Clopotei de ianuarie-februarie 2008 *271*
Raspunsuri - Pagina 11
irlandeza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miri_mik 409, 505, 515, 512, 543! deci... e o frumoasa de pici! dar mami, cu mana pe inima, n-o mai tunde scurt! cand vad buclitsele alea care se straduie sa se incarliontseze.... vai, mi se rupe sufletul ca nu le lasi sa creasca:) miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de sacha (08.01.2008) si de bebe jeremy (12.04.2010) Povestea pseudo-nasterii Povestea nasterii |
Ma conformez, sa traiti !!! Ai sta mai bine asa, nu ?Dar mai am si o mama care ma toaca la cap cateodata. Dar acum, am ramas doar in 3, deci v-a avea parul mai lung.
BAZAR GENERAL - hainute, jucarii
www.curcubeucuochialbastri.blogspot.com/" target="_blank">curcubeu cu ochi albastri - blog
Printesa noastra a crescut !!!03.IAN.2008
irlandeza spune:
Gatta cred ca te-ai lamurit pana acum de ce i-am taiat parul.Sper doar sa pot sa o piaptan, pt. ca nu ma lasa, se ciufuleste inapoi.
www.curcubeucuochialbastri.blogspot.com/" target="_blank">curcubeu cu ochi albastri - blog
irlandeza spune:
Ioanact sa va treaca raceala repede. A fost Alexia de 2 sapt. si acum sunt eu, dar rau de tot. E tare naspa....
Si acum ca am monopolizat pagina plec la culcare ca e 00:20 si la 7:30 sunt sus. Noapte buna va doresc.
doniro spune:
Buna dimineata! Iar am avut o noapte zbuciumata. Daria tuseste de o luna de m-a capiat. Am tot fost la pediatru si la alergolog, face tratament dar e apa de ploaie, ea tot tuseste. Nu e din plamani sa ma ingrijorez, dar nu ii trece odata... I-am luat si sirop de tuse naturist, tot degeaba; miere, ceai... nimic!.
Vreau sa o duc la un pneumolog de copii. Stiti vreunul bun?
In plus, Victor a facut temperatura (nu mare, 37.5, dar la mana mi s-a parut ca frige mai rau de atat), si avea un pic nasul infundat, a tusit si el un pic ... L-am dus la cresa, pt ca dimineata era bine, dar o sa sun sa vad cum e.
Incepe iar distractia cu raceli si alte alea .
Multumesc pentru raspunsuri ref Vigantol; o sa le dau pana ajung iar la pediatru sa ma lamuresc.
Va pup!
P.S. Vreun sirop de tuse minune stiti?
Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si Victor Mihai (8 ian 2008)
Lala_D spune:
citat din mesajul lui doniro P.S. Vreun sirop de tuse minune stiti? Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si Victor Mihai (8 ian 2008) |
http://www.efarma.ro/products.php?id=749
Erdomed suspensie orala
La noi asta a functionat mereu cel mai bine. Dar are un gust infect!
O zi excelenta !
Lala.
Mr B si Mr A
My hobby
ginnette spune:
citat din mesajul lui doniro Vreau sa o duc la un pneumolog de copii. Stiti vreunul bun? Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si Victor Mihai (8 ian 2008) |
Dr. Mihai Craiu - IOMC
Prietena mea are baietelul cu astm si in plus, face to felul de chestii la plamani (raceli, bronsite) si merge la el.
Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Buburuza de 2 ani
Albume
ginnette spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Lala_D
http://www.efarma.ro/products.php?id=749 Erdomed suspensie orala La noi asta a functionat mereu cel mai bine. Dar are un gust infect! O zi excelenta ! Lala. Mr B si Mr A My hobby |
Subscriu - minunat ca eficacitate dar zici ca bei creta pisata (park este bariu de pe vremuri, dak stiti )
Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Buburuza de 2 ani
Albume
Lala_D spune:
Gradinarul meu s-a acomodat atat de bine la gradi incat a inceput cu manifestari de personalitate , ca acasa
Mai precis cum nu-i convine ceva tranteste jucaria, i-a strigat educatoarei "taci" cand il certa si a avut si tentativa sa ii dea un picior unui pici ce i-a luat jucaria din mana , baga din jucarii in gura etc
Nice...
Nu-l afecteaza ca il trimite doamna pe scaunel, sta si bodogane de acolo.
Ceva sfaturi?
Ca s-a uitat urat doamna la mine azi, cred ca se vedea ca imi vine sa zambesc cand mi s-a plans
PS : mi se pare mie sau sunt dusa cu pluta , pe bune, la nici 3 ani nu-i normal sa faca asa sau ar trebui sa fie un sfant, cuminte si obedient ?
Nu de alta dar nici Bogdan nu a fost vreun model de cumintenie doar ca el verbaliza mult.Si este evident ca Andrei e mult mai "rasfatat" decat juniorul la varsta lui.
O zi excelenta !
Lala.
Mr B si Mr A
My hobby
doniro spune:
Multumesc de sfaturi, fetelor. O sa incerc si Erdomed, pt ca Daria e atat de obisnuita cu medicamentele, incat le ia pe toate, saracuta...
In alta ordine de idei, Victor are 2 zile in care nu a plans deloc cand l-am lasat la cresa, nu imi venea sa cred azi ca e atat de cuminte.
Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si Victor Mihai (8 ian 2008)
roli25 spune:
Bravo Victor! Sanatate Dariei!
Pe mine Andrei ma ameninta in fiecare dimineata acasa: "mami cand ajung la gupa mea o sa pang" , dar nu plange si se duce cuminte la doamna.
Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI
Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)