Rasfat dus la extrem...(2)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

si da, de acord; o ciocolata buna, de calitate e un "dulce" mult mai OK decat alte minuni de prin supermarket

Your heart is my piñata..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_b spune:

Citat:
citat din mesajul lui Noe

si da, de acord; o ciocolata buna, de calitate e un "dulce" mult mai OK decat alte minuni de prin supermarket

Noe, luv u4eva.

Chiar citesti pe aici? Aia cu ciocolata no-no ?

Noua generatie, Noe... Noua generatie.
Mult mai super, si mai mult superioara, mai superioara decit superioritatea superioara a majoritatii superioare. Diamond generation with no chocolatation. Word!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

Citat:
citat din mesajul lui daniela_b

Citat:

Noe, luv u4eva.

Chiar citesti pe aici? Aia cu ciocolata no-no ?

Noua generatie, Noe... Noua generatie.
Mult mai super, si mai mult superioara, mai superioara decit superioritatea superioara a majoritatii superioare. Diamond generation with no chocolatation. Word!

daniela, love u back
io citesc DC-ul la 3-4 zile, daca nu chiar mai des dar parca nu mai am energie sa scriu:)
ma mai mir si eu de una alta, mai ridic din umeri...adica nu stiu, pentru mine nu-i asa o mare tragedie sa mananc o inghetata cu Bia, cu extra topping de ce vrea ea din cand in cand sau sa facem impreuna clatite cu Nutella... Is bune si cu dulceata de la bunica, dar bunica (mea) nu mai e iar eu inca nu gasesc timp pt dulceturi oricat de mult as vrea si incerca

sper ca sunteti mari si frumosi si veselosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Citat:

mai, deci voi vorbiti serios? copiii vostri ( ma refer la cei mai mari de 2 -3 ani) nu au voie ciocolata, sare si mai ce? deloc???

ba da. a mea are 3 ani si are voie ciocolata. Nu-i cumpar prajiturele cu crema, gen Magura, nici chipsuri, dar dupa un an jumate are voie ceva ciocolata, nu seara, inainte de culcare

adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)
about Eva

secolul XX la subiectiv

Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Vad ca se insista asupra cicolatei. Exista pareri si pareri, ca de obiecei. Aici scrie ca se da numai dupa 2 ani http://www.desprecopii.com/info.asp?id=1145 , eu stiu ca nu se da copiilor sub 3 ani ciocolata.

Ioana, Rebeca (16.05.2004), Sara (17.04.2009) si 15+
Creste fata mica... Creste si minunea Rebeca
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/bebebeca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns accept92 spune:

As fi ipocrita sa pretind ca-mi pasa de cum isi hranesc altii copiii. Sigur, uneori rezultatele se vad de la o posta si tot nu consider ca e treaba mea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Citat:
citat din mesajul lui accept92

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

2. O imagine trista! Adica tu halesti si copilul se uita, da' stie ca "nu-i pt copii". Dar pentru cine e ciocolata? Si de ce nu e pentru copii? Adica copilul trebuie sa se infraneze si sa manance sanatos, dar adultul nu trebuie sa-si mai puna pofta-n cui, in numele acelorasi principii? Copilul, care e mai pofticios, sa se abtina, si eu, adult rational, sa nu???
E asa greu sa te abtii de la bere in momentul in care e copilul de fata?

Da draga mea, eu mananc si copilul se uita si stie ca ciocolata nu e pentru copii. Exact asa cum probabil tu iti bei cafeaua si copilul se uita si stie ca nu e pentru el. Daca nu este, bineinteles, ca poate in familia unora si cafeaua este pentru copii iar eu nu am nimic impotriva si nici nu le-as cere socoteala. Nu mi-am propus niciodata sa ma abtin de la nimic de teama copilului, n-as putea sa-ti spun daca e greu sau usor.

Vazand cum si-au pus mainile in sold unele doamne de pe aici ca de ce nu dau ciocolta copilului trag concluzia ca au un nivel de intelegere mult sub copilul meu de nici 3 ani.

Iarta-ma, dar pentru cine e ciocolata? Si de ce nu e pentru copii?

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3
SILUAN are dreptul la viata!

Mergi la inceput

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui ladyJ

Temperamentul nu trebuie confundat cu suferinta.Si aici apar cele mai multe confuzii, parintii zic ´´ah, are temperament puternic´´ dar poate copilul ala are o suferinta, o problema care-l apasa.

Sunt deacord. Corecteaza-ma daca gresesc dar uneori problema copilului este aceea ca nu i se satisface nevoia de autoritate. De ce sa nu vorbim si despre aceasta mare nevoie a copiilor?

Tu ai o nevoie de autoritate?

CRISTIAN (7.03.2009)
cioburi de viata in 3

Mergi la inceput

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui gmmm

Si cum codul genetic nu s-a schimbat brusc, insemana ca altceva s-a schimbat. Si nu e vorba de faptul ca furtunul de la masinile astea de spalat automatice sint mai greu de demontat.

Eu sunt convinsa ca avem mult prea mult timp liber. Cresterea copiilor nu trebuie sa fie o activitate in sine ci o parte fireasca a intregului ce inseamna viata. Si noi sa fim un model pentru copii prin ceea ce facem, sa facem treburi de oameni mari adica, si prin asta sa crestem in ochii lor. Daca nu ne admira, daca nu au senzatia aia de "WOOOOW!...ia uite ce stie mami/tati sa faca", nu vom reusi niciodata sa-i convingem. Multi parinti din ziua de azi s-au apucat de lopetele si masinute. Multe mame gatesc/spala si altele numai cand le dorm copiii. Parintele e un partener de joaca cu prea multe pretentii. Uitati-va putin in jur. O sa observati ca au probleme in a se intelege cu copiii in special acele mame ajutate de mamele lor. Cele care se descurca singure nu. Pai atunci cand bunica pune masa si strange si dupa nepoti si dupa mama acestora, copiii sunt de fapt in situatia de a fi frati cu parintii lor. Este normal sa nu le accepte autoritatea.

Citat:
citat din mesajul lui gmmm

Reactia parintelui joaca, bineinteles, un rol. La fel dupa cum inundatie nu inseamna doar apa multa, ci si albie insuficienta. Autoritatea aceea, care nu-i un tavan care te apasa ci o podea care te sustine.

Foarte fain!

Eu cred ca mai degraba e debusolat copilul, pentru ca mama si bunica au, de cele mai multe ori, principii contradictorii. Nu ca mama are prea mult timp liber. Nu cred ca are.

CRISTIAN (7.03.2009)
cioburi de viata in 3

Mergi la inceput

Accept, si eu cred ca integrarea copiilor in treburile casnice e o solutie buna. Pentru ca astea fac parte din viata si copilul incepe sa le perceapa ca pe activitati pur si simplu si nu ca pe corvezi. Dar asta nu exclude jucatul cu masinutele in parc si nici lopetelele. Pai in parc ce faceti?

CRISTIAN (7.03.2009)
cioburi de viata in 3

Mergi la inceput