Bazar umanitar ***43***

Raspunsuri - Pagina 38

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Kid, mie poti sa-mi trimiti coletul oricand. Multumesc.

Daria, e super ok sa pui si rochia Flaviei in pachetul meu, noi ne putem intalni oricand, oricum tre' sa ii dau si banii pentru sarafan.

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Aradencele alaturi de maria_rubi

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici plecat in ceruri

Bazar umanitar DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana2242 spune:

mai pt cine inca nu a invatat lectia Kid ai nota 10 pt coletele care le faci,in cutie cu coala alba cu scoci transparent cu sforicica esti super tare.Mie uneori imi este jena cu ce colete fac nu mai am scoci si in ultima perioada am facut cu dubluadeziv care este maro pe o parte dar nu imi iese nici o librarie in cale si nici coli nu mai am multe nu mai zic de hartie de impachetat dar promit sa ma aprovizionez eu.Bluzita e super de super fix pe gustul meu nu imi arata burta o clatesc doar si o pun pe mine merge cu cerceii de la tine kid.mercic mult si bonusul este super dar nu pt mine asa ca fiind si cu eticheta il fac cadou. mercic inca o data si lui Kid si tie Honey sunteti dragute foc.In ceea ce priveste raceala a ajuns si la noi eu sunt doar cu nasul aproape rupt dar copilul haraie de ieri asa ca mergem la doctor ca mi se pare ciodat zgomotul.de luat nu luam pastile prea multe ca nu suntem noi cu pastilele sper sa nu ne dea doc cinestie ce.

Diana, mami de Rares 30.04.2009
Bazar general pe DC

am hainute la bazar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea.2009 spune:

Fetelor, mamici de fetite de 1-2 ani, pregatiti-va buzunarele...a venit pachetul de la Anca (macarie). Hainute superbe e putin spus, multe din ele noi..ma ocup la noapte.

Mergi la inceput

Confirm urmatoarele plati:
carminabulina 50 ron
A.M. 30 ron
I.G.C 10 ron
D.C.G 26 ron

Multumesc tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentina_22 spune:

Laura, promisesem un colet pentru actiune. Mii de scuze, am niste niste probleme de sanatate care necesita o investigare mai amanuntita si timp de doua saptamani voi lipsi motivat de acasa. Cand ma intorc promit sa trimit coletul.
As mai avea cateva hainute pentru bazar, dar datorita ultimilor evenimente nu voi putea sa le gestionez asa ca as dori sa le trimit
unei mamici care are caz deschis la bazar.
Astazi sau maine platesc si eu restantele.
Sa auzim de bine!

Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.

Vale, mami de ALEXANDRA si ANDREI

cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

BAZAR DC

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui valentina_22

Laura, promisesem un colet pentru actiune. Mii de scuze, am niste niste probleme de sanatate care necesita o investigare mai amanuntita si timp de doua saptamani voi lipsi motivat de acasa. Cand ma intorc promit sa trimit coletul.
As mai avea cateva hainute pentru bazar, dar datorita ultimilor evenimente nu voi putea sa le gestionez asa ca as dori sa le trimit
unei mamici care are caz deschis la bazar.
Astazi sau maine platesc si eu restantele.
Sa auzim de bine!

cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

BAZAR DC

Valentina, ceva vesti despre pachetul de la mine? deja intru la griji...celelalte trimise odata cu al tau au ajuns...sper ca si al tau.
Multa sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentina_22 spune:

Andreea, nu am gasit nimic in cutia postala, iar ieri am dat nas in nas cu postasul, dar nu mi-a spus nimic. Cel mai probabil voi primi avizul zilele astea, asa cum se intampla cam de fiecare data. Musiu imi lasa avizele cam cu intarziere de pana la 4-5 zile fata de data la care au ajuns coletele in posta. Cum vine ceva dau de veste.

cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

BAZAR DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania2 spune:

buna,

intrebare, eu an castigat ceva din licitatii ca nus tiu unde sa ma uit!

mercic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Valentina, eu am sa iti trimti tie ceva. Sa pun la posta, sau astept sa te intorci? are cine sa le ia coletul daca tu nu esti acasa? Sanatate multa!

Si tu poti intinde o mana - Actiunea 3 sate
Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid spune:

Citat:
citat din mesajul lui tania2

buna,

intrebare, eu an castigat ceva din licitatii ca nus tiu unde sa ma uit!

mercic

Bianca Alexandra Iris 15.04.2006

Exista emotii pentru care nu exista cuvinte!

http://community.webshots.com/user/red_tania

In meniul din stanga la castigate - ai produsele pe care le-ai castigat, iar la ofertate le gasesti pe acelea la care ai licitat insa inca nu s-a terminat licitatia.

Teodora, de Vladut (15.05.2007)

Traieste fiecare clipa ca si cum ar fi ultima!

Mergi la inceput