Bazar umanitar ***43***
Raspunsuri - Pagina 9
mihaela77O spune:
la cat de slaba este Dodo,doar daca o baga si pe izabella in geaca,va sta bine!
dodo...nu te-ai suparat pe mine,da?
MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M
Viata...
mihaela77O spune:
fetili,am plecat sa cumpar rechizte la cupilu scolar...maine incepe scoala si n-are un caiet!
pup si o duminica placuta!
daca mai aveti intrebari,revin mai pe seara!
MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M
Viata...
kid spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui carminabulina
Mihnea 15 mai 2006; Irina 10 august 2008 si Nadia 3 decembrie 2009 www.dropshots.com/carminabulina#albums/2008" target="_blank">Poze cu noi www.flickr.com/photos/45416274@N06/?saved=1" target="_blank">Cei 3 |
intre umeri - 47 cm, bust-57 cm,talie-46 cm(se mai poate strange cu cordon; lungime - 72 cm
http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=3907&n=Bluza-superba-dama--nr46-noua
umeri-47cm, bust,talie-50cm, lungime-62cm, se mai intinde
Am vazut ca dupa ce se liciteaza, mai pot adauga o nota, insa cu limita de caractere, la prima bluza nu mi-a mai incaput lungimea.
Mama mea are 1.60 si cam 74 de kg si cred ca i-ar veni. Sper sa iti ajute masuratorile.
Teodora, de Vladut (15.05.2007)
Traieste fiecare clipa ca si cum ar fi ultima!
kid spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dicirstea KID, vad ca ai pus un hanorac verde foarte frumos si o bluzita portocalie la fel. Ii sunt bune baietelului tau? CAPRA CU 2 IEZI |
La hanorac te rog sa-mi dai link, caci nu il gasesc.
Bluza verde ii este o idee mare la maneci juniorului (are 97 cm si 14 kg)
Teodora, de Vladut (15.05.2007)
Traieste fiecare clipa ca si cum ar fi ultima!
Dodo-pui spune:
citat din mesajul lui mihaela77O la cat de slaba este Dodo,doar daca o baga si pe Isabella in geaca,va sta bine! dodo...nu te-ai suparat pe mine,da? |
de ce sa ma supar...ca va eclipsez
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Cornelia spune:
Am licitat si eu camasi de la Mihaela. nu ma injurati , dar habar nu am daca imi vin. Mihaela, nu poti trece si o marime aproximativa? Ca masurile in cm sunt s.f. pt. mine.
Iar cele doua genti puse in acelasi anunt, nu ar fi trebuit separate. Daca pretul e pe bucata, automat cine la castiga, inmulteste cu 2 si le primeste pe amandoua?
Probleme existentiale
mikaeela spune:
Buna fetelor.
Am mai adaugat si eu acum cateva produse la bazar.
-costum blugi-2-3 ani
-geanta Avon noua
-caciulita noua ptr 1-2 ani si
-castel Barbie ptr fetite
Mihaela Samareanu (9/7/2010 2:44:57 PM):
Bazar umanitar
Ajutor ptr Ionela
Dodo-pui spune:
Ce ai Mihaela cu mine si celelalte mamici???
Caci toate ne dorim castel Barbie ..iti inchipui ca am "innebunit "eu cand l-am vazut dar copilele noastre????
PS:Cu aceasta ocazie mi-am amintit ca ne-a amagit cineva cu un cantar....bla...bla...eu astept inca...astept
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
PIDANA spune:
citat din mesajul lui Cornelia Iar cele doua genti puse in acelasi anunt, nu ar fi trebuit separate. Daca pretul e pe bucata, automat cine la castiga, inmulteste cu 2 si le primeste pe amandoua? Probleme existentiale Va pup, Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003), Stefan (4 mai 2005) si Vladimir (27 iunie 2009) |
Eu am licitat 7ron*2 pentru ambele genti(dupa modelul Carminei cu esarfele
citat din mesajul lui carminabulina Eu am pus pretul pt 2 dar nu am cum exolica asta Mihnea 15 mai 2006; Irina 10 august 2008 si Nadia 3 decembrie 2009 www.dropshots.com/carminabulina#albums/2008" target="_blank">Poze cu noi www.flickr.com/photos/45416274@N06/?saved=1" target="_blank">Cei 3 |
mikaeela spune:
citat din mesajul lui Dodo-pui Ce ai Mihaela cu mine si celelalte mamici??? Caci toate ne dorim castel Barbie ..iti inchipui ca am "innebunit "eu cand l-am vazut dar copilele noastre???? PS:Cu aceasta ocazie mi-am amintit ca ne-a amagit cineva cu un cantar....bla...bla...eu astept inca...astept Blogul Speranta moare ultima Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul! |
Dodo ,dar cumea ca am uitat sa-i pun si accesorile (printul,printesa,caleasca ,etc )si plus de asta cand apesi pe un buton ,canta si se aprind luminile la castel
Bazar umanitar
Ajutor ptr Ionela