Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (106)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

Ratusco nu gatesc tot timpu - tocma pt ca obosesc de zici ce-i asta..Acu ca is fara Pufi tre sa fac. Poate mierc fac ceva la cuptor cu dovlecei si cheese. Va zic cum a iesit.

Symo pt scutece am inteles ca se folosesc cam 8/zi..Calculeaza si tu. Tenx pt urari sper sa nu fie nervos. Vine mum cu mine.

sugubina 27+ cu Puficele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns heidy spune:

Multumesc pt ponturile cu carucioare.. M-am uitat pe net.. La Inglesina ne uitasem si noi, dar mi se pare cam greu si ma gandesc ca nu o sa pot sa il ridic cu bebe cu tot pe scari.

Mi-a placut Graco symbio din ce am vazut pe net si pare si mai usurel. Poate avem noroc si il gasim la Baby expo.. Daca nici acolo nu vom reusi sa ne hotaram, apoi nu stiu ce vom face..

Felicitari gospodinelor (sugubina, ratusca si celelalte)... sa treceti si pe la mine .. , nu de alta dar e prima zi de munca dupa concediu si la birou e cam haos.

28+ Tudor Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca83 spune:

symo ma uit la semnatura ta si nu-mi vine sa cred cat de putin mai ai
Abia astept sa ne povestesti cum va fi la nastere pt ca tu esti prima din odiseea noastra...

mie la sf lui octombrie imi desface firul...asa ca se poate intampla sa nasc in aceasi zi, daca domnul col se va deschide...
eu scutece de la huggies am vazut in kaufland.

29+ cu
si ingeras in ceruri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geniusamb spune:

buna burtici

raportam sfarsitul perfuziilor si o raceala enervanta

deasemenea schimbare de semnatura, am terminat S32 dam ceai de lamaie cu multa lamaie si zaharr brun ca nu ne place mierea

azi am facut pizza si am si mancat o felie cu un pahar miiiic de cola

joann, multa sanatate, rabdare si incredere ca bebelinele vor sta cumintele pana la termen

Joy, foarte frumoasa poza . FELICITARI

felicitari pentru schimbarea de semnatura

pupici

31+ mami de Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misticgirl spune:

Buna, burtici!
JoAnn, multa sanatate si rabdare sa stai in spital. Stiu ca e f greu, dar trebuie sa treci peste tot pt grasutele tale. Felicitari pt greutatea lor, mi se par f. mari pt varsta sarcinii
Symo, eu foloseam intre 6-8 scutece pe zi, depinde cat pipi facea si de cate ori se trezea, ca nu l-am trezit niciodata doar pt a-l schimba. De fiecare data cand se trezea il schimbam si il alaptam si seara baita
Felicitari burticilor care au schimbat semnatura si o zi fara contractii si dureri celor cu probleme!!!
Acum, legat de noi: eu si bebe suntem bine, la serviciu, miscator si jucaus baietelul meu . Dimineata l-am dus pe Nicholas la gradi, prima zi la grupa mare. Nu o sa ma credeti, insa am stat 25 minute la coada sa intru la cabinetul medical pt a lasa avizul medical, fara de care cica nu-i primea la gradi Am ajuns acasa cu o usoara durere de burtica, care a trecut repede si fara no-spa. Hmm, si sunt putin suparata pt ca acum are doua educatoare (una dim, una dupa-am)...el a avut 2 ani o singura educatoare, de care este f atasat. Saptamana aceasta este dimineata educatoarea cea noua, foarte tinerica si, la prima vedere, draguta.
Nu mi se pare normala aceasta schimbare, traumatizanta pt unii dintre colegii de grupa ai lui Nico, care plangeau de mama focului ca a plecat mami si nu e nici "dna Jeni". Spun asta pt ca educatoarea lor, cand nu e la grupa mare este la grupa mica, adica tot este in gradinita, dar o tura la grupa mica, o tura la grupa mare. Singura explicatie ar fi ca are experienta si probabil nu aveau decat educatoare f tinere pt grupa mica.
Imi cer scuze pt ca mi-am varsat oful aici, dar simteam nevoia sa ma descarc si stiu ca voi ma intelegeti

Claudia 30+ si Nicholas (25.11.04)
http://community.webshots.com/user/misticgirl

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lore1983 spune:

Buna ziua burtici harnice si burtici care se odihnesc!
JoAnn sa stai cumintitca si sa te odihnesti ca sa creasca fetitele mari!
Vroiam sa mai spun ceva, dar am uitat. A sunat telefonul si mi-a zburat din minte ce vroiam sa mai scriu.

25+ viitoare mami de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorin7774 spune:

intram si noi sa va salutam, dupa o absenta justificata : gata curatenia dupa zugravit (a iesit rosu cu roz pe placul tuturor locuitorilor din casa noastra ), am mai bifat o nunta in we si acum din nou la servici...

am vazut ca unele din voi numarati AMR-uri pana la nastere (MSymo - succes pentru deschizatoarea noastra de drumuri), eu numar pana la concediu - deci AMR 14 zile lucratoare !!!
in rest suntem bine, imi mentin constant atitudinea si aspectul de balena esuata, dor si spatele si simfiza intr-una si mergem inainte.

si sa ma vait si eu : azi dimineata nu mi-a primit copilul la gradinita ca nu erau gata analizele decat la ora 12...iar cei de la clinica au zis ca n-au crescut suficient culturile si ca n-au lucrat si in we - de parca alea nu cresteau in we ca n-au lucrat ei....ma rog....mi-am luat portia de nervi si mi-am pasat copilul la mama...deci, Misticgirl, te inteleg perfect.

aaa, si mi s-a stricat si masina de spalat si DVD-ul fiica-mii !
e 13 azi, nu ???

va pupacesc pe toate

unul special pentru JoAnn, sa stea bubulinele cuminti in burtica!

-----------------------------------------
LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA
cu ajutorul lui Dumnezeu
28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tigrutz spune:

Fetelor, va multumesc tuturor pt urarile frumoase de ieri si azi

Symo, copilul se schimba inainte de fiecare masa (evident nu este o regula, e in functie de moment, dar asa ca si punct de reper), asta inseamna ca daca mananaca la 3 ore, ar fi cam de 7-8 ori, pt ca sunt copii care noaptea mananca la 5 ore, deci sa zicem sar peste o masa.
Eu zic ca pt inceput, cel putin eu asa am sa fac, am sa cumpar doar un bax new born, ma voi orienta pe parcurs, asta pt ca nu stiu cu ce greutate se naste.

29 cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

am revenit si eu..am fost in herastrau cu fetele de anul trecut ..am stat "la iarba" in gradina japoneza..superba vremea pt parc ..dar cat am mers pe jos putin simteam ca mi se desfac toate oasele ...

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 31+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ral_eli spune:

m-am intors si eu de la plimbarea zilnica, combinata cu deviatie la banca sa platesc rata :(
symo de fiecare data cand iti vad semnatura ma trec fiorii. alte fete inca nu au curaj sa treaca la amr ?
eu parca sunt nebuna nu reusesc deloc sa ma adun si sa-mi pregatesc cuibul, sa ma programz pe la analize doct, bagajul de spital am inceput sa pun pe hartie si mi-am dat si termen de finalizare

29+

Mergi la inceput