Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (106)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreeacc spune:

Citat:
citat din mesajul lui douradoudou

pt andreaa : tiramisu fara ou...facut si placut

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 30+ cu

Multumesc, maine o fac....

Andreea, mami de baiat si 32+ cu
asa creste bebelusa
www.perfectnanny.ro/" target="_blank"> ... we care

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tigrutz spune:

Doura, de la bubchen am incercat un lapte de corp care a fost ok, altceva n-am incercat, dar sa stii ca il incerc...merci de idee

Mirunam,multumesc

29 cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Tigrutz, la multi multi ani fericiti! Sa fii sanatoasa si fericita si tot ce iti doresti, sa se implineasca!

Sugubinuta, am fost la ea joi, la Polisano ( e in concediu activ ). Uite legea, cu tot cu model de atestat http://claudettemusette.wordpress.com/2008/12/10/despre-concediul-paternal-si-atestatul-de-absolvire-a-cursului-de-puericultura/

La Sof am folosesc Klorane, de care sunt ffff incantata, dar are parabeni. Bubchen nu are si sunt foarte bune si produsele lor.

Nu mai stiu ce vroiam sa zic. Ma duc sa ma joc cu martisoarele

Olga cu Alexandru si mami de Ioana-Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

Citat:
citat din mesajul lui Olgutzika

Nu mai stiu ce vroiam sa zic. Ma duc sa ma joc cu martisoarele

ahhaaaaa. ..te joci cu martisoarele...e 1 data cand aud asta si mor de ras

si 30+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinaica spune:

buna dimi ursoaicelor!
Tigrutz!!! sarcina usoara in continuare si bb sanatos!
ce spor aveti la scris si in weekend greu tin pasul cu voi.
doura, am salvat si eu reteta de bruschete. ma termini cu cate bunatati faci
am vazut si eu burtica de Joy, superba!!! Radiezi, nici nu se vede ca mai ai o buburuza mica acasa care te alearga la toaleta
crisis lasa depresia nu face bine nimanui, nici tie, nici lui bbmulta bafta maine boboceilor de gradi sau de scoala! un an scolar plin de realizari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

joy ca de obicei f frumoasa

si 30+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lore76 spune:

buna dimineata fetelor...
Tigrutz, la multi ani! nastere usoara si un bb sanatos
Joy, felicitari, esti o frumoasa si fetele au dreptate ca nu se vede ca mai ai un bebe care te alearga
Ana, unde esti... nu ai ajuns la buc?

Lore 26 + &

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Alexa, . Cu copilul, mai, ca singura mi-a cam trecut vremea . Tu mai poti singurica pe aici, fara sot?

Cris, am citit si eu de dimineata de scafandri disparuti . Tragic! Cat despre dilema ta...Poti naste natural si cu circulara de cordon, sa stii. Cu ce medic te simti mai confortabil? In care ai mai multa incredere? In plus, in 6 saptamani se mai pot schimba lucruri, nu trebuie sa iei o decizie repede, ai vreme sa mai cantaresti. Isis nu e o clinica scumpa, insa. Care sunt conditiile de la maternitatea de stat? Parca la Medgidia e o maternitate foarte buna, ca varianta la Constanta. Sau chiar acolo mergi? Ca pentru o diferenta mica de bani, ar merita sa ai confortul de la clinica privata, in conditiile in care nasti prin cezariana. Natural eu as naste la Isis, fara discutii, in apa sau nu, nu conteaza. Dar repet, sunt multe variabile, iar timp ai, nu te panica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Olgutzika

Alexa, . Cu copilul, mai, ca singura mi-a cam trecut vremea . Tu mai poti singurica pe aici, fara sot?

Cris, am citit si eu de dimineata de scafandri disparuti . Tragic! Cat despre dilema ta...Poti naste natural si cu circulara de cordon, sa stii. Cu ce medic te simti mai confortabil? In care ai mai multa incredere? In plus, in 6 saptamani se mai pot schimba lucruri, nu trebuie sa iei o decizie repede, ai vreme sa mai cantaresti. Isis nu e o clinica scumpa, insa. Care sunt conditiile de la maternitatea de stat? Parca la Medgidia e o maternitate foarte buna, ca varianta la Constanta. Sau chiar acolo mergi? Ca pentru o diferenta mica de bani, ar merita sa ai confortul de la clinica privata, in conditiile in care nasti prin cezariana. Natural eu as naste la Isis, fara discutii, in apa sau nu, nu conteaza. Dar repet, sunt multe variabile, iar timp ai, nu te panica

La Cernavoda as naste la stat, e curat si frumos exact ca la Medgidia. Acolo este doctorul cu care ma simt cel mai in siguranta, Chazli Fawaz. La privat este o alta doctora, cu care ma inteleg bine, o cunosc de ani de zile, dar ca medic mi se pare superficiala plus ca sunt sigura ca nu ar face nimic ca sa ma ajute sa nasc natural din moment ce e fan cezariene. Eu as vrea sa nasc natural, in apa. Nu e de bani ca banii pentru nastere i-am pus de mult de-o parte. Numai ca nu vreau eu sa ii dau pe o cezariana la privat.
O sa mai discut cu doctora de la privat, dar mi-e teama ca tot la cezariana ajung. Macar cu Fawaz stiu ca fac cezariana numai daca este imperios necesar. Cam astea sunt dilemele.

Cris mami de Teodora si 32+ cu Sebastian Mihai
"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

Olgutzika merci pt link! Cand merg la dr de fam sa o intreb..Sper sa ne ajute ca cu doo pufice avem nevoie de dady acasa cat putem cel putin la inceput.

Lore ce faci ? Ce iti fac printesele? se misca? Ale mele isi schimba pozitia la greu-deci inca mai au loc! Astept cu nerabdare eco de maine sa vedem cat de grase sunt!

Gata plec la Targu de Paine.Sa vad ce bunatati gaseeesc!

sugubina 27+ cu Puficele

Mergi la inceput