Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (106)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eliza_cri spune:

ziua buna feti

profit si eu de entul lui vecina nitel cat sa va salut si sa va spun ca suntem bine azi m-am apucat de sapt 28 si sunt happy si cu un moral mai crescut decat pana acuma...sapt de vine trebuie sa merg la titrare si la toxo am emotii evident
apoi pe 22 sept am intalnire cu doca in care stabilim in mare ce mai este de facut si cum va fi daca totul va merge cum trebuie

ANA draga mea imi pare rau de evenimentul nefericit cu masina bine ca sunteti bine si bb si-a schimbat pozitia

JOANN sanatate multa iubita si sa ajungi cu bine la termenul dorit

sa stiti ca am citit pe sarita cum am putut pe unde am putut

in cl va dorim multa sanatate si sa ajungem cu bine la termen toate

sotul a inceput scoala uff e greu fara el il lua il plimba pe junior acuma mititelul sta si se uita dupa el din geam iti frange inima..si am scapat de pampers din punctul meu de vedere e o mare reusita

numai bine dragelor si promit ca atunci cand mai pot va mai anunt una alta

27+Antonia Stefania

mami de Ionut Pavel www.youtube.com/watch?v=hTdWNW140s8" target="_blank">iubire fara limite
si de gugulanul Dimitrie Gabriel 12.11.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vmadelain spune:

Citat:
citat din mesajul lui BraveGirl

Sugubina, ca sa-ti dai seama ce aeriana sunt, eu in cap imi puneam in bagaj azi noapte doapr pijama, prosop, papuci, chiloti si gel de dus ...noroc ca ai zis tu acum de vata, tifon, etc. Eu cd voi scrieti listele, sar peste mesaj, ca zic ca eu nasc la privat, ma duc doar cu gentuta de cosmetice. Sunt aeriana rau
Sa va zic ca data trecuta, cd am fost internata, m-am dus cu... NIMIC la mine? La Filantropia...s-au uitat alea la mine ca la urs. Ma inrosisem toata, dar plecasem asa speriata de acasa, ca nu m-am gandit la bagaj ...zici ca traiesc in alta lume. Am un singur neuron, si ala super obosit.
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria si 32+
POZE CU PRINTESA
BEBE2

Bravegilr sa mai treaca din starile prin care treci! Incearca sa stai putin calma, stiu ca e mai greu cu un copil in casa, respira adanc, si noteaza-ti ce vrei sa faci! Eu asa am inceput sa procedez, uit ft repede si ma enerveaza tare mult starea asta!
Sunt sigura ca o sa te descurci cu brio, si suna-ti dr sa intrebi ce faci cu durerile! Te inteleg perfect cu luat chestii de la targ, in magazine gen mall sunt tare scumpe lucrurile de care avem nevoie!

Pissi si Sugubina Ma alaturi si eu grupului cu barbatul plecat. Al meu va pleca joia asta in alta delegatie in Vietnam pt 2 saptamani! Data trecuta a fost aproape 2 luni, e venit pe 17 iulie,si acum pleaca iar, dar am impresia ca sapt astea 2 o sa mi se para extrem de lungi! Am devenit parca mai sensibila,eh, o sa vedem! Ma incurajez singura!

Madalina28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana_Mami spune:

Citat:
citat din mesajul lui amelia_ilie

Citat:
citat din mesajul lui ALEXA1985

Buna dimineata burtici.

Ma poate ajuta cineva care deja si-a pregatit bagajul cu o listuta ? Am scos lista care ati puso sapt trecuta, dar mi se par prea multe lucruri fata de lista data pe site-ul spitalului si cred ca va trebui sa mergem cu un camion..

30+

Si eu as cam avea nevoie de ajutor la listuta, ca nu ma descurc, plus ca sper sa si reusesc sa cumpar ce ne trebuie, macar asa, incet-incet.

26+

Pe prima pagina la "odiseea sarcinii in 40 de sapt" este un subiect cu vreo 25 de pagini "Bagajul de spital"...sunt vreo 2 listute interesante.
eu asa mi l-am facut

Fericita 32+ Raisa Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanast spune:

Cu riscul de a fi offtopic, m-a lasat bona fetitei mele balta. Stiti cumva pe cineva pe care sa ma pot baza, dispus sa se angajeze ca bona?
Multumesc.

28+ si mami de Irina (10.02.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rala spune:

Salutare fetele! Am revenit si noi din concedii, n-a fost foarte lung dar a fost placut ultimul concediu in doi. Asa cum l-am gandit am dormit, ne-am plimbat, am lenevit la soare... daca intr-o seara ar fi sunat postasul cu pensia zau ca nu m-as fi mirat. Vineri am fost si la control, Maia e bine, are (cica zice ecograful) 1.700 si e mai "mare" cu 4 zile, peste 2-3 saptamani avem si ultima morfofetala la iosup. Sper ca pana atunci sa se intoarca si cu capul in jos si sa ne lase sa ii vedem si fata ca de 9 saptamani incoace nici nu vrea sa auda de "poze".
Nici eu nu am facut niciun bagaj, zici ca sunt aeriana, nu reusesc sa organizez nimic. Domnul meu m-a amenintat ca nu-mi recunoaste copilul daca nu ma mobilizez sa hotarasc macar data pentru cununia civila, deci tre' sa ma mobilizez.
Multa bafta fetelor cu dureri/contractii, Miruna, JoAnn, tin pumnii sa stea bebelusii cat mai mult la cald.
Si pe restul va pup pe toate, fara exceptiune.

30+ cu viitoarea scorpioanca Maia
"Babies are such a nice way to start people."
-- Don Herold

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca83 spune:

se cunoaste ca a inceput scoala ..este asa liniste la noi...fetelor unde sunteti???

legat de bagajul pt spital eu il am pe jumatate..azi merg sa-mi cumpar comprese sterile, crema pt sani...restul le am...

beatrice tu pe unde esti?? nu te-am vazut azi

eu ma plictisesc pe aici... la toate

29+ cu
si ingeras in ceruri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

Io mai sunt paici-ma obosesc cu Puiu la Wok..Am calit toate cele separat in el si acu e randu la puiu de piept..Sunt cam rupta. Sa il termen odata gust si ma culc ca la 19 am eco~

sugubina 27+ cu Puficele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ukume24 spune:

Buna dragele mele,

Am revenit si noi dupa un weekend foarte foarte plin. Stiti ca ma plangeam sambata ca lUCA parca nu mia misca asa de mult? Paranoia de mine...ieri a miscat de numa si astazi la fel. Deci sunt happy ca bebe e bine.

dam si noi de baut ca astazi achimbam semnatura si intram oficila in trimestrul 3 .

Alexxiafelicitari pentru prenatal. Ai scapat ce iti pasa. Abia astept si eu sa va scriu ca e ultima zi de lucru. Deja nu mai am rabdare si ma dor toata cand stau atatea ore pe scaun. Dar au mai ramas 6 saptamani ca in ultima saptamana imi bag concediu de odihna.

JoHAnn ce ma bucur ca ne-ai scris. Ne-am facut mari griji pentru tine. Lasa ca la spital esti in siguranta, stail linistita in patut si da Dumnezeu si va fi bine. Sunt sigura ca mai stau bebelinele un pic la caldurica.

Corina imi paretare rau ca ai asemenea dureri. Nu ar trebui sa te duci la un control? chiar daca acum au disparut ma gandesc ca mai bine sa te vada medicul sa vada care e cauza si sa iti dea ceva.Ai grija nici sa n-o mai ridici pe pitica in brate ca nu ai voie sa ridici asa greutate .
Ioana imi pare rau de bona. din pacate eu din Cluj nu stiu pe nimeni dar poate te ajuta fetele.

Mult succes mamicilor si piticilor care au inceput scoala si gradinita astazi.

27+ Luca Stefan
S-a intamplat minunea mult asteptata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca83 spune:

Citat:
citat din mesajul lui sugubina

Io mai sunt paici-ma obosesc cu Puiu la Wok..Am calit toate cele separat in el si acu e randu la puiu de piept..Sunt cam rupta. Sa il termen odata gust si ma culc ca la 19 am eco~

sugubina 27+ cu Puficele

wow sugubina ce bunatati faci..mai ziceai de mine ca gatesc tot timpul..dar nici tu nu esti prea departe..

te asteptam cu vesti bune de la eco

29+ cu
si ingeras in ceruri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MSymo spune:

si de la noi.
Mult succes boboceilor si nu numai, tare emotionant trebuie sa fie!
Noi suntem bine, de fapt micuta Diana este ffff agitata, toata ziulica. Noaptea daca merg la pipi, imediat se trezeste si intra in actiune.
Astazi ne-am trezit si ne-am apucat de treaba: multe haine de calcat, apoi facem ordine in sifonier si dresingul de pe hol.
Joann, sunt alaturi de tine!
Sugubina bafta diseara la doctoras!
Spor la cumparaturi fetelor care pregatesc bagajul de spital!

Foloseste cineva scutece Huggies? Aveti idee unde se gasesc? Eu am fost la Real, Auchan, Carrefour....si nimic.
Cele care sunteti la al doilea bebe, ne puteti sfatui pe cele incepatoare, cam cate scutece sa luam new born, adica pana in 4,5 kg? Cate scutece folosim zilnic?

O zi buna tuturor!

Symo 33+ Diana Nicole
AMR 4 SAPTAMANI

Mergi la inceput