Clopotei de ianuarie-februarie 2008 *271*
Raspunsuri - Pagina 15
roli25 spune:
La multi ani Irlandeza! Sa fii fericita si sanatoasa toata viata alaturi de familie!
Codruta si eu zic ca Miri, 2 schimbari deodata (gradi si camera ei) e mult. Va fi un pic mai dificil, dar nici nu-i bine sa mai dai inapoi. Si eu votez pt principiul "fiecare in patul lui". Eu una nu ma pot odihni cu vreun puradel prin pat.
Maine stam acasa pe motiv de educatoare bolnava la Andrei. Asa ca-l tin si pe Marc acasa, sa aiba cu cine se juca, sa nu-mi stea pe cap.
Roli mami de Andrei
(16 ianuarie 2008) si Marc
(9 iunie 2006)
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI
Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)
roli25 spune:
Si Andrei scapa pisu aproape in fiecare zi la gradi, desi acasa nu aveam accidente. Stiu ca asa facea si Marc. Sunt sigura ca e mai interesant sa se joace decat sa mearga la baie.
Roli mami de Andrei
(9 iunie 2006)
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI
Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)
Ioanact spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui roli25 Si Andrei scapa pisu aproape in fiecare zi la gradi, desi acasa nu aveam accidente. Stiu ca asa facea si Marc. Sunt sigura ca e mai interesant sa se joace decat sa mearga la baie. Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein) |
Buna!
Asa este! Cu timpul va invata sa nu se m scape..
Am avut si noi un incident ( singurul, deocamdata), dar are schimburi si o schimba si tot asa imi dau seama ca a facut.
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
JUSTINA (14 Aprilie 2010)MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
Ellenuta spune:
salutare zuzicile mele dragi si scumpe,
imi pare tare rau ca nu pot fi mai prezenta, insa, stau tare prost cu timpul .. astea mici ma solicita tare. sper sa fie bine eva si sa o pot duce la gradi de luni. deocamdata, tuseste si muceste si nu am cum s-o duc. anna e ok, inca nu a luat-o singurica in picioare .. merge tinuta de manute, insa, pe distante mici caci nu o tin gladiolele .. de mancat, mananca orice, insa, ii place tare sa-i dai sa manance din mana, nu cu lingurita .. azi de ex, a papat ciorbita de pui si apoi, cand ne-am asezat noi la masa, a mai mancat peste cu mamaliga si usturoi .. i-am dat chiar si din supica evei, facuta la furculita, si a halit fara probleme .. chiar nu stiu de ce ii mai blenduiesc ..
ashea .. pe mine, m-a fericit "problema" dupa aproape 3 ani jumate de lipsa .. noroc ca aveam niste tampoane ratacite prin baie .. ieri mi-a fost tare rau .. azi sunt ok ..
Marinela pentru ziua de ieri! sa fii sanatoasa si fericita!
miriku esti de admirat .. eu abia fac fata la doua, dar tu la 3 .. asa suntem noi facute .. cand credem ca am ajuns la limita limitelor, tot gasim putere sa mergem mai departe. sunt sigura ca va veni si soarele pe strada noastra, sa putem sa mai avem si grija de noi .. va pup dulce!!
ema super super arata paturile pe situl ala si accesoriile nu mai spun ..
.. din pacate, camera fetelor e tare mica si va tb sa le fac paturi suspendate, unul langa celalalt si jos birouri .. asta anul viitor. birou ii vom face numai evei, iar sub patul annei vom pune patul cu gratii pana mai creste ..
roxanici
ce mai face buburuzica?
laurici cum e la scoala?? hai mai intra si spune-ne despre nazdravanii tai, mai ales de scolarul dimi. 
alinus de plus vai ce mai faceti??
stancutza cand veniti voi la logopedie? poate ne vedem intr-o zi .. 
lala pupam gradinarul cu personalitate!!
Elena, mami de
Eva Maria (14.01.2008) si
Anna Sophia (04.10.2009)
papa bun
bio bebe
miri_mik spune:
elle! NU MAI BLENDUI! mah.... am ratat eu sau anna trebuie sa faca un an? sa-mi fie rushine ca nu-mi amintesc ziua. imi amintesc cand te-am sunat dupa, cand ieseam de la servici:) ptiu pe ea, deja un an... si tu.... esti o fericita ca atata amar de timp n-ai avut pb cu "ia o pauzarismele". of!
fetelor, azi sacha ( ca si ieri de altfel) s-a intors d ela scoala julit pe fata... ars, practic, de la o cazatura. s-a dat pe tobogan cu capul in jos si a aterizat si ieri ca si azi, in nas... ieri nimeni n-a vazut nimic! nici macar educatoarea n-a vazut ca e julit. azi m-am zbarlit! aveam biletel in caiet. dar... daca tot au supraveghetor... nu puteau sa-l opreasca???????? (am pus o poza pe fb)
miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de sacha (08.01.2008) si de bebe jeremy (12.04.2010)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
Ellenuta spune:
miriku daaa ... e aproape de 1 an .. mai are 2 sapatamani si rupem turta ..
Elena, mami de
Eva Maria (14.01.2008) si
Anna Sophia (04.10.2009)
papa bun
bio bebe
alina023 spune:
Buna fetelor!!
Ma mai primiti dupa indelungata absenta? ![]()
Sincer...am tot evitat sa intru pe aici pentru ca ma roade tare cand citesc despre clopotei iar eu o am in continuare pe Ana la ai mei. Mi-e dor tare de ea!! Am avut-o acasa doar doua saptamani cat am fost eu in concediu si apoi a trebuit sa o duc iar la tara. Nu am reusit sa gasesc loc la gradinita de stat cu program prelungit (una care sa fie in zona noastra) si sufar tare din cauza ca nu o am acasa pe micuta mea. La o gradinita mai departe nu o pot duce pt ca in curand raman fara masina (am gasit cumparator...nu va spun cu cati bani raman ca ma ia plansul...dar macar scap de rate).
Acestea fiind lamentarile, trec si la lucrurile bune, cum ar fi teatrul.
Avem reprezentatii de statui vii in fiecare weekend (in diverse locuri din Bucuresti, dar mai ales la metrou). Ma puteti vedea aici in weekendul trecut
: http://fotojurnalmasca.wordpress.com/2010/09/19/rotund-sambata-18-septembrie/
Dar pentru ca mai am lamentari si la capitolul teatru...sufar ingrozitor pentru ca m-au chemat sa intru intr-un spectacol, dar nu pot din cauza de repetitii in cursul zilei (iar eu sunt la serviciu). (mai am multe??
)
Cred ca e mai bine sa ma opresc aici... Nu sunt in stare sa scriu lucruri prea vesele ... Va pup! 
Alina, mami de Ana Antonia
(06 Dec 2007) si Luca nazdravanul
(14 Feb 2003)
Ana, minunea mea iubita
Luca, iubitul mamei drag! 
Povestea nasterii Anei 
Siluan, randunel de pe DC, are nevoie de ajutorul nostru pentru a trai! Nu-l refuzati!!
irlandeza spune:
Multumesc fetelor pt. urari.
BAZAR GENERAL - hainute, jucarii
ALEXIA - poze noi
www.curcubeucuochialbastri.blogspot.com/" target="_blank">curcubeu cu ochi albastri - blog
Printesa noastra a crescut !!!03.IAN.2008
roli25 spune:
Neata,
daca nimeni nu mai intra pe aici, va invit eu la o cafea.
Eu sunt multumita ca piciu' s-a adaptat neasteptat de rapid cu gradi. Dimineata plangea care mai de care, iar el s-a dus singur la o masuta libera. A venit doamna, l-a intrebat de ce sta singur si l-a invitat la o masuta unde nu se plangea. S-a conformat fara comentarii. E mare lucru ca merge impreuna cu frate-sau si ca se intalneste cu el cand ii scoate afara. Si ma bucur ca ii scoate de 2 ori pe zi sa se bucure de ultimele zile calduroase.
Roli mami de Andrei
(9 iunie 2006)
BAIETII MEI IUBITI
grati.ela spune:
salutare-n miez de zi!
noi suntem intr-un mare tambalau cu renovatul. Pe 15 oct se termina si intru la shmotu...cred ca la 1 noiembrie sunt gata!
Dudu e un vorbaret si un "educat"...spune saru'mana mami, buna dimineata, cu placere, sanatate - toate la momentul potrivit. A inceput sa se joace si cu copiii prin parc iar de mancat mai e o problema. Nu prea pune pe el insa. Ozi a reinceput inotul...anul acesta renuntam la meditatiile la engl si franceza si ramane doar cu germana...si-a manifestat insa dorinta sa....lucreze din Gazeta Matematica
va pup pe toate!