fost foarte multumita de el, acum am luat tot Sanosan, e si sampon si pt dus, dar am luat si un sampon Nivea, am inteles ca sunt bune, era un pic mai ieftin si vreau sa-l incerc

29 cu

multumim ...ai incercat si bubchen??mi-au zis mamici de anul trecut ca nu sunt scumpe si sunt fara parabeni

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 30+ cu

eu mi-am luat toata gama de la bubchen pt ca prietena mea e ff multumita de ele si nu au parabeni

Doamne ai grija si de noi 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunset_zuzi spune:

Citat:
citat din mesajul lui JoAnn

salut fetili....am scris un mes luuung si s/a sters.
eu sunt internata in spital cu iminenta de nastere prematura....o sa raman internata pana o sa nasc...
pana atunci pap perfuzii si repaus la pat...

o sa citesc si eu din urma si revin in fortafiindca am laptopul cu mine...

doura

fetele

27+ viitoare mami de gemene
www.youtube.com/watch?v=zy3zIe-HFfA&feature=related" target="_blank">
Forever,Michael

multa sanatate si sa auzim doar de bine

Doamne ai grija si de noi 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JoAnn spune:

fetelor multumesc de incurajari
dourafetele mele au receptionat mesajul...

apropo...o grasuna are 1450g si una are 1380g....una in poxitie craniana, alta pelvina....si pana acu erau amandoua transversal

Forever,Michael

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

Joann ce bine ca ne scrrii! Saracuta de tine stai acolo cuminte..Ce iti fac acolo aia?La ce spital esti? Bine ca ai laptopul sa nu te plictisinizezi. Stii cand nu ai aparut am zis eu ca e ceva cu tine...Si m-am speriat. Sa ne mai scrii da?

Fetele am fost la marele targ..O inghesuiala mama mama..Am papat sarmale moldovenesti excelente..as fi bagat tot ciaunu nu doar trei cat era portia; am stat la coada la paine neagra de la Chocolat - beestiala. AM mai luat si un Kurtos dinala si un borcan de zacusca de la Topoloveni.

Cand am ajuns acasa eram hamesiti si am baga paine dinaia pruaspata cu unt si alte felii cu zacusca! Zacusca e complet naturala v-o recomand cu caldura.

In rest imediat dupa m-am patucinizat de la 16 la 19..de nu mai vroiam sa ma scool! Da tre sa ii facem lui Pufi senvise ca maine pleaca. Ma ajteapta 4zile fara eeell..In care am eco si control..si el nu vineee

sugubina 27+ cu Puficele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

Joaan ce grasute suuunt! Felicitari hai ca o sa fie bine capu sus! Hai sa mai seada acolo sa faca macar peste doo kileee

sugubina 27+ cu Puficele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEXA1985 spune:

Dar ce grasune sunt. Felicitari. Bebelusa mea la 30 sapt avea 1400+- 150 g

Citat:
citat din mesajul lui JoAnn

fetelor multumesc de incurajari
dourafetele mele au receptionat mesajul...

apropo...o grasuna are 1450g si una are 1380g....una in poxitie craniana, alta pelvina....si pana acu erau amandoua transversal

Forever,Michael

30+

Mergi la inceput