Clopotei de ianuarie-februarie 2008 *271*

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Ellenuta, nu te descuraja, ramai ferma pe pozitie. O sa dureze ceva mai mult crizele, pt ca Anna ramane acasa si e mai greu sa priceapa de ce ea tb. sa plece. La Marc plansul si balamucul de dimineata a durat cca. 1 luna. Cine o duce? Ar fi indicat s-o duca tati.

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ellenuta

helloo

eu incep asa .. .. a fost groaznic azi .. de aseara a inceput sa planga ca ea nu vrea la gradi, ea vrea in parc la broscute. azi dimineata a facut un circ inainte sa plecam care s-a lasat cu vomitat , si-a aruncat lucrurile din rucsac, le-a bagat in dulap, la gradi iarasi tipete si urlete indiferent ce i-am spus si promis .. pana la urma a luat-o educatoarea. apoi, a sunat mama la asistenta medicala, e o cunostinta de-a ei, si i-a spus ca e in verva, se joaca cu copiii, era ok. Doamne .. sa vedem maine cum o scot din casa.

revin diseara caci tre' sa plec la vopsit ..

pupici

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
papa bun
bio bebe

Nasol.
Eu nu rezist la astfel de manifestari, sincer.
Andrei intr-o luna a plans doar o zi in felul asta , dimineata,la gradi, saptamana trecuta ( dupa mai bine de 20 de zile) si am plecat cu el acasa dupa 10 minute de plans.
Am facut pauza o zi (vineri) si l-am dus din nou luni si a intrat zambind.
Din cauza ca nu rezist eu am ales si varianta cu acomodare treptata, azi o ora, maine doua iar apoi program pana la 13.00.

Nu stiu daca e bine sau nu cum am facut eu insa chiar nu pot sa il stiu urland sau sa planga de acasa ca nu vrea, sa vomite etc, sa aiba cosmaruri noaptea.Consider ca nu se merita atata stres.

Multa bafta iti doresc si sa fie mai bine si mai usor.

O zi excelenta !
Lala.

Mr B si Mr A

My hobby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Mirikule drag, multumesc de incurajari! Da, vom gasi o solutie pana la urma. Astept un raspuns pana saptamana viitoare cel tarziu si sper sa fie pozitiv. Ar fi chiar minunat daca ar iesi la gradinita asta. :)
Cat despre venitul la Brux...daca invatam si franceza...mai stii?!

Elle, imi pare rau ca este acomodarea dificila la gradi. Eu am trait experienta asta cu Luca... 8 luni cat a mers la gradinita aceea a plans in fiecare dimineata, ba chiar incepea de seara sa planga atunci cand isi amintea. Dar nu am avut alta solutie.
Daca ai cum sa faci ce a sugerat Lala...ar fi ideal pentru Eva. Nu merita sa o stresezi atat de tare daca ai optiunea de a o tine doar pana la pranz, macar pana se acomodeaza. Sunt multi copii in grupa?
Eu la gradinita de stat la care am primit ieri raspuns ca ar primi-o, am aflat ca sunt 30 de copii in grupa mica! Ce-o fi acolo dimineata...nici nu vreau sa-mi inchipui!

Codruta, multa sanatate Alexiei! Din pacate racelile si virusii vin la pachet cu primii ani de colectivitate.

Roxanici, incearca sa intri si pe site-uri de-ale companiilor de recrutare. Au optinui de postare a CV-urilor si acolo sau trimite-le direct pe email. Nu stii de unde sare iepurele. Sau intra pe site-urile firmelor si trimite CV-uri la departamentele de HR. Mult succes!

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Ana, minunea mea iubita Luca, iubitul mamei drag!
Povestea nasterii Anei

Siluan, randunel de pe DC, are nevoie de ajutorul nostru pentru a trai! Nu-l refuzati!!

Mergi la inceput

Alina la Andrei sunt 34 de copii inscrisi
In luna asta insa mai mult de 16 nu au fost in nicio zi, nu stiu daca vor fi vreodata 34 insa si asa s-a plans enorm, avem o fetita care plange sfasietor din prima zi dimineata o vad, la pranz inainte de masa o vad din nou, dupa masa de pranz pana vine bunica tot plange. Si pland din ala cu lacrimi adevarate, mie mi se rupe sufletul. Incearca educatoarea zadarnic sa o impace, in 5 minute isi aduce aminte si o ia de la capat.
Eu as fi renuntat demult, sincer vorbind, faceam o pauza de cateva zile, incercam apoi treptat, nu as fi putut sa o stiu ca plange in halul ala zilnic.

O zi excelenta !
Lala.

Mr B si Mr A

My hobby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Lala, e bine cand ai alternative. Si eu am...o las la ai mei, la tara. Dar ma gandesc la parintii care nu au de ales... Ei saracii...ce sa faca? Sufera si ei, sufera si copiii...

Pana la urma, daca nu primesc un raspuns pozitiv de la gradinita asta (waldorf) o voi duce si eu pe Ana la gradinita de stat cu 30 de pici in grupa. Daca vad ca nu se acomodeaza...o duc la tara...n-am de ales. Dar sper sa iasa totusi treaba cu waldorful. Acolo sunt 5 fetite in grupa mica. Nu mai vorbesc de conditiile de acolo...as fi foarte fericita sa reusesc sa o duc acolo!

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Ana, minunea mea iubita Luca, iubitul mamei drag!
Povestea nasterii Anei

Siluan, randunel de pe DC, are nevoie de ajutorul nostru pentru a trai! Nu-l refuzati!!

Mergi la inceput

Alina, la noi e grupa cu program scurt, toti pleaca la ora 13.00 dupa masa de pranz si toti au o alternativa : bunici, bone, mamici.

Bafta multa cu Waldorf !Se va simti Ana bine acolo.

O zi excelenta !
Lala.

Mr B si Mr A

My hobby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Ciao fetele,

Helen, deci eu am retrait cosmarul din copilaria mea
Eu am stat 3 sapt, timp in care strigam dupa bunica-mea "de ce ma parasesti? vrei sa scapi de mine? ce rau ti-am facut?"
Si o educatoare ma tinea de manasi ma mangaia de cand ma lasa bunica-mea pana la 12:00 cand ma lua.
Nici eu n-as rezista sa imi planga; ideea LaleiD (cu acomodarea treptata) este super - am bagat-o la cap si de la anul, asa o sa fac; pt ca mie dak-mi plange, am luat-o acasa si acasa ramane pana la anul pregatitor.

Acum, e adevarat ca dak n-ai nici-o alta varianta , asta este ; dar mie tot brutal mi se pare modul de acomodare.

Alina la toti marii head-hunter-ii am CV-ul depus (am fost si la interviuri).
Acum, nu renunt, in fiecare saptamana am 'program' de cautat job-uri.

Vin si eu cu o intrebare: vreau s-o dezvat de pampers si noaptea; dar nu nimeresc momentul cand s-o pun la olita. Plus ca bea apa pana la ora 8:00pm.
Cum sa fac?

Multu

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Buburuza de 2 ani
Albume

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ginnette

Ciao fetele,

Vin si eu cu o intrebare: vreau s-o dezvat de pampers si noaptea; dar nu nimeresc momentul cand s-o pun la olita. Plus ca bea apa pana la ora 8:00pm.
Cum sa fac?

Multu

Buburuza de 2 ani
Albume

Pe Bogdan il puneam pe oala la 12.30-01.00. Atunci se umplea vezica lui. Se culca pe la 21.30 si inainte de a adormi bea obligatoriu o sticla de apa , 250 ml.
"Sportul" asta l-am facut cam un an ...
Daca uitam in mod sigur facea in pat pana la ora 02.00 si dormea lemn, nici nu simtea ca-i ud.

O zi excelenta !
Lala.

Mr B si Mr A

My hobby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lala_D

Citat:
citat din mesajul lui ginnette

Ciao fetele,

Cum sa fac?

Multu

Buburuza de 2 ani
Albume

Pe Bogdan il puneam pe oala la 12.30-01.00. Atunci se umplea vezica lui. Se culca pe la 21.30 si inainte de a adormi bea obligatoriu o sticla de apa , 250 ml.
"Sportul" asta l-am facut cam un an ...
Daca uitam in mod sigur facea in pat pana la ora 02.00 si dormea lemn, nici nu simtea ca-i ud.

O zi excelenta !
Lala.

Mr B si Mr A

My hobby

Am pus-o la 11:30, a facut putin si la 2:00 cand m-am dus la ea era 'inundatie'; si, evident ca dormea dusa (si eu la fel).
Tot asa si Adela, la 9:30 - max 9:45 e adormita.
Sa-ncerc la 12;30.

saru-mana

Buburuza de 2 ani
Albume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

ginette... de ce te preseaza cu pipi noaptea? renunta ea, nu trebuie dezvatata! mi se pare o barbarie si pt copil si pt parinte sa treziti copilul noaptea sa stea pe oala... e chiar asa de greu sa-i lasi inca pampers? cine va grabeste?

cu gradi... plansul si urletele, revin , chiar daca nu va place,s e rezolva de acasa. tot circul ala vine de la neincrederea in parinti. elle, las-o pe eva cu bunica la scoala, cu tati. e clar pt mine ca tu pui un plus de tensiune pe plecare cand stii ca trebuie sa mergeti. eva exploateaza si sincer si cu mana pe inima nu cred nici o secunda ca e chinuita. e poate nitel prea cautate in cornite casa iar la gradi educatoarea nu are tot timpul vostru. eu sunt de parere ca trebuie sa ramai pe pozitii. e ca si dormitul singur:daca te-ai hotarat mergi pana la capt. s-ar putea ca daca intrerupi sa tragi de doua ori atata ca acuma. cu vomatul...aici te compatimesc...

miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de sacha (08.01.2008) si de bebe jeremy (12.04.2010)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

Mergi la inceput