Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (6)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Citat:
citat din mesajul lui giorgia23

Mai fetelor nu va mai plangeti de kg ca o sa le dati jos si o sa fiti cele mai sexy mamici cu cei mai frumosi delfinasi...eu m/am cantarit sapt trecuta si aveam 50kg...mai am de dat 2 si revin la kg de inainte...cred ca cele 2 kg sunt la burtica ca in rest mie imi vin toate hainele de inainte

GEO, mami de gogosica ANTONIA MARIA (24.06.2010)
poze

Beavos la mine blugii nu mai intra de la genunchi in sus, haina de piele nu o mai pot incheia, rochitele de vara nu ma incap la bust, mi-a disparut talia

http://community.webshots.com/user/Dragaica

Mamica fericita de leuti minunati Tudor Sébastian si Félix Alexandru 10.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Burtica scade vazand cu ochii, lasa ca nu stau kg scai de noi, fug ele cand vad ce strumfi viteji avem

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
http://picasaweb.google.com/105983476653273704176/DropBox?authkey=Gv1sRgCIDxyIOkx-zrPw#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

mai,dar lumea are impresia ca nasti azi si maine se desumfla burta ca balonul !
si pe mine ma tot intrebau,la 2 saptamani de la nastere,de ce inca am burta.

CRISPO,ca sa te consolez:nu e nici unpacat ce ai facut,ca l-ai luat cu tine,pt ca tot aia e ce faceai mai inainte,sa stai sa il tii de mana langa patut.ideea e sa doarma in patut si tu in patul tau,daca se poate.nu el in patut si tu pe jos,lagandul ca asa e corect,doar in brate sa nu fie.ca tot aia e,tot dependenta se creeaza si asa!
deci,daca nu se `poate si nu se poate,la varsta asta nu erasfat,ii doare ceva,si desi pare incredibil cum tac ei imediat ce ii iei in brate,e adevarat pt ca schimbarea posturii le ia durerea.
ati observat toate mamicile ca si in brate plang pana le gasim pozitia "nedureroasa".
in general statul la orizontala le provoaca durerile de burta.pe cand statul "cocosat","inghesuit",ii calmeaza.caldura mamei,etc..sunt multe la mijloc.deci nu e rasfat deloc.!!
asa ca,daca vezi ca nu doarme ,decat sa stai cu el de mana si sa nu dormi nici tu,ca nu faci nici o afacere asa,mai bine il iei pe burta ta !cand vor trece colicii,or sa se potoleasca.
cand adoarme,cand te mai trezesti,dupa o ora doua..cand poti,mai incerci sa il pui usor in patut.daca se poate.daca nu,iar la loc.ideea e sa nu renunti nici intr-o parte nici in cealalta.adica nici NUMAI patut,dar nici NUMAI patultau.incerci mereu sa il pui la loc,asa se invata el ca acolo ii e locul.cand nu il doare nimic,ai sa vezi ca sta.cand il doare,mai bine il iei decat sa te chinui si tu.

RODICA,o fi fost vreun virusel la tine...sper sa nu ia si restul casei.ce baza ai pe Maria !mai rari copii asa responsabili! felicitari!

MICHElle vai ce frumoasa e rochiaaaaaaa!! superba ! abia astept sa o vad pe tine ! imi place rrrau ! cat a costat?

ADRIANA sigur e dinte???

OANA am vazut pozele cu frumosul !!!

VICtO-Sofia nu e geloasa,e protectoare cu fratiorul .Andres il iubeste si el dar a fost un pic,mai mult pe mine,de necaz probabil ca a ramas fara mine cand am plecat la spital.a avut asa ceva accese,plus ca e mai rebel in ultima vvreme,dar ii trece in timp.pe Miguel il iubesc amandoi de se topesc,le e frica sa nu cumva sa nu il mai gaseasca ,nu stiu de ce,probabil pt ca le spune cam toata lumea aceeasi placa " il iau la mine pe Miguel"-au boala grea cei din jur cu replica asta minunata la copii...Daca pleaca ei cu tati,cand vin intreaba imediat de el si il cauta prin casa,apoi il pupa de il albesc.se spala pe maini fara sa mai faca figuri,cand le spun ca altfel nu pun mana pe bebe.cum il aud ca zice "oa" sar repede:mami,plange Miguel! Andres ii zice "ighel".noaptea ii mai trezeste cu plansul si Sofia incepe sa ii cante,eu ii zic sa taca ea nimic..Andres apare si el din camera lui,si zice "mami,pige ighel"(mami,plange Miguel-de parca eu nici nu stiam !!!).doar ca vin gramada in pat,si se culca langa mine,ca sa fie ei siguri ca nu mai plange...noroc ca Miguel suge,adoarme,si il pun la locul lui,si asa avem loc...dar si pe ei ii duc inapoi cad adorm.car la ei toata noaptea

ELADEA e bine daca intelege.eu ma refeream doar la situatiile in care copiii cei mari nu vor sa inteleaga si vor neaparat jucariile celui mic.

GIORGIA si eu am zis la fel ca fetele,ca e nasa in poze! arati SUPEEEEER !!! slaba,fara burta,frumoasa,blonda,aranjata!

BtZ OVI-merci de informatia cu dentistul! mai ramane sa imidai si ceva curaj,ca tot aman de frica..

Felicitari ,sa va iubiti asa multi multi ani pana la adanci batraneti!

cred ca mai aveam de raspuns...dar fug sa dau laptic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Citat:
citat din mesajul lui aelita
Sofia nu e geloasa,e protectoare cu fratiorul .Andres il iubeste si el dar a fost un pic,mai mult pe mine,de necaz probabil ca a ramas fara mine cand am plecat la spital.a avut asa ceva accese,plus ca e mai rebel in ultima vvreme,dar ii trece in timp.pe Miguel il iubesc amandoi de se topesc,le e frica sa nu cumva sa nu il mai gaseasca ,nu stiu de ce,probabil pt ca le spune cam toata lumea aceeasi placa " il iau la mine pe Miguel"-au boala grea cei din jur cu replica asta minunata la copii...Daca pleaca ei cu tati,cand vin intreaba imediat de el si il cauta prin casa,apoi il pupa de il albesc.se spala pe maini fara sa mai faca figuri,cand le spun ca altfel nu pun mana pe bebe.cum il aud ca zice "oa" sar repede:mami,plange Miguel! Andres ii zice "ighel".noaptea ii mai trezeste cu plansul si Sofia incepe sa ii cante,eu ii zic sa taca ea nimic..Andres apare si el din camera lui,si zice "mami,pige ighel"(mami,plange Miguel-de parca eu nici nu stiam !!!).doar ca vin gramada in pat,si se culca langa mine,ca sa fie ei siguri ca nu mai plange...noroc ca Miguel suge,adoarme,si il pun la locul lui,si asa avem loc...dar si pe ei ii duc inapoi cad adorm.car la ei toata noaptea
Sofia(2ian2007) ,Andres(22mai2008),Miguel(16aug2010)

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
http://picasaweb.google.com/105983476653273704176/DropBox?authkey=Gv1sRgCIDxyIOkx-zrPw#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Buna
Eu nu mai am timp de nimic.
Sunt innebunita cu mancarimile mele. Mi-a zis cineva ca pot fi pe fond nervos...am fost si la dermatolog, am dat 60 de lei ca sa imi zica ca pe piele nu se vede nimic. Asta stiam si eu. Dar daca e adevarat si ma mananca mainile si picioarele din cauza stresului, atunci e un cerc vicios...si nu mai scap niciodata de ele. Noaptea ma trezesc scarpinandu-ma, ma termina. Mi-a dat dermatologul o crema cu cortizol, nu am mai alaptat de ieri, pt ca nu am voie sa o folosesc daca alaptez si degeaba, ca nu are nici un efect.
Raul e cumintel. Voi incerca sa renunt la Colief, sa vad cum reactioneaza. Ii dau doar Bonisan.
Am fixat si noi botezul , pe 23 oct si tot atunci facem si cununia religioasa, ne-am hotarat azi, deci va fi nebunia mai mare...
Cam atat.
Nu am apucat sa citesc decat pe diagonala, dar am retinut ca avem primul dintisor si ca Rebeca e cea grabita sa manance mancarica gatita. Felicitari!! Doamne, cum cresc!!

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

Am si eu o intrebare.....
De o saptamana am reusit sa ramanem exclusiv pe alimentatie de san...Am renuntat complet la formula ( ii dadeam cam 60-90 ml pe zi)....dar bineinteles ca in capul meu e mereu intrebarea daca am suficient lapte.....Ma chinui sa ii fac un program ziua sa manance cam la 1,5-2 ore si cu greu reusim...Seara e f cuminte...mananca la 23.30 si doarme pana la 4.30-5,...o ora dureaza papa si apoi doarme de la 6 la 7.30..si uneori pana la 9.
Problema mea e ca de 5 zile are scaunul f verde...de parca a mancat iarba....E normal?...Am citit pe net ca scaunele verzi mai sunt si scaunele "foamei"..cand bebele nu e hranit corespunzator.....sau mai poate fi din cauza aerului din burtica....Dar deja imi este teama ca nu cumva din dorinta mea de a alapta sa ii fac rau bebelului...Cu toate ca daca nu era hranit nu ar fi luat in greutate 250 g in 10 zile si cred ca nu dormea ziua 2-3 ore si noaptea atatea ore......

Deci revin...E normal scaunul verde?....A patit cineva asa ceva?...Sa revin la completare cu LP?

Iuliana mami fericita de minune Tudor 05.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

baby, e normal scaunul verde.

da, aelita, e sigur dintisor. A spart deja gingia si creste pe zi ce trece; iar mandra mea foloseste tzitzi la ros Am incercat sa ii fac poza, dar cum e pe mandibila baga mereu limbuta in poza. I-am luat azi jucarele de ros, dar trebuie sa i le tin eu, ca ea e prea mica sa si le tina singura.

Am hotarat si noi botezul. De unde initial am vrut sa facem petrecere mare cununie religioasa + botez, cu 100 de invitati, acum am ramas la botez in familie si masa acasa, in mediu restrans.

Cum al meu barbat merge tot mai rau, in sensul ca desi stie ca nu trec prin cele mai usoare momente, nu face nimic sa imi mai ia din griji de pe cap. Deja nu il mai suport; ma enerveaza tot ce face sau nu face. Uf! Tot singura cu fata sunt, cu munca pe cap, sunt obosita rau de tot.
Si cat de tare ma enerveaza unele persoane care ii zic ca arat rau si sa ma mai odihnesc; ca si cum mie imi place sa ma extenuez.
Va foarte pup. Ne mai auzim

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalina spune:

Citat:
citat din mesajul lui giorgia23

Mai fetelor nu va mai plangeti de kg ca o sa le dati jos si o sa fiti cele mai sexy mamici cu cei mai frumosi delfinasi...eu m/am cantarit sapt trecuta si aveam 50kg...mai am de dat 2 si revin la kg de inainte...cred ca cele 2 kg sunt la burtica ca in rest mie imi vin toate hainele de inainte

GEO, mami de gogosica ANTONIA MARIA (24.06.2010)
poze

Tu vrei sa ne ofticam...........glumesc

Catalina cu bb Victor(17.aug.2010)Catalin(04.03.1998)&Robert(13.04.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

helou..helou...raportam una bucata crestin Nectarie. Abia acum au plecat ultimii invitati cazati acasa...a fost totul f f frumos ieri. Am avut acelasi fotograf ca la racusoru'...rochia mi-am luat-o tot de la Nissa...dar e din noua colectie si vad ca nu e postata pe site. Bine tot grasa m-am simtit in ea...mi-am luat 44 ca 42 desi intra statea f f fixa din cauza de sani f mari Iar la restaurant totul super bine...mancarea la superlativ...chiar m-am simtit excelent.
mi-e un somnic...va mai zic maine ce si cum

Larisa mamica de Nectarie (22 iulie 2010) si Alexia (13 iulie 2006)

http://picasaweb.google.com/roparo/Nectarie3Saptamani#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

buna seara si de la noi... am cam lipsit, dar motivat...

victo, ti-am ramas oarecum datoare cu o explicatie... uite cam cum e programul nostru seara aici: sotul ajunge de la serviciu dupa ora 8, pana face un dus si mancam e 9, eu ii fac baita isabelei, apoi masaj si papa, ghiozdanul si hainele mariei pregatite ptr scoala, sotul da o fuga la sala, e trecut de 11... mai stam si noi la o poveste, mai putin la tv, se face 12 jumate cand ma mulg eu sa am lapte de completare a doua zi, ca isabela nu se mai trezeste pana la 5-6 dimineata... dar aici nu doarme nimeni inainte de miezul noptii, e alta lume, alta viata, si in 10 ani ne-am invatat si noi asa... e multe ori vreau sa-i sun pe ai mei seara, cand mai am putin timp de respirat, ma uit la ceas si mai pun o ora in Ro sigur lumea doarme, iar noi abia ne punem la povesti... in mod normal mai mult de 6 ore/noapte nu puteam dormi, dimineata ma trezeam de-a binelea doar pe la 10, acum la 8 sau chiar mai devreme... pana la urma caderea mea o fi fost ori de la oboseala acumulata, ori vreun virus, cum zicea aelita... ceilalti din casa sunt bine toti, doar nasa acuza simptome similare, spre distractia tuturor, ca doar ce-am facut eu cu nasa de-a luat de la mine

adriana, primul dintisooor!!! wow! eu nu vreau sa apara prea devreme, si asa trage de mine cateodata ca de elastic... m-ar manca de vie...

crispro, asa cum bine spuneai chiar tu odata, am incercat s-o pun in patut cand era linistita, dar nu adormita... si chiar daca o mai mangaiam putin, nu-i vorbeam, sa stie ca e noapte si e de dormit. ii mai puneam muzica de la carusel si adormea uitandu-se cred la stelutele ce se invarteau pe tavan... inainte o adormeam in brate si mi se trezea cand dadea de ariciul din patut ca nu stia nici unde e, acuma stie ca acolo e locul ei ptr ca se simte bine, e satula, schimbata, imbaiata, gata de somn... nu stiu ce altceva sa-ti spun, eu asa am facut si mi-a mers, am incercat de vreo luna si, chiar daca nu iesea mereu, in general da! acum nu mai avem treaba asta nici ziua, doar dupa-masa o pun in fisher sa mai vada lumea pana adoarme, sau daca o mai las la maria in camera pana fac curat prin casa...

fetelor, noi am fost azi iar la plaja, dar... la 150 km distanta!!! chestia e ca plaja de la noi nu e frumos amenajata, e mai mult pietris si imi e frica s-o las pe maria sa intre in apa singura ca sunt valuri mari... asa ca am luat-o mai in sud... isabela a fost cuminte pe drum, vreo 2 ore... dar s-a trezit la un moment dat urland si cu pumnul in gurita, eu nu aveam LP pregatit, maria nu mai stia ce sa-i faca, noroc ca nu eram pe autostrada, am luat-o pe drum national pe langa plaja sa adrmiram peisajul, asa ca am putut trage pe dreapta. iau termosul si-i pregatesc 120 ml (de aseara nu i-am dat piept, am vrut sa vad cum evolueaza starea mea inainte de a mai alapta), ii bea rapid si iar tiuie cu pumnii in gurita. mai fac 30 asa, in joaca... gata si aia, alt tiuit... mai fac 30!!! intrasem in panica, ca am luat prea putin LP cu mine si n-o sa-mi ajunga pana la intoarcere... si asa am avut eu revelatia ca isa mea papa la san mult mai mult decat credeam eu ca am... si la 2 ore, pe plaja, iar se trezeste la papa. asa ca, nici una, nici alta, tati era cu maria in apa, iau delfinasa in brate si-o pun la tzitzi acolo, pe plaja, sub umbrela... si-a adormit isa mea pana am ajuns acasa, pe la 9 seara... apoi baita si masajul nu l-am mai apucat, ca deja ii picau ochii si capul de somn...

acuma ma gandeam sa incep o bere FA cu sotul, ca eu nu ma bag la una intreaga... si apoi somn, pe la vreo 1, ca de obicei...

va pup pe toate, si va multumesc inca o data ptr grija ce mi-o purtati.

aelito, ma tot apuc sa-ti scriu un mail cu alea cu alocatia si somajul, sa-ti explic mai pe indelete, spre sa reusesc in curand

anca, si tie o sa-ti trimit un PM sper ca maine, luni, sa-mi spui cum facem cu HL, asa cum ti-am spus, la momentul potrivit iti dau de stire. deci, a cam venit momentul...

_

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput