Clopotei de ianuarie-februarie 2008 *271*
Raspunsuri - Pagina 16
miky_mamica spune:
Ufffffffffff suntem pe pagina 2 .... unde sunteti fetelor???
Luni dimineata cand veneam aveam de citit si asa bine imi parea ca printre toate ferestrele deschise era si forumul ... si trageam cu ochiul la greu.
Stiu si ca intru destul de rar sa scriu dar totul e din lipsa de timp ... daca ar avea ziua 25 de ore ce bine ar fi ... in rest am avut programul destul de incarcat si ma pregatesc de si mai si ... cel putin vreo 2 sapt, asa ca ne-am incarcat weekendul acesta cu energie pozitiva la munte. Am urcat din Brasov pe Postavaru si Luca nu mai contenea sa povesteasca de telecabina, cum urca ea si ce fel de cabluri are ... i-a placut la nebunie si acum caut o jucarie ceva cu telecabina ...
Cu gradinita mai asteptam si noi pana in Noiembrie cred ... depinde si de timpul de afara ... daca o sa fie frumos cred ca mai bine o sa stea toata ziulica afara in curte la mama ... daca o sa fie mai urat si o sa ninga cred ca o sa-l duc la gradi. Mai astept si il pregatesc pentru mersul la gradinita.
va pup si abia astept sa am ce citi!!! Haideti fetelor scrieti ...povestiti-ne ...
miky_mamica spune:
Alina mi-au placut la nebunie statuile ... poate ne spui si noua din timp pe unde esti sa venim in vizita ...
Ellenuta spune:
salutare fetele
am dus=o si eu azi pe eva la gradi ptr prima data. a fost tare incantata, nu a plans deloc cand am plecat. insa, la ora pranzului a inceput sa planga ca ea vrea la mama ei, ca de ce nu vine mama ei. a luat-o educatoarea si a incantat-o si a uitat .. abia astept sa ma duc s-o iau sa-mi povesteasca ce si cum .. sper sa-i placa ..
am cateva pozute cu eva inainte de a pleca la gradi si doua din clasa ..
roli ce bine ca ii place piciului la gradinita. si sa stii ca e mare lucru ca sunt amandoi. eu mai mai de asteptat 2 ani ..
alinusa
te cred ca ti-e dor de papusica ta dar ei ii e mai bine la aer curat, in curte unde poate zburda all day long. cum stati cu emigrarea?? super treaba cu statuile!
grati sper la renovat si smotru!! felicitari ptr dudu cel politicos si ozanica istetica!
micky cica o sa fie o iarna tare friguroasa .. prevad ca voi bate mallul cu anna si voi invata pe dinafara locul de joaca de la noriel ..
Elena, mami de
Eva Maria (14.01.2008) si
Anna Sophia (04.10.2009)
papa bun
bio bebe
Ellenuta spune:
ereena ti-ai luat aparat cu aerosoli??? si-a luat o prietena de-a mea un aparat laica cu ultrasunete. e f multumita de el. a costat 270 ron. eu i-am povestit ca trec tusea, mucii, mai repede cu aerosolii si si-a luat. baietul e tusea rau de 1 luna si dupa 1 sapt de aerosoli a scapat de tuse .. vrei s-o intreb ce model are exact?
ce nazdravanii mai face mateias? pup
Elena, mami de
Anna Sophia (04.10.2009)
papa bun
bio bebe
Lala_D spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ellenuta salutare fetele am dus=o si eu azi pe eva la gradi ptr prima data. a fost tare incantata, nu a plans deloc cand am plecat. insa, la ora pranzului a inceput sa planga ca ea vrea la mama ei, ca de ce nu vine mama ei. a luat-o educatoarea si a incantat-o si a uitat .. abia astept sa ma duc s-o iau sa-mi povesteasca ce si cum .. sper sa-i placa .. am cateva pozute cu eva inainte de a pleca la gradi si doua din clasa .. roli ce bine ca ii place piciului la gradinita. si sa stii ca e mare lucru ca sunt amandoi. eu mai mai de asteptat 2 ani .. alinusa te cred ca ti-e dor de papusica ta dar ei ii e mai bine la aer curat, in curte unde poate zburda all day long. cum stati cu emigrarea?? super treaba cu statuile!grati sper la renovat si smotru!! felicitari ptr dudu cel politicos si ozanica istetica! micky cica o sa fie o iarna tare friguroasa .. prevad ca voi bate mallul cu anna si voi invata pe dinafara locul de joaca de la noriel .. Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009) papa bun bio bebe |
Pupam fetita de gradinita

Sper sa-i placa si sa se duca de drag.E o frumoasa!
O zi excelenta !
Lala.
Mr B si
Mr A My hobby
alina023 spune:
Micky, Elle
ma bucur ca v-au placut statuile. O sa va anunt cand mai am...de fapt cand o sa mai merg eu, pentru ca statuile vor fi in fiecare weekend la metrou Unirii (cel putin teoretic asta este in plan).
Mai am o speranta cu gradinita Anei... dar trebuie sa mai astept o saptamana..poate doua, pana ma lamuresc. :)
Cu emigrarea stam...stam!
Asteptam sa primim invitatia la interviu, dar inca nu stim cand se va intampla asta. Este posibil sa fie in nov-dec sau in ian-feb. Inca nu se stie cand va fi urmatoarea sesiune de interviuri. Pana atunci ne luptam cu franceza (vorba vine...ca tragem de noi la greu ca sa mai deschidem cartea!
). Dar facem pregatire o data-de doua ori pe saptamana cu o profa! Si incercam sa stragem bani (pana acum avem exorbitanta suma de.....0$
dar suntem optimisti!
).
Roli, ce bine ca merg impreuna piticii la gradi! Sigur junior este mai relaxat pt ca-si stie fratiorul aproape! Tu cum mai esti? Ti-ai gasit job?
Elle, parca se face tot mai frumoasa Eva ta!! 
Pup!!!
Alina, mami de Ana Antonia
(06 Dec 2007) si Luca nazdravanul
(14 Feb 2003)
Ana, minunea mea iubita
Luca, iubitul mamei drag! 
Povestea nasterii Anei 
Siluan, randunel de pe DC, are nevoie de ajutorul nostru pentru a trai! Nu-l refuzati!!
Miutza spune:
Irlandeza, la multi ani si din partea mea! muuuulta sanatate, fericire si impliniri pe toate planurile! Scuze pt intarziere, dar sper ca primesti urari toata luna, da?
Am vazut poze cu Alexia, e superba si chiar tunsa asa scurt e foarte dulce. Ii ies ochii tare bine in evidenta. Are niste trasaturi dulci foc!
Elle, sper sa-i placa in continuare Evei la gradi! Fetele tale se fac tot mai frumoase si mai jucause, asa-i? Imi place tarcul Annei, il ai de Eva? Nu mai tin minte...
Noi tot la oferta 2 in 1, mai am vreo 4-5 saptamani. Ma doare rau de tot un sold cu tot cu picior si fesa, merg ca o rata accidentata si mi-e greu la fiecare pas, inclusiv cand dorm si trebuie sa-mi schimb pozitia in pat... Dar scap eu repejor!
Cred ca sapt viitoare o mutam pe Maya in locul nostru in sufragerie si noi ne mutam in patul ei, in dormitorul ei adica, sa se acomodeze cu schimbarea pana nasc. Prima schimbare majora a fost gradinita, acum va dormi in alta camera si apoi, dupa inca 3-4 saptamani va veni Ayana...speram sa nu simta ca ne izolam de ea daca noi vom dormi in camera cu bebe...Nici n-as vrea sa stric ce-am reusit pana acum (n-am dormit cu ea in pat si am lasat-o singura in camera de la 1,2 ani) si sa doarma cu unul din noi, vreau s-o las tot singura dar oare cum va percepe ea schimbarile astea? Uff... vom vedea... ne-om adapta din mers.
Va pup si va doresc numai bine!
Miutza , mami fericita de minune de fetitza scumpa si iubita Maya Ioana (25.01.2008) si
fericita in 21s+ cu a doua comoara, Ayana
Poze cu raza mea de soare
Noi 2+2 si restul lumii (b l o g)
Ellenuta spune:
deci .. a fost ok per total. a plans nitel dupa mine, insa, i-a trecut. a dormit, de mancat nu prea a mancat dar si acaasa face mofturi. am intrebat-o ce a mancat si mi-a spus ca de la ciorbita painica si de la friptura .. piureul .. e bine si asa. mi-a spus ca ciorbita de la gradi nu e buna, numai cea de acasa e buna .. oricum, a decretat ca mai merge si maine. 
alinus
eu va tin pumnii tare sa reusiti cu canada.
lala saru-mana, esti o draguta ca de obicei.
miutza am vazut-o pe maya la gradi .. Doamne ce frumoasa e!! sper sa fie acomodarea cu schimbarile cat mai lina si fara problemute. pupici
Elena, mami de
Anna Sophia (04.10.2009)
papa bun
bio bebe
Ellenuta spune:
neataaa
poftiti la 
!!!!
la noi a doua zi la gradi = JALE! a plans rau, ca ea vrea cu mami, ea vrea sa doarma cu mami ... offfffff .. am lasat-o plangand .. stau cu ochii pe telefon sa vedem daca suna doamna ..
Elena, mami de
Anna Sophia (04.10.2009)
papa bun
bio bebe
Lala_D spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ellenuta neataaa poftiti la ![]() !!!!la noi a doua zi la gradi = JALE! a plans rau, ca ea vrea cu mami, ea vrea sa doarma cu mami ... offfffff .. am lasat-o plangand .. stau cu ochii pe telefon sa vedem daca suna doamna .. Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009) papa bun bio bebe |
Off

O sa fie mai greu in urmatoarele zile deoarece constientizeaza ca nu a fost doar o vizita ci ceva ce se transforma in "zilnic".
Vrei musai program lung?
Ca daca nu-i musai o poti lua la 12 si ii va place mai mult asa, cu siguranta.
O zi excelenta !
Lala.
Mr B si
Mr A My hobby