Bazar umanitar ***43***
Raspunsuri - Pagina 40
diannaalex spune:
Mady confirm si eu plata lui Dell99. Acum ma apuc sa incarc lucruri noi. cat Alex e la gimnastica si am timp liber. Multumim pentru ajutor.
mami de pui Alex www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
nushulica spune:
mihaela a ridicat mama coletul cu rochitza eu inca nu am vazut-o abia diseara cand vine sotul de la serviciu trece pe acolo sa o ia...faza comica e ca o pun pe mama sa desfaca coletul si o intreb daca e o rochitza cu gri si mov cu un desen cu pantofiori zice da,si zic da dupa tine asa crezi ca mi-e mare?si ea zice: eu zic ca ti-e mica zic mama cred ca nu vezi bine so...o sa vad diseara si intru sa iti scriu
de David si 37+
HAINUTE 0-4ANI SUPER PRETURI
madyrizi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui diannaalex Mady confirm si eu plata lui Dell99. Acum ma apuc sa incarc lucruri noi. cat Alex e la gimnastica si am timp liber. Multumim pentru ajutor. |
pentru ca dely99 nu a intrat niciodata la subiectul nostru ma simt datoare sa spun ca a facut plata pentru asta
http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=3928
nu stiu daca mai necesita mesaj de la o organizatoare , dar daca vine il astept .
honeybaby, am vazut ca am biberoane baby nova, sun delight, primii pasi si inca o firma indescifrabila (ca mereu uit acasa bibe cu apa si ma duc la farmacie si dna imi da un bibe nou si-l si opareste ). au niste forme de te doare capu', zici ca-s forme de cucoana .
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
alex_andra spune:
citat din mesajul lui andreea.2009 Fetelor, mamici de fetite de 1-2 ani, pregatiti-va buzunarele...a venit pachetul de la Anca (macarie). Hainute superbe e putin spus, multe din ele noi..ma ocup la noapte. O mana de ajutor pentru terapia Ionelei-Stefania! http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=153501 Andreea, mami de Izabela (05.10.2004) si Sebi (21.01.2010) http://picasaweb.google.ro/andreea.radaslavescu http://www.youtube.com/watch?v=rL8GAuUYu14&feature=related |
abia astept
Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)
alex_andra spune:
citat din mesajul lui diana2242 mai pt cine inca nu a invatat lectia Kid ai nota 10 pt coletele care le faci,in cutie cu coala alba cu scoci transparent cu sforicica esti super tare.Diana, mami de Rares 30.04.2009 Bazar general pe DC am hainute la bazar |
eu sunt varza la capitolul pachete
si eu le faceam initial cu hartie alba, cu scotch transparent si legate frumos cu sforicica.
Intre timp, a descoperit sotul meu un oficiu postal unde accepta pachete si fara sfoara si neimpachetate, doar cutia lipita bine si cu o coala lipita unde sa scrii adresele.
Asa ca...m-am lenevut
Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)
honeybaby spune:
Mady - primii pasi intra. Cel putin cel care il am eu
Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !
Poze & Filmulete Bebeluna
madyrizi spune:
multumesc , honey.
si la mine intra asta de la primii pasi, da' nu se mai inchide capacul . intreb si io ca o nepriceputa trebuie sa scot capacul ca sa intre? parca e cam anormal .
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
luy spune:
Am trimis azi colete pentru diana2242 , roxx26 si Anca Wish . Sper sa ajunga cu bine si sa va placa.
O vreme o sa lipsesc de pe aici, marti am programata marea intalnire
Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 ) si 37+ cu la purtator
mihaela77O spune:
citat din mesajul lui nushulica mihaela a ridicat mama coletul cu rochitza eu inca nu am vazut-o abia diseara cand vine sotul de la serviciu trece pe acolo sa o ia...faza comica e ca o pun pe mama sa desfaca coletul si o intreb daca e o rochitza cu gri si mov cu un desen cu pantofiori zice da,si zic da dupa tine asa crezi ca mi-e mare?si ea zice: eu zic ca ti-e mica zic mama cred ca nu vezi bine so...o sa vad diseara si intru sa iti scriu |
nushule,mi-ar parea sincer rau,mai ales ca ti-ai dorit-o atat de mult,dar sper ca dupa marele eveniment sa-ti vina!
MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M
Viata...
dicirstea spune:
Luy nastere usoara!
Am primit azi pachetul. Multu'
Am primit si bluzita de la Ada, frumu' imi place combinatia de culori, dar cred ca e pentru gravide. In sfarsit am gasit si eu un 38 care imi e mare
CAPRA CU 2 IEZI
mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)
MINUNEA MEA
www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2
A DOUA MINUNE
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!
Sa o ajutam pe Georgi sa mearga
Manu - papusa fara picioare