Bazar umanitar ***43***

Raspunsuri - Pagina 42

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madyrizi spune:

aaa, pai si eu vroiam sa platesc prin internet banking... da' ma duc la ghiseu daca-i vorba asa... cu atatea comisioane.
tocmai acu' cand mi-am tras si io internet banking . mama lor.

am pus coletul pentru Laura25 si ellinia, la comun, fetelor . si imi cer mii de scuze, dar nu mi-am dat seama sa-l trimit pe adresa elliniei ca laura e cu 1000 de colete . ellinia mi-a dat ideea, dar era prea tarziu, coletul era facut si legat.

maine sper sa fug iar la posta ca am pregatite colete pentru CristinaT, georgipuia, ducky, dely99 si oanaiacovita . ufff, greu mai scap. sa vad cand ajung la banci .

offtopic: ma asteapta un cascaval la tigaie facut de soata (si mai bun daca nu e facut de mine ). asta, asa, ca sa va fac pofta.

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ducky spune:

Trimis azi pachetel pentru
- ellinia
- carminabulina si kid
- diana2242

Primit azi pachet Boti, dar nu am reusit sa-l deschid inca.
Multumesc
Maine sper sa mai pun o tura, daca reusesc si mi se mai confirma plati.

offtopic...Mady pe mine ma astepta soata sa-i fac cascaval. Oare la noi toate sunt pe dos??? Ma asteapta si o praji cu mere s-o fac, ca ingredientele sunt pe masa, dar cheful nu e nicaieri. Pofta buna...eu pap abia maine ca seara niciodata !!

Diana Maria,mami de GLAD si de ELENA

ARADENCELE ALATURI DE MARIA_RUBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madyrizi spune:

am uitat sa spui: am primit bluzita de la mikaeela. fetelor, sunt superba . imi shade de-mi sta. parca imi e ciuda ca nu-s 35 de grade sa ma falesc maine cu ea . da' chit ca fac piroane maine si tot ma imbrac cu ea. multam mikaeela !!!

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikaeela spune:

Citat:
citat din mesajul lui madyrizi

am uitat sa spui: am primit bluzita de la mikaeela. fetelor, sunt superba . imi shade de-mi sta. parca imi e ciuda ca nu-s 35 de grade sa ma falesc maine cu ea . da' chit ca fac piroane maine si tot ma imbrac cu ea. multam mikaeela !!!

AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro

Mady,ma bucur mult ca-ti place bluzita

Bazar umanitar

Ajutor ptr Ionela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid spune:

Citat:
citat din mesajul lui tania2

buna

scuze, dar nu reusesc sa vad ce am castigat!

Bianca Alexandra Iris 15.04.2006

Exista emotii pentru care nu exista cuvinte!

http://community.webshots.com/user/red_tania

Intri in cont, in meniul din stanga, la 'castigate'
Si eu am sa iti trimit o bluza si 2 perechi de pataloni, din produsele donate de Mary. Ti-am facut factura si am trimis-o pe mail, ai primit-o?

Teodora, de Vladut (15.05.2007)

Traieste fiecare clipa ca si cum ar fi ultima!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diannaalex spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lali_mete

Am platit urmatoarele produse :
bluza Laura25 pt Robi 3 ron
cipilica Boticellina pt Robi 3 ron
camasa Valenita pt Bogdan 5 ron
salopeta Mamagiuliei pt Bogdan 6 ron, primita deja

bluza Boticelina pt David 5 ron

pijama Mihaela770 pt Alex 10 ron
pantaloni Madyrizi pt Alexandru Hapaleti 7ron
pantaloni2 Madyrizi pt Alexandru Hapaleti 10 ron
unele ieri,altele azi,dar toate cu nervi.

CEle platite prin brd-net mi-au facut cei mai multi nervi pentru ca la 21 ron am mai platit 6.75 comision,si ammai pus 6 ron pentru ca oprisera la fiecare transfer si doi lei de la destinatar . Explicatia tampitelului de la banca a fost ca "fiecare serviciu se plateste doamna,nimic nu e gratis..." Si a mai spus ca scria si pe site la comisioane,ca la comisioanele inter-bancare se percepe comision de ambele parti, cu baremuri de la anumite sume la anumite sume. Aiurea de tot. Eu stiam ca brd-brd nu platesc nimic,nu am avut cu cine sa ma inteleg. Don'shoara care mi-a prezentat brd-net mi-a spus toate aspectele pozitive, faptul ca mi se percepe comision pentru orice maruntis nu l-a pomenit. Asta este,merg la ghiseu acum si pentru 2 lei,si i-am spus sa nu strambe din nas ca ii fac reclamatie ,si nu la seful ei direct .
La Transilvania azi alta belea...cucoana nu deosebea 3 de 9 scris de mine,si m-a enervat ca am sunat-o pe Gabi sa imi spuna contul,am crezut ca sunt eu tampita ,ca am scris contul pe trei hartii diferite,pe toate era acelasi cont . Am iesit din banca,m-am plimbat,am papat si m-am intors la banca,am scris alta hartie ca imi licarise ceva in cap , si de data asta am scris literele si cifrele maari si desenate ,sa priceapa. Si am intrebat-o daca acum e bine,si i-am pus si cealalta foaie in fata. Nu a spus nimic,parea asa nevinovata...

Lali mami de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
Poate le puteti da un banut de ajutor : Siluan; Robi; Alexia; Alex; Bogdan; David;Ema; Ionela; Marius-Andrei; Stefania

Confirm si eu plata de 17 lei. Multumim frumos pentru ajutor.

mami de pui Alex www.dianalaura.wblog.ro

Mergi la inceput

am terminat si eu de pus produse la bazar. va invitam la cumparaturi. Sper sa va placa ce am postat azi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

diannaalex bifeaza-ma si pe mine ca am platit ca acus ma vad rau platnicaa mai ramas vad doar facura cu sandalutele si bluzele cumulate.

brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai)

Teroricul sectoricios are 1 anisor

BAZAR

Mergi la inceput

confrim plata de la criss 82. Multumim de ajutor

Mergi la inceput
Mergi la inceput