Rasfat dus la extrem...(2)
Raspunsuri - Pagina 18
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Chuny/Chuny.jpg)
Chuny spune:
Zina, copilul tau nu e fericit si nu are o copilarie linistita. Voi sunteti incapabili sa-l cresteti fara ajutor, mama ta va tine locul pt ca voi sunteti prea ocupati sa va certati, sa va razbunati si sa tineti cu dintii unul de altul. Imi amintesc de subiectele deschise de tine, asta vara nici n-aveai curajul sa pleci cu copilul in concediu ...
Eu cred ca aici e cheia ... daca tot nu puteti fi impreuna tu cu sotul tau mai bine separati-va si oferiti o sansa copilului vostru ... sansa de a creste linistit cu parinti separati, dar senini. Timpul va trece prea repede, voi o sa va tot certati si va veti trezi intr-o zi langa un adult captiv ... acel adult e copilul vostru de acum.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
Zina spune:
Nu se termina acest circ ieftin..ca asta a devenit acest subiect.
Frumos Sibylle, deci sa inteleg ca parintii care sunt ajutati sunt incapabili de-as creste copiii, ceilalti sunt perfect normali, niste martiri. Nu pe degeaba, cunosc pe cineva care spune la toata lumea ca si-a crescut copiii singura si se autovictimizeaza, iar copiii au fost santajati emotionali de ea din aceasta cauza? Dar nu doresc deschiderea unui alt subiect de discutie, adica disputa mai bine zis.
ROG INCHIDEREA SUBIECTULUI!
![](images/user_woman.png)
a_alinta spune:
zina s-a comportat asa in fieare subiect pe care l-a deschis. ea nu accepta sfaturi, vrea lucruri concrete, care din pacate la varsta pustilor nostri nu exista. si nici in casnicia ei, dar asta e o alta poveste.
dar sybille este cea care are dreptate .
zana, pana se inchide subiectul, poate ai timp sa citesti la cabinetul de psihologie , topicul "copil captiv".
poate intelegi ceea ce faci tu acum cu pustiul tau
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Chuny/Chuny.jpg)
Chuny spune:
Zina, incearca sa te calmezi si sa citesti atent ce spun oamenii astia care-si pierd din timpul pretios pt a-ti raspunde.
Fii sincera cu tine si intreaba-te daca copilul tau e cu adevarat fericit ... daca are un tata bun ... daca mama lui nu e vesnic trista si preocupata de altele ... daca e normal ca bunica sa tina loc si de mama si de tata ...
Nu e vorba ca tu esti ajutata de mama ta, ci ca intri de-a dreptul in panica atunci cand trebuie sa te ocupi singura de el ... peste tot e sau mama sau bona. Asta vara erai super speriata ca trebuia sa faceti un concediu cu copilul ...
Eu nu pot sa-ti inchid subiectul. Iti urez sa gasesti calea cea buna ... drumul pe care esti acum nu e cel bun.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Laura25/Laura25.jpg)
Laura25 spune:
Zina, ca moderator al forumului, cunosc regulamentul. Si in regulament nu scrie nicaieri ca e obligatorie inchiderea subiectului la cererea autorului. Se practica de multe ori, dar nu e obligatoriu.
Oricum s-au spus destule. Depinde numai de tine daca reusesti sa treci peste incrancenarile personale si sa desprinzi macar cateva sfaturi utile relatiei tale cu copilul. Numai bine va doresc!
Si tu poti intinde o mana - Actiunea 3 sate
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me