Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (106)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pissi78ro spune:

Salutare, ursoaicelor! Va scriu si eu dupa o pauza. Apropos pauza: stim ceva de Gabriela sau de Ana?
Jo_ann- sa iti dea Dumnezeu putere si sanatate.
Noi am facut sambata o petrecere la gratar, a fost frumos si cald. Am faut un Chocolate Royale Cheesecake care a iesit exat ca pe site si suuuuper bun.
Si eu sunt cuprinsa de panica pt ca sotul meu pleaca 1 saptamana in SUA. Am cele mai negre ganduri si cosmaruri, am inceput sa ma cert u el ca sa nu se mai duca etc. Stiu ca e irational, dar mi-e tare frica sa nu se intample ceva.
Va pup, mai citesc si continuu sa scriu.

P.S Am mai pus poze cu burta

25+ Roberta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Neata si de la noi!

Am supravietuit primei zi de scoala. Eu nu sunt foarte entuziasmata de felul meu de serbari, deschideri si inchideri de an etc. A fost ceva haotic, supra - aglomerat etc. Unde mai punem ca desi stau la 10 minute de scoala am facut 40 min. dus si 1 ora la intors . Deja ma gandesc sa stau in fata scolii ca e mai sigur

Ratusca intru sa inspectez pozicile

Onniex, super listuta. Completa si fara lucruri inutile. Multumim

Andreea, ai supravietuit?

MIRUNA cu Emanuel si bebe Iustin 31 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns heidy spune:

Si noi ne punem mari sperante pentru carut in Baby Expo. Pana nu le incerci.. asa pe internet, nu merge.
BraveGirl, ai grija de tine.
Pe noi ne-au invatat la cursurile de puericultura, ca daca simtim ca bebe e prea jos in burtica si ca ne apasa sa adoptam o pozitie de genul din link: genunchii departati, te sprijini pe palme si iti intinzi tot corpul, nu doar sprijinit pe maini...Din pacate nu am gasit exact poza exemplificativa. Si ... in acelasi timp sa faci Kegel : incordezi si numeri pana la 10 ... relaxezi si tot asa ..

http://www.rheumcare.ro/index.php/content/Gimnastica_scoala_spatelui/menutype/programe/menu/8/lang/ro

Sper sa te ajute.

28+ Tudor Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexxia_m spune:

'Neata burtici!
Joann, felicitari pt semnatura! Multa sanatate, sa ajungeti cat mai aproape de termen!
Onniex, multumim pentru lista si felicitari pt semnatura!

O zi perfecta si fara prea multe emotii pentru mamicile cu copii care incep scoala/gradinita!

Noi nu avem noutati, decat ca astazi ma duc sa-mi iau adeverinta de la servici si sa-mi bag concediul prenatal

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lore76 spune:

buna dimineata si de la noi
joann, felicitari pt semnatura, iti doresc ca fetele sa stea cuminti cat mai aproape de termen
si eu astept babyexpo pt carut si cat mai multe, dar acum nici nu mai stiu ce mai trebuie .....

Lore 26 + &

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Heidy, problema era ca eu nici sa misc piciorul nu puteam de dureri, simteam ca mi se desface simfiza...dc reuseam sa ma asez in genunghi, trebuiau sa ma ridice cu macaraua
Eu ziceam ca nu merg la Baby Expo, dar, dc gasesc pe cineva sa ma duca, mi-am facut o lista cat casa ...as merge mai mult pt ca am nevoie de lucruri de stat in casa si dormit pt Arianna, pe care nu le gasesc in mall...adica le gasesc la preturi astronomice. In plus speram sa vine cei de la Andykids, cu pantofi Ortopedia, dar nu i-am vazut pe lista expozantilor. si dc merg pt Arianna, am zis sa mai iau si cate ceva pt bubu. Vreau bouncer perfect orizontal si n-am vazut pe nicaieri. aveti idee de vreun model?

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria si 32+

POZE CU PRINTESA
BEBE2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sashenka_h spune:

neata ursoaice
am trimis si eu o listuta cu cele necesare pe adresa de gmail. este listuta care eu am folosit-o la iustin si sasha si sper sa va foloseasca si voua.
joi dimineata sunt si eu la baby expo ptr ultimele cumparaturi, nu asa mari ca ale voastre ptr ca noi avem multe dar abia astept.

va put si ne vedem mai incolo....tre sa ma bag in dulapurile copiilor!!

Mami Andreea 30 sapt cu+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vmadelain spune:

Buna Burtici,

Revin si eu dupa o absenta bine motivata, am fost groaznic cu raceala...de abia m-am putut ridica din pat, cu stari maxime de apatie si de rau! Acum sunt o idee mai bine, v-am recuperat, a fost activitate asa si asa, s-a vazut ca a fost wk!

JoAnn Imi pare rau ca trebuie sa treci din asa experienta, dar sa privim partea buna, ai parte de un medic caruia ii pasa si asa vei fi supravegheata constant si asiguri bebelinelor tale ingrijirea necesara! Nu te gandi ca nu rezisti 2 luni, gandeste la ce e mai bine,copilasele tale merita tot!

Tigrutz La multi ani cu intarziere , nu am reusit sa intru ieri, dar primeste te rog urari intarziate! Sa fii fericita tu impreuna cu familia ta, sa ai o sarcina cu bebe la termen, bebe mancacios si sanatos!

Ratusca, Pissi Aratati ft bine! Felicitari, aveti niste burticele tare mandre! Aveau dreptate fetele, ca sunt numai fete frumoase in odiseea noastra!

Joy felicitari pt concurs! Esti o mamica superba! Ideea cu soarele pe burtica mi s-a parut ft inspirata!

Miruna Te-ai lovit fix de sistemul nostru dezorganizat de invatamant, stiut de ani de zile! Sper ca ti-a trecut stresul, important e ca Emanuel e la scoala buna cu invatatoare interesata de copiii ei! La ce gauri de personal exista, si cati oameni necalificati sunt, e mare minune!

Sugubina Multumim de impresiile despre targul de paine, e bine ca ai povestit, sa stim pe viitor cum sa ne prezentam la asem evenimente! ma oftic ca tocmai chestiile sanatoase sunt asa scumpe si devin greu accesibile!

Heidy Eu cu sotul oscilam acum intre 2-3 carucioare, toate cam la acelasi nivel de pret! Toate sunt sistem travel cu landou, sport si scoica auto: Inglesina- Otutto Pram,trio Brevi Ovo sau cel de la Graco ca si Doura, Symbio. Sunt cam scumpicele, dar incercam sa vedem ce discounturi gasim si la targ sau ce mai gasim pe site-urile din afara, am fost sfatuiti sa incercam sa cautam firme care livreaza in Ro.

M-am lungit, asa ca de luni, ma duc sa mananc ceva, de cand cu raceala asta...mi-e greata de mancare, sa nu mai zic ca am inceput sa vars de saptamana trecuta, si mi-e si mai greu sa bag ceva in gura...

Va pup cu drag, si bafta multa tuturor copiilor de ursoaice, care au inceput azi scoala, sa fie un an plin de reusite!

Madalina28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

BraveGirl saracuta cu durerile..Sper ca acum esti mai bine. Ai dreptate tu cu bagaju-deja din luna a 7ea e bine sa il avem pregatit cat sa il luam si pac sa plecam. Io nu il am..Mai tre sa iau multe chestii (vata, tifon, halat inca o camase..vai cate sunt.)

pissi78ro te inteleg cu frica ca iti pleaca sotu! Pufescu e patru zile la Cluj si tot ma simt in parasenie..

Azi fac pui la wok! DEabia astept.

sugubina 27+ cu Puficele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Sugubina, ca sa-ti dai seama ce aeriana sunt, eu in cap imi puneam in bagaj azi noapte doapr pijama, prosop, papuci, chiloti si gel de dus ...noroc ca ai zis tu acum de vata, tifon, etc. Eu cd voi scrieti listele, sar peste mesaj, ca zic ca eu nasc la privat, ma duc doar cu gentuta de cosmetice. Sunt aeriana rau
Sa va zic ca data trecuta, cd am fost internata, m-am dus cu... NIMIC la mine? La Filantropia...s-au uitat alea la mine ca la urs. Ma inrosisem toata, dar plecasem asa speriata de acasa, ca nu m-am gandit la bagaj ...zici ca traiesc in alta lume. Am un singur neuron, si ala super obosit.

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria si 32+

POZE CU PRINTESA
BEBE2

Mergi la inceput