Bazar umanitar ***43***

Raspunsuri - Pagina 35

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

confirm si eu urmatoarele plati:

nushulica,honeybaby,carminabulina,pidana!

MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M

Viata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Daria, daca doresti pune si rochita mea impreuna cu produsele pentru Ada si o iau eu de la ea, ca nu se supara ea si cred ca e mai usor pentru tine.

Azi am primit de la Ada produsul castigat. http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=3804

Alex_andra, cum fac cu tine, ai o bluzita de pijama castigata. Imi trimiti adresa pe PM? Iertare da e prima mea expeditie asa ca inca invat.

Intrebare, daca aveti rabdare cu mine, unde scrie plata expeditie in cont umanitar inseamna ca pe langa banii pt produs pun si banii pt colet??? Si daca da cat se pune, 3 lei???

Gata, ma duc sa culc pititcu, astept raspunsuri.

de Bogdan cel nazdravan (05.09.2006)

Alaturi de Cristina (maria_rubi)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihaela77O

MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M

Viata...

ma bifezi ca platita sa nu apar datoare pls?abia astept sa primesc maine coletul

de David si 37+

HAINUTE 0-4ANI SUPER PRETURI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jocurban spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dodo-pui

Citat:
citat din mesajul lui Jocurban

In urmatoarele saptamani voi face si eu o sortare in dulapuri, cu ocazia sosirii toamnei... As putea face si eu un colet cu haine si alte obiecte, pe care sa-l donez pentru licitatii...

Este vreuna dintre voi interesata?

Ce doresti sa donezi pt Bogdan poti sa-mi trimiti mie

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Ok, te voi contacta pe PM pentru detalii, imediat ce reusesc sa ma ocup de sortare...

Sa fii mama e cea mai frumoasa meserie din lume!

Carla, mamica fericita a mazarichilor Natalia-Emilia si Sofia-Maria (25 martie 2010).

Blogul mazarichilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Honeybaby, da la adresa de pe factura poti trimite coletul, multumesc!
Crivatului e lunga, unde sta? la intrare sau mai in vale? Poate ca stam si in acelasi bloc . Si intr-adevar lumea e mica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihaela77O

Adresa e cea de pe factura .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex_andra spune:

Citat:
citat din mesajul lui flavia ramona

Daria, daca doresti pune si rochita mea impreuna cu produsele pentru Ada si o iau eu de la ea, ca nu se supara ea si cred ca e mai usor pentru tine.

Azi am primit de la Ada produsul castigat. http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=3804

Alex_andra, cum fac cu tine, ai o bluzita de pijama castigata. Imi trimiti adresa pe PM? Iertare da e prima mea expeditie asa ca inca invat.

Intrebare, daca aveti rabdare cu mine, unde scrie plata expeditie in cont umanitar inseamna ca pe langa banii pt produs pun si banii pt colet??? Si daca da cat se pune, 3 lei???

Gata, ma duc sa culc pititcu, astept raspunsuri.

flavia , maine o sa pun si banii pt pijama.
In general, produsele le trimiti dupa ce se face plata lor
Noi mergem pe incredere, ca suntem o mana de fete, care ne cunoastem si stim ca nu facem magarii, dar oricum, pt a nu se crea haos, e mai bine sa astepti confirmarea ca s-a platit produsul pe care l-ai pus la bazar.

Bun, sa revenim: maine platesc produsul, voi trimite mail cu dovada la adresa de mail comuna a bazarului, iar tu vei primi un pm de confirmare, de la una din fetele minunate care se ocupa cu acest lucru.

Adresa mea este pe factura pe care tu ai creat-o.
Desi nu ai mentionat, vreau totusi sa te intreb: platesc in contul mariei doar pijamaua, sau vrei sa platesc si taxa de transport?
Daca doresti ca taxele de transport pe care le platesti, sa fie depuse echivalentul lor, de catre cumparator, tot in contul beneficiarului, in cazul de fata, maria, trebuie sa specifici la produs.

Deci, platesc 5 lei, sau 8 lei?

daca mai ai nevoie de lamuriri, sunt aici

A, sa-ti rapsund si la intrebarea cu taxa de tranport
Taxa este 2,4 lei pt primul kg.
Pentru ce depaseste un kg si este pana in 2 kg, este in plus 1,2 lei.
Si tot asa

Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Am culcat copilul si am revenit.

Ok, am inteles, am vazut ca se merge pe incredere, de aia am si intrebat, ca pentru o bluzita de 5 lei sa fim seriosi, cine ar face magarii.

E ok 5 lei, din cate retin am ales ca plata taxelor postale o suporta expeditorul, asa am vrut. O sa fiu mai atenta sa specific exact la alte anunturi.

Mersi de lamuriri .

Noapte buna tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexandrina

Revenind la dezbateri, ca au ramas in aer, propun:
1. Se pot deduce cheltuieli la bazar de catre donator pentru orice caz in limita sumelor PECU solicitate de catre acesta si platite pentru acel caz.

2. Persoanele care cauta distribuitori pentru produsele lor, sa aleaga personal din lista de distribuitori pe cine le convine pentru ce caz/cazuri vor sa doneze produsele.
Pentru aceasta vom face aceasta lista de distribuitoare, fiecare sa aiba specificat pentru ce caz/cazuri distribuie.
Dintre mamicile/responsabilele de caz este cineva care nu doreste sa fie pe aceasta lista? Toate celelate sunt rugate sa anunte.
Lista evident e supusa modificarilor.

3. Responsabilul care nu are acces la internet pentru mai mult de 2-3 zile, sa anunte sau sa delege temporar responsabilitatea. De fiecare data scriem la cazuri modificarile.

Si va mai zic, ca tot uit: am mai modificat prin regulament ce a zis madi, donatorii sa-si relisteze produsele daca intr-o luna nu s-au platit de catre cumparator, si pe la sarcinile responsabililor de caz, si inca in cateva locuri.

Sunt de acord cu ce ai scris

Referitor la produsele castigate si achitate, eu cred ca ar fi ok ca persoana care a cumparat produsul sa ia legatura cu donatorul si sa ii confirme ca se paote trimite pachetul (este completa adresa de pe factura, este acasa si poate ridica coletul de la psota).
Eu am 2 produse achitate de ceva vreme, am intrebat in topic daca le pot trimite, insa nu am primit raspuns.

Teodora, de Vladut (15.05.2007)

Traieste fiecare clipa ca si cum ar fi ultima!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

astazi am achitat si eu un produs licitat la bazar, de la Monnvas, donatie pentru Bogdan, am trimis mail si la vanzator si la adresa de la bazar sper sa fie ok, am scanat chitanta de la banca!

Mergi la inceput