Clopotei de ianuarie-februarie 2008 *271*
Raspunsuri - Pagina 14
doniro spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui roli25 A, si mai am una...m-a terminat Marc cu pipi noaptea. Azi noapte a facut de 2 ori. Si nu se trezeste . Cand s-a dus sotul sa-l puna la pipi era deja ud tot patul si el dormea bine merci in balta, iar dimineata cand s-a trezit miorlaia ca a facut pipi in pat. A avut o perioada cand nu mai facea, dar de cateva nopti m-a terminat.Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4 BAIETII MEI IUBITI Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein) |
Roli, eu stii cum fac cu Daria? (care e de aceeasi varsta cu Marc) O scol dupa vreo 2 ore dupa ce adoarme, pt ca atunci e vezica plina. Pana dimineata nu mai face, pt ca, evident, nu mai bea si nu mai umple vezica. Daca intr-o zi bea mai multe lichide, o trezesc dupa o ora jumate, 2, si din nou pe la 3-4 dimineata. Mentionez ca la Daria am scapat de Pampers cand avea 4 ani (!!!) dupa tratament, iar Victor a scapat singur la 2 ani si cateva luni...
Roxana, mami de
Ioana Daria (3 jul 2006) si
Victor Mihai (8 ian 2008)
miri_mik spune:
telegrafic:
roli, eu stiu ce e in capul lor: isi exploreaza corpul, il gusta, si-l insusesc la propriu. ce noua ni e pare aberant, lor li se pare amuzant. orishicum... tot vreau sa-l dezvat!
cu pipi: daca el nu se trezeste noapte, nbu-l trezi tu! pune o aleza si gata! sunt convinsa ca e un episod trecator legat de adaptarea la gradi. fara panica. fa-ti tie ziua mai usoara, dar nu-l sacai noaptea.
miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de sacha (08.01.2008) si de bebe jeremy (12.04.2010)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
ceska777 spune:
Doniro,
pentru ce a facut Daria tratamentul? N-am inteles legatura cu pampersul de care nici noi nu scapam. Nu vrea la olita, la wc pe reductor nici atat si nu vreau sa il fortez sa il inversunez si mai mult impotriva ideii. O sa le pun pe educatoare sa vedem daca dus la wc acolo, prinde "gust"...
Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Blogu` nostru
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
irlandeza spune:
Intrasem sa va ofer o felie de tort si un pahar de sampanie, pt. cine serveste ( eu sunt bocna de racita
), dar nu prea mai am cui.........
BAZAR GENERAL - hainute, jucarii
ALEXIA - poze noi
www.curcubeucuochialbastri.blogspot.com/" target="_blank">curcubeu cu ochi albastri - blog
Printesa noastra a crescut !!!03.IAN.2008
Ioanact spune:
| citat din mesajul lui irlandeza Intrasem sa va ofer o felie de tort si un pahar de sampanie, pt. cine serveste ( eu sunt bocna de racita ), dar nu prea mai am cui.........BAZAR GENERAL - hainute, jucarii ALEXIA - poze noi www.curcubeucuochialbastri.blogspot.com/" target="_blank">curcubeu cu ochi albastri - blog Printesa noastra a crescut !!!03.IAN.2008 |
Buna dimineata!
Multumim pt tort si sampanie!
LA MULTI ANI! Multa sanatate si fericire, iti dorim!
(scuze pt intarziere)Insanatosire grabnica.
Azi am dus-o pe Ioana la gradinita..m tuseste un pic si m are si mucisori..dar e m bine (nu face febra..etc)
Cand am ajuns la gradinita, tuseau care m de care..asa ca, daca se simte bine o duc, chiar daca tuseste.
A fost cam maraita dimineata (cu toate ca vroia la gradinita), probabil ca am trezit-o. A luat-o ingrijitoarea sa-i distraga atentia ca sa pot sa plec..e bine ca nu plange dupa aia.
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
JUSTINA (14 Aprilie 2010)MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
codrutaa spune:
Buna dimineata si de la noi.
Vesti: Am inceput de luni gradinita. Surprinzator de bine, fara plans, fara proteste. Ieri , la plecare, educatoarea i-a spus ca o iubeste pentru ca e foarte cuminte si o asteapta si a doua zi. Pe drum mi-a spus ca o iubeste si pe educatoare (dupa ce ne-a enumerat pe toti.. parinti, bunici unchi si matusi
)Semn bun. Dar sa nu zicem hop....
Alt hop pe care l-am sarit doar de jumatate e trecerea in camera ei. Nu stiu daca a fost chiar momentul potrivit , dar am profitat de faptul ca a revenit acasa de la bunici si am culcat-o in camera ei, in pat mare. I-am aratat ca aici asa se doarme, mami cu tati in dormitor si ea in camera ei. A inteles, seara adoarme (cu mine langa ea ) dar noaptea se trezeste si vine intre noi. As vrea un sfat in privinta asta. Sa o tot duc inapoi la ea in pat, sau sa o las intre noi o vreme? Voi ce credeti? Eu inca mai sper ca va fi destul de obosita de la gradi incat sa doarma toata noaptea...
Am vazut-o si eu pe Alexia de Irlandeza. E intr-adevar superba. Cum e cu familia reunita?
Miri, ti-am mai spus cat te admir? Mie mi se pare tare greu cu o singura bucata copil, d-apoi cu trei? Nu apuci sa recuperezi un pic de somn cat sunt piticii pe la scoli/gradinite?
Gatta, ah, cum te inteleg... si ce de shmotru am mai facut si eu inainte de a o aduce pe Alexia, sa imi treaca timpul si sa fie totul perfect pe cand vine acasa.... si ce zadarnic a fost...![]()
Ioanact, sanatate!
Roli, cum sunt picii? Chiar a recidivat boala sau o fi fost un episod trecator?
LalaD cum sa fie smirna un copil de nici trei ani? Si cum sa reproseze asta tocmai o educatoare? Daca reusesti sa gestionezi tu situatia se presupune ca ea care e pregatita pentru asta si platita ar trebui sa o faca de zece ori mai bine.
Si eu am avut parte de niste strambaturi ca Alexia a facut pipi in somn in prima zi de program prelungit (marti). Incerc sa nu le bag in seama. Acum m-au pus sa-i duc pampers la somn. M-am conformat, desi sunt convinsa ca a fost doar un accident.
Lala 20, imi pare rau ca si Bia e bolnavioara. Iar tu cum de esti fara serviciu? Mi se parea din posturile tale ca s-a rezolvat problema serviciului... Iti tin pumnii sa gasesti rapid altceva mai bun.
codrutaa spune:
| citat din mesajul lui irlandeza Intrasem sa va ofer o felie de tort si un pahar de sampanie, pt. cine serveste ( eu sunt bocna de racita ), dar nu prea mai am cui.........BAZAR GENERAL - hainute, jucarii ALEXIA - poze noi www.curcubeucuochialbastri.blogspot.com/" target="_blank">curcubeu cu ochi albastri - blog Printesa noastra a crescut !!!03.IAN.2008 |
Eu servesc cu drag si tort si sampanie (desi sunt in timpul serviciului)! La multi ani cu sanatate alaturi de cei dragi!
miri_mik spune:
rushinica sa-mi fie la degete!
La multi ani, irlandeza! multi si insoriti alaturi de domnisoara carlionts! mie imi place sa-i spun patricia. nu e un nume comun (nu in be, desi in irlanda ma gandesc ca sfantul patrick a inspirat multi parinti)pupici mari si tine tortul departe d emine ca-l devorez!
codrutaa... felicitari pt gradi! 1. nu te mira ca s eintampla accidente, gradinita de frumoasa si aventuroasa... n-au ei vreme mereu de toaleta. 2. momentul mersului la gradi nu trebuia sa coincida cu mutatul in camera. marile evenimente s eplanifica din timp. acu e facuta, las-o asa. 3. scriu cu rosu: du-o constant la ea in pat! nu o lasa sa se obisnuiasca sa v ainvadeze ca se duce dreaq si somnul vostru (chiar daca acu e dragut sa va viziteze) si echilibrul ei psihic. nu tu trebuie s-o duci in patul ei cand vine la voi ci tata. nu sta langa ea pana adoarme. gaseste un ritual, un subterfugiu sa adoarma singura. somnul e personal, nu ii trebuie martori. lasa-i eventual usa de la camera deschisa, asta ii va da impresia ca desi e in pat nu e exclusa din viata familiala.
tu stii ca eu sunt adepta "fiecare in patul lui" si in camera lui. si mereu am sa sustin directia asta. dar orice decizie iei trebuie sa fie in armonie cu dinamica voastra familiala. tu stii cel mai bine ce se potriveste cu voi:)
PS. nu prea apuc sa dorm nici noaptea calumea, da' vorba lu' maica-mea: ce te asteptai? sa ii faci direct mari si ascultatori?
miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de sacha (08.01.2008) si de bebe jeremy (12.04.2010)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
codrutaa spune:
Miri, e drept ce zici tu. Si eu zic ca trebuie facute pe rand, dar nici nu am vrut sa ratez momentul revenirii acasa. Cum nu a fost de cateva luni, orice pat ar fi fost nou. Acu, cum zici tu, e buna facut. O sa il mobilizez pe tata-so s-o hasaie noaptea la ea in pat. Multumesc pentru sfaturi!
Uneori e asa greu de respectat regulile...
LaLa_20 spune:
Codruta...
...felicitari pentru felul in care a-ti inceput gradinita...sa speram sa o tineti tot asa...
In legatura cu serviciul...da imi gasisem ceva,dar am renuntat...ca nu se plia pe nevoiele mele...eu nu fac compromisuri pentru bani,timpul petrecut cu printesa mea e cel mai important...deci probabil ca va dura pana ce v-oi gasi ceva cu program cum imi doresc eu...dar pentru prima data sunt optimista...si tocmai pe criza asta m-a apucat si pe mine optimismul...![]()
Laura,mamica de minune Bianca...sau doua suflete roz
Adevaratul camin nu este cladit cu mainile, ci cu inima.
Speranta este ea insasi un soi de fericire si ,poate, principala fericire pe care aceasta lume o ofera.

(16 ianuarie 2008) si Marc
(9 iunie 2006)